Заявки на гру №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 22 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hisp

hisp Well-Known Member

Сержант нужен, но когда народа больше, человек 15.

Сейчас, если будет 12 человек, то предлагаю:
    3 мафа
    док
    девочка
    ком
    6 мирных

или можно заменить док на броника, если считаете, что мафии сложно.
    или добавить проверяющего за мафию
    по-моему коэффициент 4 (каждый 4й маф) самое оно для инет игры.

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

+ багато
    Ти що, читати не вмієш? :))) ІМХО в минулій грі нормально грали (ну на мій смак :) ) тільки Ріксі, Хісп, Нірванка і Любімая.
    До речі, Любімая, а Кохана було б гарніше ІМХО. :)))

4. hunter

hunter мандрівник

в минулій грі мафів було 4 (15/4=3,75) і вони не виграли.
    мирів точно забагато! + то вже ведуча буде думати собі...

5. Masini

Masini Well-Known Member

Они не выиграли не потому, что количества не хватало, а потому что все как один спалились. ВСЕ, могу процитировать где каждый, если интересно

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Можна додати шпигуна за мафію і броника! Шпигуна ще не було, а я згоден, що новина у грі зобов'язана бути! Ще є час - може хтось ще додасться до гри!
    А взагалі такий розклад непоганий, на мій погляд:
    Мафії: 20-25%, тобто від 12 гравців це три!
    Мирних з ролями і без 50/50% приблизно! Тобто від 9 мирних 4/5 чи 5/4!
    Комісар, який не стріляє, лікар, який вміє лікувати лише одного гравця за ніч, дівчина і броньований! Якось так!

7. hisp

hisp Well-Known Member

Да, думаю при 3/12 кома не стреляющим делать стоит.
    Тем более толку от него - за 3 игры, кажись, 1 раз пульнул)

Маниак ввел свои коррективы.
    И очень удачная игра дока - половину выстрелов мафии блокировала.
    Да и мафия не блестала, если даже я ее видел.

8. hunter

hunter мандрівник

блін, я веду до того що три мафа проти 9!!!! мирних це тупняк! так мафія ніколи не виграє!!!

9. -Erebus-

Вже на другий день при нормальній грі мафії може бути: 3 мафа проти 6 мирних! І якщо на другий день мафія знову вішає мирного - це вже майже перемога!
    А якщо мафії буде 4, то на другий день - 4 мафії проти 5 мирних і шансів в мирних вже майже немає! А якщо хтось ще отримає автокіл...
    Правда я тільки за, щоб додати шпигуна мафії!

10. Masini

Masini Well-Known Member

Вообще, если исходить из мафии в живую, то расклад 1:3 - идеален. Но. Но в форумной мафии появляется куча допабилок у мирных, что приводит этот расклад к дисбалансу. По сему при введении адвокатов/антикиллов/броников/всякой такой ерунды количество мафов должно увеличиваться соответственно

11. hunter

hunter мандрівник

при тому шо мафія не попадає в лікуваного, в броніка і комісар провіряє не мафів і дівчинка не заблокувала мафів, ідеально для мафії :crazy:

12. ovod

ovod Well-Known Member

згідний тре більше мафів,
    ти до речі не хочеш в мою команду?
    персі, то понятно...

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я за те,щоб був маньяк..ІМХО,так цікавіше.

14. Masini

Masini Well-Known Member

Ну да, а варианты когда маф валит коми, мирные каждый день вешают своих же броников/докторов/девочек, мирные уходят автокиллом, мы не рассматриваем. Бедные бедные ущемленные мафы (((

15. -Erebus-

Ну добре... А що скажеш про варіант: 4 мафії, 8 мирних, але комісар вміє стріляти, а лікар може лікувати від ролі на третю ніч, сироватка правди не потрібна, бо немає маніяка! Які думки?

16. hisp

hisp Well-Known Member

Да? А главная "допабилка" при игре в живую - "глаза мерзавца" ты не учитываешь?
    Именно из-за этого и того что непонятно кто как себя ведет (то ли отсутствует, то ли отмалчивается) мафии должно быть меньше, чем в реале.

При 12 я против. сильно против.
    ибо все закончится не начавшись.

Можно сделать треть мафии, но тогда сделать кома-убийцу - при проверке мафию сразу валит.
    Но тогда нужно компенсировать или убирвать девочек-доков

17. -Erebus-

Якщо буде 15 гравців, то буде! Так що, Іспаночко, запрошуй всіх для кількости!
    Але, щоб не було, як з пані Поєткою! :sad:

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я вчора грала спонтанну нічну експрес - мафію :))) Ну от зібрався народ біля комп'ютерів ввечері і висунули таку ідею. День був 50 хв., ніч - 10 хв. Ну не грала, а вела. Було якраз 12 людей і був такий розклад, як Хісп написав: 3 мафії, 3 рольовики і 6 звич. мирних. І мафія виграла. :) Правда, в п'ятницю ввечері народ в основному був не дуже тверезий, :))) ну але то таке

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Так, Овод, Хантер... Нірванка, роби мене комісаром, я їх вже всіх знаю! :haha:

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

Іра, не вздумай! :))) Якщо буде 12 людей, роби 3 мафіозі, 3 рольовики, решта - прості смертні. :)

19. victorys

victorys позитивчик :)

ну ось і я :preved:13-та...
    дозвольте пограти довше ніж 2 дні :)))

20. ovod

ovod Well-Known Member

нірванко не давай персі пістолета, а то вона всіх постріляє :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)