Заяви "Свободи" ізолюють Львів від України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 11 лют 2011.

?

Чи підтримуєте ви заяву групи?

1. Так

24,0%
  2. Ні

28,0%
  3. Перш за все, це влада відділяє Галичину

36,0%
  4. Свобода і Партія регіонів роблять це разом, але з різних кутів

12,0%
  5. Не визначився

0 голосів
    0,0%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А навіщо Ви наштиркали стільки посилань?
    І одного вистачило би, в якому можна було би прочитати такі слова -
    "Украина не имеет будущего, единственный выход – интеграция в Россию"...
    Але їх в жодному, з Вами приведених, нема... ВІДСУТНІ!!!
    Висновок:
    Це слова не академіка Пахомова, а вимисел кореспондена Анни Сєргєєвої, тобто - БРЕХНЯ!

• Подобається Подобається x 1
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну нині появилось,нині наштрикано в десятках газет...Завтра піде на Ура!Післязавтра,як Єдина Лінія якоїсь нової Єдиної Партії...а ля "Єдіная Россія" і т.д.Я можу прикинути про завтра,і до чого то все...але що я!
    Відкрийте нову тему...А я буду негативним образом там!:)))
    Ця заява АкаДДеміка більш актуальною стає,ніж заява зі Львова!
    Направду!

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Вам не здалось підозрілим, що всюди розміщені статті-близьнюки російського "Нового регіону"?
    Невже інших кореспондентів, крім російських, на цей звхід не пустили?
    О-тож...
    От коресбандюги і вчепились у то-то гімно... Воно ж всім вигідне (Ви самі про це мовите)... А плебос хаває... І тицькає його на ЛФ ;)
    Довідка:

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це не той, який мекав на каналі TBI, коли ведучий притис його питанням, чому ж він голосував разом з більшістю за подовження повноважень ВР до 2012 року!?о_О В дупу такого кандидата!:diablo:
    Чому Ви її так недооцінюєте? Вона примудрилася протриматись на посаді прем'єра більше ніж інші, причому за умови ворожо налаштованого президента, відсутності реальної більшості в ВР і відверто бандитської опозиції...Та ще й в умовах кризи! Невже це було так легко? Колись Юлька також видасть свої мемуари;)...

5. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Із заявами "Свободи" згоден окрім одного - те що вони проводять паралелі із СССР. СССР і Імперія - різні речі.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Більше року телебачення не дивлюся...(не видів)

7. Dzungli

Україна мовчить а "Свобода" майже постійно каже правду. Якщо ще "Собода" буде мовчати тоді взагалі нема на що сподіватись.:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Свобода, таке враження, навмисно дискредитує будь-який патріотизм і виставляє на посміховисько національну ідею.

9. Dzungli

Наведіть будь ласка приклад.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Міші з Машами, бандерівська армія
    Слава богу що ті, кого вважають Свободівці героями, не поводили себе свого часу, як нинішні "націоналісти". Бо був би у нас юго-западный федеральный округ.

11. Dzungli

Як ви уявляєте собі діяльність справжніх націоналістів?

12. Yurko NOTOCO

Пане Василю,та поясніть мені по-простому,по-хлопськи...В чому тут Брехня?Направду не ловлю мишей...і шо Вас
    так тішить в тім,що повів Академік (нехай буде з одним Д).А то плебос хаває то все...і тицькає його на ЛФ.
    А Академік говоре,говоре ...і пише!
    :)))
    Он,ще Одна збирається також писати...всякого,якого забажається.
    О-о-о...та так і понаписує з тими платними писаками тако-о-ого,як вже понаписувано...же вони Богоізбранні і найрозумніші всіх часів і народів!
    А ми галичани і українці так само думаємо! І шо,думаєте не понаписуємо про себе любимих такого теж? Йой,йой,йой...А ще зобачите!Ми самі з вусамі...і з машінгвером пишемо свою г'Історію!:)))

Останнє редагування: 15 лют 2011
  13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Протистояти русифікації не факельними маршами, а наприклад якось не дати закривати школи внаслідок "оптимізації"
    Замість боротися з тим що діджеї в нічних клубах спілкуються російською, організувати у Львові україномовну школу діджеїв
    Замість збирати кошти на пам"ятник Бандері, зробити бібліотеку відповідної літератури. Але це все потребує зусиль, погорланити під дощем про Бандеру воно і веселіше і дешевше, ще й по новинах покажуть

14. Dzungli

В Красному Лучі та в Лисичанську "Свобода" мітингувала проти закриття укр. шкіл тепер проти них намагаються завести карні справи. Що до національних книжок то сходіть будь ласка в представництво "Свободи" там є книжки. Зараз взагалі книжки і газети мало мало хто читає всі дивляться Шустера. Що до пам*ятника С.Бандері виж самі не проти?

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я не знаю що Свобода робить на Луганщині, я бачу що вона робить у Львові, поки що нічого доброго. Особливо тішать заклики боротися з радянськими окупантами на мітингах біля пам"ятника Бандері, на фоні радянської дев"ятиповерхівки політеху. А якість і художній смак виконання самого монумента, вірніше їх відсутність просто вражає.

16. Yurko NOTOCO

Йой...та то виходить DJ винні...і з ними боротьбу треба вести...А УПА глупі не проти газет і журналів i бібліотек войну вели,а проти реального загарбника з обох боків обсівших!
    А за той час поки націоналісти DJ лапатимуть,то...коти Табачники і Ко. всю сметану зіжруть.
    Але -то діти розсуждають...Є й таке нове покоління.Є-є...:)
    Хлопець вчить націоналістів,що мають робити!
    Та організуй'сі з своїми колєгами в нову націоналістичну організацію під назвою "Незалежність"(наприклад!) і роби То,що знаєш і говориш!
    І буде Тобі Шчістє!
    :preved:

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якби замість українських націонал-патріотичних сил ХІХ-ХХст була б нинішня ВО Свобода, замість Просвіти Сокола Січей Пласту в нас була б або балканська різанина або взагалі нічого.

18. Dzungli

Про СССР і окупантів тут ще потрібно розібратись - можливо ми маємо справу із імперією а не комуністами ? Що до архітактури тут ви праві ; мені теж не подобається соцреалізм. Про діяльність "Свободи" по Україні то запевняю що ця партія перша у списку влади на заборону і переслідування.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що ж тоді на останніх виборах Свобода брала участь у всіх областях, а БЮТ в чотирьох регіонах не був допущений до виборів? Свобода з"являється на телеекранах частіше від бют-нунс-литвинів-бібіпок-комуняк, своїм представництвом на ТВ поступається лише регіонам.

20. Dzungli

Що до БЮТ і його лідера то при Тимошенко ми були вище Молдови а зараз останні в Європі - невеличке досягнення. Що до присутності на ТБ так Соболев постійно виступає від БЮТ і розуміючи що Україна скоро буде останньою в Світі ніхто крім "Свободи" до силового сценарію не закликає.

а де твій аватар? :)