Заявки на гру №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 22 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хантер, напевно, домовився із сестрою, щоб вона його в мафію записала, і тепер посилено намагається вибити бонуси для мафіозників )))

2. hunter

hunter мандрівник

я і за тебе заамовив словечко :blush:

3. Персі

Я так і знала, що ти не пропустиш момента, щоб мені насолити. :)))

Не робіть мене мафією!!! Я тільки два рази мирною була, здається. Чи три.
    Нє, таки два. Один раз лікарем і один простою мирною. Всього було 10 ігор, 2 я пропустила, тобто 6 разів - мафія і 2 - мирна.

4. hunter

hunter мандрівник

Персі - рішає РАНДОМ, і нехай весь світ зачекає! :)

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

а шо ти мені такого зробила шоб я тебе "не любив" ?

5. ovod

ovod Well-Known Member

ти ж будеш мафом, то які проблеми?

6. hunter

hunter мандрівник

думаєш мафом бути завжди кльово?
    навпаки, якщо хочеш "розкілішуватися" в грі, то потрібно бути мирним простим, але вникати в гру, бо простим мирним найважче, а те що - я мир, так не цікаво, нема ролі - то фігня, ти думаєш не менше за інших!

7. Персі

Нірванка, передай рандому, хай зробить мене мирною. :)

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Якщо все ж буду мафією, то ти Овод, таки довго не проживеш. Сидиш тут, каркаєш мені )

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha: Смішно, але таки від нього отримала цікаву ідею розподілу ролей, трошки обдумали і змінили.. Виходить таке для 12 гравців:

3 мафа (є бос)
    адвокат за мафів
    комісар стріляючий (вибирає чи стріляти чи перевіряти)
    лікар
    дівчинка
    антикілер
    4 простих мирних

Ролі будуть вибиратись рандомною програмкою Хіспа, яку особисто рекомендую :good: (сподіваюсь там не вшиті алгоритми, по яких Хісп визначить розкладку ;) )

9. Персі

Всьо ясно. Якщо мені мафія випаде, першим Хісп помре )))

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Про адвоката, цитую Хантера:

11. Персі

Не зрозуміла. Як то адвокат за мафів? То вже виходить 4 мафів. Чи серед тих трьох є адвокат?
    Нірванка, ну так навіщо ти написала, що мафів 3? Ну пишіть людям правду і не замилюйте очі - мафів - 4!
    Ну лан, пиши мене в мафію. При такому розкладі шанси мирних все одно мізерні :)))
    Нє, народ, ви афігєлі. Мало того, що на 12 гравців аж 4 мафів, то ще й в одного з них додаткові повноваження.
    Я категорично проти!
    Якщо дуже хочеться того мафіозного адвоката, то нехай він буде серед 3 мафіозників. То самий крайній випадок.
    І або нехай адвокат не може одного і того відмазувати двічі підряд, або нехай лікар і дівчинка теж ходять до того самого гравця, скільки захочуть

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну майже так і є - 4 мафа. Тому для вирівнювання шансів мирного додаємо стріляючого кома і антикілера.

13. Персі

При таких розкладах мирним немає чого вирівнювати. :)
    Хантер, я буду ініціювати твоє повішання в перший же день, за те, що ти таку фігню придумав.
    А коли Нірванка буде грати, то теж буде повішана в перший день за те, що на таке погодилась. :))) Чесно - чесно. :)

Міняй антикілера на броніка, і забороняй мафіозному адвокату відмазувати одного і того ж двічі підряд. Інакше то всьо немає сенсу.

І ще одне. Забиваю роль ведучої на наступну гру!

14. hisp

hisp Well-Known Member

нафик-нафик.
    требую простоты и совершенства и 6 мирных!

15. Персі

Правильно! Овод, чого ти мовчиш? Підтримай мене і Хіспа і доживеш до кінця гри, нехай вже :)))

16. ovod

ovod Well-Known Member

всі ролі цікаві по-своєму
    хіба хісп викладе код програми :)

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

а мені подобається,
    тільки б антикілера прибрати, щоб лишній постріл не робити :)

17. hisp

hisp Well-Known Member

ща распишу еще одну роль, собственнопридуманную, поэтому ниразу не сбалансированную :)
    Кодовое имя "вампир" (ничего особо вампирического, но название такое. можно оборотнем назвать)
    Свойства:
    - по сути мирный, пассивный. изначально не знает, что он вампир
    - если к нему ночью приходит ролевик - убивает его.
    - днем голоса за него удваиваются (то есть было 3, а получается 6), что повышает шансы подвеса
    - НО если в предыдущую ночь вампир кого-то убил, то на следующий день его подвес не возможен
    - все ролевики получают вариацию хода "прийти с чесноком", при этом ролевик узнает вампира, если пришел к нему. а также сам палит свою роль тому, к кому пришел
    - вампира не может застрелить обычной пулей ни маниак, ни ком
    - мафия не может ходить с чесноком, но имеет свойство стрельнуть серебряной пулей. при этом если жертва была вылечена - то она узнает стрелявшего

вроде все
    вот что извергло мое больное воображение
    и да, я знаю, что бред и сложно :)))

дизассемблер тебе в руки, там же .нет ;)

18. Персі

Ти труп. Біжи за білими тапочками

19. ovod

ovod Well-Known Member

і чого це ти не хочеш грати? а?

20. Персі

Я сьогодні прям погоджуюсь з усім, що каже Хісп! :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)