з циктинкою Я тепер бідна як церковна миш а нераз не встигаю з хати вхопити термос з кавою, то на роботі за 10 центів купую собі велике горня кипятку з кавальчиком цитрини. Я собі подумала, що обійдусь без паперу вимоченого в кипятку. Смак повірте не постраждав
Зрозумів,бо говорила про каву,а потім про папір.А Ви на роботі не можете самі закип"ятити води і запарити каву.Між іншим ми як дома так і на роботі каву запарюємо.
Ага в мене друга група, показано :повне вегетаріанство. Ага, стчаззз, не дайте мені шматок м'яса - я сама когось роздеру Добре: овочі, крупи, бобові, фрукти (крім апельсинів, мандаринів, ревеню, папайи, бананів, кокосів, ананасів), риба (виключити камбалу, палтус, оселедець, ікру, а також морепродукты) Бобові не їм, апельсини-мандарини-банани обожнюю, з риби фактично їм оселедець, солену червону і обожнюю морепродукти
а в мене нині рибка запечена в фользі, ше доходить в фользі хто любить сальцесон чи як то по сучасному кажуть зельц?
Власне що зараз працюю в такій жадній іншуренсній компанії, що навіть каву не дають задурно, а в інших компаніях дають. А волочити з хати свій чайник не дуже хочеться, бо потім через кілька місяців буду виносити більше ніж принесла, а вони якщо жадні то ще можуть і не дати додому взяти, мол воно в нас простояло знацця наше. (жартую) І я любитель сальцесону. Файне худаніє, майже як в мене. На роботі просиділа цілий день майже ніц не їла а прийшла додому і наїлась тушеної квашеної капусти з карманадлями і закусила кавалком Тірамісу.
Моооонстри.Жадібність фраєра згубила. Це що таке і з чим його їдять? А я люблю пікницю(домашня підкопчена ковбаса)з натурального свинного м"яса,зроблену особисто мною,без хімії.
Відкрила гілку - думала є поради як похудати. А тут... тема "В мене зайві КГ:ireful:, а я їм і плачу" Я от трохи менше почала годувати груддю і відразу КГ наліпились. Ще на свята наминала, а вчора пішла на аеробіку
Э, пора завязывать с такими делами, иначе молодая симпатичная девчонка (знаю про що говорю, фото бачив) превратится непонятно в кого. Smeet прав - меньше сигарет, больше салатов.