А навіщо Ви наштиркали стільки посилань? І одного вистачило би, в якому можна було би прочитати такі слова - "Украина не имеет будущего, единственный выход – интеграция в Россию"... Але їх в жодному, з Вами приведених, нема... ВІДСУТНІ!!! Висновок: Це слова не академіка Пахомова, а вимисел кореспондена Анни Сєргєєвої, тобто - БРЕХНЯ!
Ну нині появилось,нині наштрикано в десятках газет...Завтра піде на Ура!Післязавтра,як Єдина Лінія якоїсь нової Єдиної Партії...а ля "Єдіная Россія" і т.д.Я можу прикинути про завтра,і до чого то все...але що я! Відкрийте нову тему...А я буду негативним образом там! Ця заява АкаДДеміка більш актуальною стає,ніж заява зі Львова! Направду!
А Вам не здалось підозрілим, що всюди розміщені статті-близьнюки російського "Нового регіону"? Невже інших кореспондентів, крім російських, на цей звхід не пустили? О-тож... От коресбандюги і вчепились у то-то гімно... Воно ж всім вигідне (Ви самі про це мовите)... А плебос хаває... І тицькає його на ЛФ Довідка: Пахомов Юрій Миколайович Ю. М. Пахомов — лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки (2002), премії НАН України імені М. І. Туган-Барановського (2000), Заслужений працівник вищої освіти України (1989). Має державні нагороди: ордени "Дружби народів" (1988), "Знак пошани" (1982), орден "За заслуги" III ст. (1998). Це звісно не Михальчишин зі своїми стошіісєтьма айкюками... Хлоп, на відміну, думає перш ніж говоре...
Це не той, який мекав на каналі TBI, коли ведучий притис його питанням, чому ж він голосував разом з більшістю за подовження повноважень ВР до 2012 року!? В дупу такого кандидата!: Чому Ви її так недооцінюєте? Вона примудрилася протриматись на посаді прем'єра більше ніж інші, причому за умови ворожо налаштованого президента, відсутності реальної більшості в ВР і відверто бандитської опозиції...Та ще й в умовах кризи! Невже це було так легко? Колись Юлька також видасть свої мемуари...
Із заявами "Свободи" згоден окрім одного - те що вони проводять паралелі із СССР. СССР і Імперія - різні речі.
Україна мовчить а "Свобода" майже постійно каже правду. Якщо ще "Собода" буде мовчати тоді взагалі нема на що сподіватись.
Свобода, таке враження, навмисно дискредитує будь-який патріотизм і виставляє на посміховисько національну ідею.
Міші з Машами, бандерівська армія Слава богу що ті, кого вважають Свободівці героями, не поводили себе свого часу, як нинішні "націоналісти". Бо був би у нас юго-западный федеральный округ.
Пане Василю,та поясніть мені по-простому,по-хлопськи...В чому тут Брехня?Направду не ловлю мишей...і шо Вас так тішить в тім,що повів Академік (нехай буде з одним Д).А то плебос хаває то все...і тицькає його на ЛФ. А Академік говоре,говоре ...і пише! Он,ще Одна збирається також писати...всякого,якого забажається. О-о-о...та так і понаписує з тими платними писаками тако-о-ого,як вже понаписувано...же вони Богоізбранні і найрозумніші всіх часів і народів! А ми галичани і українці так само думаємо! І шо,думаєте не понаписуємо про себе любимих такого теж? Йой,йой,йой...А ще зобачите!Ми самі з вусамі...і з машінгвером пишемо свою г'Історію!
Протистояти русифікації не факельними маршами, а наприклад якось не дати закривати школи внаслідок "оптимізації" Замість боротися з тим що діджеї в нічних клубах спілкуються російською, організувати у Львові україномовну школу діджеїв Замість збирати кошти на пам"ятник Бандері, зробити бібліотеку відповідної літератури. Але це все потребує зусиль, погорланити під дощем про Бандеру воно і веселіше і дешевше, ще й по новинах покажуть
В Красному Лучі та в Лисичанську "Свобода" мітингувала проти закриття укр. шкіл тепер проти них намагаються завести карні справи. Що до національних книжок то сходіть будь ласка в представництво "Свободи" там є книжки. Зараз взагалі книжки і газети мало мало хто читає всі дивляться Шустера. Що до пам*ятника С.Бандері виж самі не проти?
Я не знаю що Свобода робить на Луганщині, я бачу що вона робить у Львові, поки що нічого доброго. Особливо тішать заклики боротися з радянськими окупантами на мітингах біля пам"ятника Бандері, на фоні радянської дев"ятиповерхівки політеху. А якість і художній смак виконання самого монумента, вірніше їх відсутність просто вражає.
Йой...та то виходить DJ винні...і з ними боротьбу треба вести...А УПА глупі не проти газет і журналів i бібліотек войну вели,а проти реального загарбника з обох боків обсівших! А за той час поки націоналісти DJ лапатимуть,то...коти Табачники і Ко. всю сметану зіжруть. Але -то діти розсуждають...Є й таке нове покоління.Є-є... Хлопець вчить націоналістів,що мають робити! Та організуй'сі з своїми колєгами в нову націоналістичну організацію під назвою "Незалежність"(наприклад!) і роби То,що знаєш і говориш! І буде Тобі Шчістє!
Якби замість українських націонал-патріотичних сил ХІХ-ХХст була б нинішня ВО Свобода, замість Просвіти Сокола Січей Пласту в нас була б або балканська різанина або взагалі нічого.
Про СССР і окупантів тут ще потрібно розібратись - можливо ми маємо справу із імперією а не комуністами ? Що до архітактури тут ви праві ; мені теж не подобається соцреалізм. Про діяльність "Свободи" по Україні то запевняю що ця партія перша у списку влади на заборону і переслідування.
Що ж тоді на останніх виборах Свобода брала участь у всіх областях, а БЮТ в чотирьох регіонах не був допущений до виборів? Свобода з"являється на телеекранах частіше від бют-нунс-литвинів-бібіпок-комуняк, своїм представництвом на ТВ поступається лише регіонам.
Що до БЮТ і його лідера то при Тимошенко ми були вище Молдови а зараз останні в Європі - невеличке досягнення. Що до присутності на ТБ так Соболев постійно виступає від БЮТ і розуміючи що Україна скоро буде останньою в Світі ніхто крім "Свободи" до силового сценарію не закликає.