Зайві КГ!!!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Bodyk, 24 гру 2008.

1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Переглянула список продуктів. В мене друга і в чоловіка теж, більшість продуктів які мені підходять я справді вживаю (навіть просто сиру моркву погризти), а чоловік робить собі місяць- півтора вегетаріанства, ну так йому хочеться :) (а в мене морока чим його нагодувати без мяса;)) і після того він краще себе почуває:good:. Виходить що наш організм таки знає що йому треба:)

• Подобається Подобається x 7
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тут ви якраз не праві, бо не лише помаранчі можуть бути носієм великої кількості вітаміну С і цукру, є ще грейфрути і цитрина, яка дуже корисна і дозволяється дла вжитку першій групі крові. Щодо капусти, то вона дуже дує і її корисні речовини легко заміняються брокколі.
    А ще окрім всього в тій книзі любому забороняється їсти свинину.

А говядину я дуже люблю, навіть не смажену а лишень вялену... таку в спеціальних спеціях. А потім тоненько покраяну і або на шпажці з муштардою або в салатку. МНЯМ!!!

• Подобається Подобається x 9
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В мого також друга група крові. Там книжка пише взагалі не сходитись людям з різною групою крові. І як мені тепер бути як йому треба поїдати каші а мені лишень мясо? :pardon:

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вже є книга- групи крові і сексуальні відносини.Але то якась російська авторка написала.В нас з дружиною теж різна група.В мене перша, а в дружини друга,в дітей теж друга.Між іншим мій син ненавидить м"ясо,зате може днювати і ночувати с курячим м"ясом.Готовить інколи нарізно,а інколи стараємось робити компроміс.Головне щоб шкідливого не їсти.Сину купуємо варену ковбасу(соєву)їсть прекрасно.Від свинини зовсім не відказались але стараємось їсти нежирну свинину.М"ясні консерви робимо без сала.Сало коптимо і діти розвозять по гуртожитках.

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Молодці. Мій син також лишень чисте біле мяско, курячу грудинку тобто, їстиме, і лише росіл і просто обожнює різні каші. Може цілий день на зміну їсти вівсяні пластівці, гречку і риж. А молочну ковбасу ми в основному купуємо або телячу або курячу. :good:
    Так що виходить з дітьми в порядку і чоловік себе пильнує і ковбас копчених не дуже поїдає. Це лишень я. Я виховалась на бульбі і хлібі, тепер треба відвикати.:blush:

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так і ми .Згадую дитинство-бульба 3 рази в день і чим більше,тим краще можна було наїстися.М"ясо було тільки по святах,та й за ним потрібно було їхати в Стрий,у 5 ранку вставали,займали чергу і чекали по 4-5 годин.Зате купляли м"ясо по 2рублі за кг.А так в основному була бульба хліб і .....макарони.Щоб цим наїстися,потрібна кількість.Звідси і зайва вага.:sad:

• Подобається Подобається x 11
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну говядину я ще зїм, в пельменях чи шашликах :))) а от свинина....зїсти, а потім жаліти... добре в піст... в гостях завжди є вагома причина відмовитись від мяса:)

бульбу я також не їм... однак по тих же гостях чи десь в кафешках-їдальнях буває візьму ради тої фолієвої кислоти що там є:)

Останнє редагування: 11 січ 2009
    • Подобається Подобається x 6
  8. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

перевірялась на шитовидну, все в нормі, а от обмін речовин не правильний, потрібне гормональне лікування, але мені не можна гормонального лікування з інших причин за станом мого здоровя. а в спортзалі ще більше поправляюсь:cry: а як дістає те, коли близкі тобі люди говорять шо ти ніц не робиш для того шоб схуднути, а от нам би подобалось якби ти була така як на фото. це ще більше вбиває:cry:
    масла взагалі не вживаю, не подобається. хліб їм дуже рідко. чоловік теж не вірив шо так може бути, поки не почали разом жити. їм раз на день і то якшо встигну, в основному моє харчування це кава і сигарети.

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Прошу иене вибачити,я за булку з маслом так сказав,я мав на увазі,що просто так поправитися не можно.Повірте треба проаналізувати що Ви їсте і коли.Відж кави і сигарет Ви б ніколи не поправились.Можливо Ви дійсно їсте мало,зате дуже калорійне.Але від повітря ще ніхто в світі не поправився.Зверніться до дієтолога,є такий лікар,сядьте,проаналізуйте все що Ви скажімо їли за тиждень,порахуйте калорії і тоді робіть висновки.:)

10. Малесенька

ви так говорите, ніби я учора народилась. колись я була моделлю, після жахливого стреу і переміни клімату порушився обмін речовин (про нього я раніше писала) його потрібно лікувати гормональними препаратами, а мені не можна нормони вживати, маю проблеми зі здоровям(про це теж писала). тому я є противорічям всіх законів, можу навіть і від повітря поправитись, адже нормальна людина на каві і цигарках довго не протяне.

