Заявки на гру №12

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 26 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

Рікся - ти ввела адвоката іншого, броніка, антикілера, а тепер кажеш шо я роблю гру поганою...

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

шо там мудрого?

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Забагато всьо. Підозрюю, що при такій грі взагалі нічого не буде ясно що відбувається.

І ще. Мені не дуже сподобалось грати з адвокатом, хоч це і було цікаво, але дуже довго..

3. Masini

Masini Well-Known Member

Это роли, которые используются на 80% форумов, на которых играют в классическую форумную мафию.

Я не говорю, что ты делаешь игру плохой. Я говорю, что ты делаешь ее такой, как на ФЛГ. Мне ФЛГ не нравится, поэтому я выписалась. Может кому-то и понравился расклад ролей и кто-то хочет в такой мафии поучаствовать. Я за других не отвечаю. Я отвечаю за себя. И я в такую мафию играть не хочу.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Підписуюсь.
    Якщо буде такий розклад, як у Хантера, теж з гри виписуюсь. Такі замутки не для мене, вибачайте. :)

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

І категорично проти мафіозного адвоката

5. hunter

hunter мандрівник

мені лишається одне - не бути ведучим - і всім буде добре!

6. Персі

Хантер, шо ти зразу ображаєшся?
    Мені подобається грати в просту мафію, з класичними загальноприйнятими рольовиками. Очевидно, тобі інші розклади подобаються. Тут нічого не зробиш, скільки людей, стільки вподобань. Нехай записані гравці висловляться, якщо більшість згодна грати за твоїми правилами, то в чому проблема?
    Особисто я не хочу в такі розклади грати, бо не отримаю від гри задоволення. Для мене гру цікавою роблять пости гравців, а не всілякі ролі... Тут нічого особистого і нема чого ображатись.

7. victorys

victorys позитивчик :)

+1, погоджуюсь у 100% :)
    Поки що досвід гри в мене не великий, тому зрозуміти ті всі додаткові ролі трохи важкувато, може після енноі кількості партій введення якоїсь додаткової ролі буде й справді цікавим, але поки що мене влаштовує так як було.

8. hunter

hunter мандрівник

1. я не ображаюсь!
    2. я хотів зробити ефектну кльову гру, бачу мені це не вдасться!
    3. а вести просту гру - може кожен, я не хочу.

9. Персі

Хантер, припиняй. Сказав "А", то кажи і "Б". Ти вже тему відкрив з якимись так екзаменами. :)))
    Давайте починати гру в неділю. :)

10. victorys

victorys позитивчик :)

Я думаю, що гра перед усім має бути цікавою для гравців, а вже в другу чергу для ведучого :)
    Так що Персі права, починай гру в неділю, але без надмірної кількості ролей, про які ми ще нічого не знаєм, потім через малі незрозуміння будуть кричати "мафи правил не читають". Введи якусь одну нову роль, щоб ми з нею познайомились і мали час розібратись що до чого :)

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Погоджуюсь.Хантер,не перемудровуй.А то ми з тим адвокатом поки розібралися(пам"ятаєш,що в процесі гри були інциденти..)ІМХО,забагато рольовиків..

Хісп діло говорить..Мені ота партія з маньяком дууже сподобалася.Коли в грі є маньяк - якийсь додаткови адреналін і для мирних і для мафів(маньяк будь - кого ж вночі замочити може).

+100.Отой адвокат - буєє

Підписуюсь під кожним Персіним словом.Головне не ролі,а гравці.Я прихильник класики,без купи малозрозумілих допролей.

В неділю - то гуд.Я якраз в жюрі на олімпіаді сидіти буду,якраз буде екзаменаційний настрій:)))

+1000..Прислухайся до бажань гравців,Хантере:)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені теж маніяк сподобався.

А може так:

4 мафа
    маніяк
    ком
    сержант
    лікар
    дівчинка
    бронік чи антикілер
    5 мирних

Га?

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

Навіть і не думай! Я вже поставила фільм "Екзамен" на скачку :tongue:
    Просто ми дійсно не зразу всьо можемо вкурити. Тобі то простіше, бо давно граєш і в курсі всього. А ми ж то новачки :pardon:
    І так круто, що за такий короткий час гра стала популярною і є стільки охочих приймати участь. Чесно кажучи, я думала, що буде гірше, бо з боку нічо не ясно, поки не зіграєш.
    Так що обдумай гарно все і склади новий список ролей :preved:

13. Персі

Сержанта забрати... хай буде 6 звичайних мирних. ІМХО

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Аґа, я теж, англійською мовою дивитимусь! ;)

Замість сержанта пропоную ввести телепата, який може розкрити маніяка! І дати лікарю сироватку!

15. hunter

hunter мандрівник

ок

таке підходить?

5 мафів

маньяк

лікар
    ком
    мєнт
    антикілер
    5мирів

Мєнт
    Функції, як і у дівчинки. Але окрім блокування дій, ще й рятує від смерті і всіх зовнішніх впливів (сироватка, лікування), крім видів перевірки (комісара)
    мєнт дві ночі поспіль до одного й того ж прийти не може.

Лікар
    1. Підкладати сироватку правди (розкриття ролі персонажа) з ймовірністю бути спійманим за руку 50%. Не може використовувати два дні поспіль. Використовується з третьої ночі.
    2. Лікувати конкретну людину.
    Лікар не може дві ночі поспіль приходити до одного й того ж.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені так. Тільки не дуже розумію про мєнта. Розпиши конкретно як до кого ходить, то що відбувається.
    (для мене, чайника :))) )

17. hunter

hunter мандрівник

те саме що і дівчинка, тільки:
    рятує від смерті - вбивають Іванка, а мєнт йде до Іванка - Іванко живий
    сироватка - в Петрика лікар кидає сироватку - роль Петрика не відкривається всім!
    усьо просто)))

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Не занадто багато мафії? Адже ж мирних всього 9, тобто співвідношення сил: 5/9 = 0,55! Гра може закінчиться для мирних за два дні! Імхо 4 мафії вистачить, але можна зробити одного мафа-шпигуна, якщо всі так проти адвоката!

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А якщо Іванко - комісар, в якого стріляють мафи? То він живий, а чи блокується його хід?
    Роль Петрика не відкривається кому, кому ще? Чи це мова про день?

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То інша пара кальош:good:

Оце роз"ясни:якщо мєнт походив до лікаря чи мафа - він заблокував його дії чи ні?з вбивство зрозуміло - якщо маф чи маньяк когось мочать,а мєнт іде до тої людини,то вона виживає(прально?)

Ота сироватка - то є що за хрєнь?

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

Може дійсно хай буде 4 мафа і 6 мирів?бо переб"ють мирних як кошенят..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)