Заявки на гру №24

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Персі, а як за таких обставин відбуваються постріли? Якщо мафи 1-ї ночі ще не знайомі, хто стріляє? бос сам? так мафи можуть одне одного перестріляти власноруч... таке бувало?
    без точного списку ролей - я за...
    ролі розкриваються не повністю - я проти
    гру можна починати хоч завтра... там здається тільки Контраст просила до четверга почекати... Може в п'ятницю? Здається із записаних усі мають нет на вихідних....

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Стріляє бос. В тій грі, що грала я, мафи не попадали пострілами один на одного. )) Але взагалі було правило - попадає на іншого мафа - постріл пропадає просто, маф не вмирає

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

Якщо всі можуть грати на вихідних, то можу і в п'ятницю

• Подобається Подобається x 1
  3. Masini

Masini Well-Known Member

Запишите меня малоактивным овощем

• Подобається Подобається x 4
  4. Персі

Уряя, Ріксі прийшла :)

5. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, то це мафам теж полегшує існування. Тобто, бос пальнув, постріл не відбувся, значить 1/3, що попав на свого, і на наступний день може з ним знайомитись.
    Персі, а як саме знайомство відбувається? усі мафи відправляють ведучому по дві заявки щоночі? чи тільки бос банду збирає?

6. Персі

Усі мафи відправляють по дві заявки.

7. hunter

hunter мандрівник

припустимо є три мафії 1, 2 і 3
    1 познайомився з 2 і 3, а 2 і 3 ні з ким не познайомились - то рахується шо мафія всіх знає?
    як відбуваються вбивства?
    якщо маф1 відсилає дві заявки і попадає на одного мафа, то вони знайомляться між собою?

емммм, давай з точним))))

та хоть вже)))

8. Персі

так, то рахується, що мафія всіх знає, т.як знайомство відбувається, навіть якщо хтось один з мафії знайшов когось іншого, а не тільки взаємні знайомства.
    Знач, спочатку всі мафіозі присилають по дві заявки на знайомства: заявка № 1, заявка № 2.
    Порядок обробки заявок: спочатку обробляються всі заявки під № 1 в порядку:
    1)бос
    2)групова заявка від знайомих мафіозників, але які не знають боса
    3)заявка самотніх мафіозі
    Потім обробляються другі заявки в такому ж порядку. Але: якщо в результаті перших заявок знайомство відбулось (навіть якщо знайшли когось, а не хтось знайшов), другі заявки в цю саму ніч не приймаються.
    Якщо познайомились кілька мафіозників, але ше не знають боса, вони об'єднуються в тимчасовий клан і продовжують шукати боса, але вже посилають спільні заявки, а не кожен окрему.
    Якщо бос вибуває з гри, а решта мафії ше не знайомі між собою, вони не зможуть стріляти вночі, поки не познайомляться. Якщо бос вибув, а решта мафіозі між собою вже знайомі, вони отримують право стріляти (боса нема, черговості нема, просто присилають, кого стріляють і хто саме з них стріляє).
    Так, народ, давайте якось визначатись більшістю на рахунок списку ролей і відриття чи не відкриття ролей.) В Хантера і Любімої прямо протилежні погляди на ці два пункти, як я розумію. ))
    Я обіцяла Контраст, шо не раніше четверга. ) Якщо ніхто не проти, можу завтра відкрити нульовий день

9. Honda

Honda Well-Known Member

Я за неточний список, так як мафам жити стане важче, шукаючи один одного, то нехай і мирні не знають хто точно грає.. правильно я думаю?

10. hunter

hunter мандрівник

Персі - *винос мозгу* з мафками :wacko: імхо

ти ведуча, шо подаш то і з'їдять :)))

можна відкрити перші три ролі і все)))

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

а мафам колись легко жилося??)))
    якщо будуть оці незнання між собою мафів то зовсім не треба їм ускладнювати ще більше життя))

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І ще можна взагалі не розсилати кожному роль, хай сам додумується :haha:
    Ну, я проти стількох секретів, як завжди.
    А якщо і не буде списку ролей, то хоча б подати точний список ролей, які можуть бути! І без варіантів "я засекречу список в описі теми, хай інші догадуються", без подвійних ролей тощо. Або хоч би повідомити, що таке можливо! В тій Ріксіній грі це могло вплинути на хід гри (якби Сашка знав, що таке можливо, то б повірив Урдомі і перевертні б програли без тих всяких трагікомедій, які мені прийшлось розігрувати :))) ).