• Подобається Подобається x 3
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви, як мені здалося починаєте сердитись.Не сердіться,я не хотів би з Вами сваритись,але повірте мені,я як лікар не вірю що можна поправлятись від повітря.Це хтось Вам щось не те сказав.Посадіть дерево в чистий пісок,поливайте його воно деякий час буде зеленіти,а потім все рівно загине.Нема в повітрі поживних речовин,і людина не здатна до фотосинтезу.

• Подобається Подобається x 1
  12. Малесенька

я не серджусь, прсто ви не розумієте моєї позиції.
    а ви як лікар можете мені пояснити яким чином я живу? зранку кава і дві цигарки, на роботі зранку три кави і 5 цигарок на протязі дня 3-4 кави і багато цигарок, якшо маю 5 вільних хвилин то шось вкушу, ну без коли не обходжусь, вечером кава і дома на ніч чай.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ага бачите ми вияснили про колу.Кава,кола,нікотин-три наркотики зразу.Плюс глюкоза без якої нема коли.Тобто глюкоза це вже поживна речовина,притому концентрована.Ось Вам і перше джерело для існування.Якщо б ви згадали все,що Ви їли за цілий тиждень,то повірте,що ми б з вами пояснили Ваше існування.Як і в каві Так і в колі є речовини,які здатні збуджувати нервову систему і піднімати життєвий тонус.Тобто Ви існуєте на стимуляторах.Так довго не буде,і Вам грозять серйозні захворювання в першу чергу астенічний стан-виснаження нервової системи.Потиху зменшуйте кількість кави(я не кажу відмовитись від неї зовсім),кидайте курити(жінки вдвічі частіше хворіють раком легень від сигарет ніж мужчини),і забудьте за колу.І переходіть на овочеві салати.Повірте ви будете набагато здоровіші.А пити найкраще чисту воду.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

От,колись моя тьоща простудилась(певно шось з’їла...зимне...)...
    Викликали лікарку до бадання...
    Тота,як вздріла..гм..об’єм,то сказала прямо:
    - Холод,голод,і молитви!!!!!:ireful1:

• Подобається Подобається x 10
  15. Малесенька

QUOTE='smeet;443252']Так довго не буде[/QUOTE] так тянетясь уже рік.

ніколи і ні за що!!!! мені лікарі казали якшо з моєю кавою і цигарками не завяжу, то вони за моє житя не відповідають, помру не доживши і до 20-ти років. кинула.... лікарів і т-т-т вже 24рочки стукати у двері скоро будуть.

щоб перейти на таке харчування потрібно роботу поміняти на офісну, з обідом. такої можливості нема, потрібно сімю годувати.

• Подобається Подобається x 4
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

так тянетясь уже рік.

ніколи і ні за що!!!! мені лікарі казали якшо з моєю кавою і цигарками не завяжу, то вони за моє житя не відповідають, помру не доживши і до 20-ти років. кинула.... лікарів і т-т-т вже 24рочки стукати у двері скоро будуть.

щоб перейти на таке харчування потрібно роботу поміняти на офісну, з обідом. такої можливості нема, потрібно сімю годувати.[/QUOTE]

Вибачайте,більше нічого я Вам сказати не можу.Щоб людина почула,в першу чергу потрібно,щоб вона цього захотіла.Повірте 24 рочки то ще дуже мало.Це тільки квіточка розпустилась,а Ви її дьогтем(кавою і сигаретами).Все добре в міру.Я теж курив по дві пачки в день.Я дійшов майже до краю.Але дав Бог мені сили волі позбутися цієї пагубної звички.Я вже шість років не курю.І дякую Богу за це.І дуже б хотів,щоб Ви змогли теж забути про сигарети.Але звісно діло Ваше.Всього Вам найкращого.

17. Summer

Summer Well-Known Member

поголодувати інколи корисно для розгрузки, струсу організму.
    Я от зранку можу пити тільки чай або легеньку каву з молоком, більше нічого і чоловік також. Так шо зранку проблема зі сніданком вирішена :)

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мдя...:cowboy:
    Різні люди..в кожного свій край...
    я часом по 4-ри в день...
    Зато піґулок не їм...заспокійливих...
    І замість дриглів і всілякої:bad:..гм...смаколиків п’ю запашну каву...:good:

• Подобається Подобається x 5
  19. А я вместо кофе и всякой :bad:... гм... ем вкуснейшие дригли! :good:
    Так то.

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Кожному своє(с)

А я і каву і оті..теж їм, хіба що не палю і алкоголю не вживаю.
    А без смаженої картоплі взагалі не можу жити:))І не поправляюся:girl_blum:

а де твій аватар? :)