та я не те щоб вас образити, то я просто бо мій вуйко завжди нам роз*яснював що таке свінная отбівная - ето кусок картошкі отбітой у свіньї. Тому я навіть нераз вживаю в розмовній мові - свінная отбівная.
Попитайте свою жіночку, вонa то мусить знати, бо у Львові теж то роблять, або понишпоріть і неті і знайдіть рецептик. Ой яке то смачне!
почитала я вашу темку і їсти захтіла, навіть не їсти а Жерти і незважаєчи на 2 груупу і ду істи кусок мняса .
Так це картопля? В мене жінка з Закарпаття,а я Синевідський.А в Синьовидному такого не робили і не знали.
я си нагадав,як чоловік з жінкою йшли мимо рестарації... Вона..так замріяно.. - Милий,чуєш.як пахне? - Ну,добре,як хочеш..то пройдемся мимо ще раз...
Та ми вже тут обговорювали те слово колись, але ту тему перенесли в Дівочі Посиденьки. Одним словом, карменадлі або карманадлі це відбивна. Бо якщо таке саме робиться з картоплі, то вже називають зрази Он я нині зробила вечерю якраз аби лишненьких КҐ не добиралось: мяско з овочами і все, ніякої бараболі чи клюсок. І ще після 5-ї ніц до бузі не беру
Ні то не овоч, то є отрута популяризована гАмерикою, тобто Італійською мафією ака Колумбом, на цілий світ. То є крОхмаль в кулачку.
До неділі, то точно, бо там має бути вечеря перед Йорданом., але і надалі буду старатись і не піддаватись на провокації.