В голову приходить думка "Покращення життя мафії вже сьогодні" :)))
    Нє, ну ідея зі знайомством сподобалась.
    Щодо невідкриття ролей і закритого списку ролей - то одночасно то і то бути не може, імхо, бо тоді буде тупе винищення один одного без прораховування варіантів - бо буде ен варіантів розвитку подій і ен буде лишатись до кінця гри, нічо не буде ясно, тому висновків ніхто і не буде збиратись робити. А, як каже Рікся, треба заставляти народ думати :) Тому або закритий список ролей і відкриття після смерті, або відкритий список ролей і нерозкриття ролей.

Якщо моя думка комусь тре, то я за знайомство мафів, проти нерозкриття ролей, проти засекреченого списку ролей. Така я бяка :)))

Чекати. Як показав досвід, на вихідних мало людей, мала активність, не всі є. Може ще хтось запишеться.. (запросила знайому полячку, але не знаю чи вона буде грати, укр. мову вільно не розуміє.. побачимо)
    А ще можна всім решта запрошення розіслати в ПП.

• Подобається Подобається x 3
  12. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

а мені все подобається, може нарешті мафи виграють)))
    щось я завжди всією душею за них... ))

13. Персі

ну я так і мала на увазі, список можливих ролей
    А якщо так: список можливих ролей (без можливих подвійних) і відриття половинне: мирний, маф?
    Думки всі тре, але то вже буде засильний перекос в бік мирних, нє?
    Тут не принципово, можна і в неділю нульовий день починати

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я думаю так: невідкриття ролей взагалі є на руку мафам, бо вони можуть прикинутись рольовиками і тим вигрібати. Якщо ж роль частково відкривається, то маф виводиться на чисту воду. Якщо повністю, то тим більше. Часткове відкривання напевно більше на руку мирним, бо знають скільки є мафів в грі і зв'язки легше прослідкувати.
    Треба подумати кому дати перевагу :) Мафи мають знайомитись, тобто вони з перших днів не можуть домовитись про голосування, можуть навіть себе навзаєм вішати, можуть ходи свої нічні витратити марно, тож треба їм дати перевагу з невідкриттям ролей. Хоча там теж може бути і проблема для мафів - бо не знають які ролі ще є і від кого яких проблем чекати..
    Короче, я сама заплуталась і не знаю як краще баланс врівноважити в цьому випадку :)
    Ну та. Але нерозкриття ролей робить проблеми і мафам..
    Ай, не знаю..

Та можна і раніше, просто його не закривати, поки всі не прийдуть і не відпишуться в темі. Наприклад, в суботу вранці відкрити тему, бо може ще будуть питання про знайомства мафів чи якісь інші ньюанси вспливуть, ввечері, або в неділю вранці роздати ролі і почати нульовий день..

• Подобається Подобається x 2
  15. hunter

hunter мандрівник

оце правильно +1

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я підтримую Любімую.... Я за неясні ролі, але після смерті треба розкривати хто є хто, бо тоді взагалі виходить якась повна незрозумілість... Не знаєш ні хто грає, ні кого вбили.... Там вже ніякої логіки - все наугад.

• Подобається Подобається x 2
  17. Персі

добре
    добре ))

18. ovod

ovod Well-Known Member

не проти знайомства(тільки забрати те що якщо мафи незнайомі, а боса немає то вони не стріляють), за не розкриття, за точний список ролей..
    щось не було того видно по тому як ти мене впевнено вішала два дня...

19. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

так я всією душею за те щоб мафи виграли... от і вішала..

20. ovod

ovod Well-Known Member

ти шо була впевнена шо я мир?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)