Заяви "Свободи" ізолюють Львів від України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 11 лют 2011.

?

Чи підтримуєте ви заяву групи?

1. Так

24,0%
  2. Ні

28,0%
  3. Перш за все, це влада відділяє Галичину

36,0%
  4. Свобода і Партія регіонів роблять це разом, але з різних кутів

12,0%
  5. Не визначився

0 голосів
    0,0%
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

Не спішить їх ховати...Ще знадобляться...Нових щось не видно;)...

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Їх не виглядати треба. Їх треба творити - довкола вас купа гідних, але скромних, нерішучих чи неагресивних людей. Давайте їм копняка, штовхайте їх догори...

• Подобається Подобається x 1
  3. bayard

bayard Дуже важлива персона

ха-ха, пан Юрко я думаю, что вы ошиблись в цифре...прибавьте еще 4 нолика...
    у нас место в горсовете стоит 500тыс долл.
    совершенно верно! на волне людского негодования к власти может прийти кто угодно. Самое страшно что все они выступают "от имени народа". И если не дай Бог в Украине будет то же самое что в Египте, то на волне синдикализма к власти может прийти такая группа что Янукович покажется наидемократичнейшим президентом всех времени и народов, по сравнению с ней...
    все верно... в любой стране должны быть радикальные националисты...они как лакмусовая бумажка для власти: если что-то делается не так сразу же возрастают их поддержка, и для правящей элиты это своеобразный звонок - что-то в государстве не так, какие-то законы не работают.
    да это и хорошо, никто не против. Я знаком с операцией Орлик (Харьков), и лозунгом Шухевича Обличям до Сходу.
    нет общей идеи:) в этих трех словах и есть объяснение:)
    согласен. поэтому и сказал, что формат в котором выражается это заявление вполне европейский и демократичный, в отличие от того в котором действует ПР.
    что такое люстрация в их понимании я не знаю, но то что Тягнибок за которым я наблюдаю уже 5 лет, был и остается русофобом есть неоспоримый факт. А это плохо...Его команда вроде как говорит правильные вещи, проводит проукраинскую линию, но эта линия всегда превращается равенство проукраинское=русофобское...

• Подобається Подобається x 3
  4. Yarema

Оце так з них вийдуть лідери, яких постійно треба копняками підштовхувати:haha: Якби ми здатні були давати копняків, то в нас вже давно була б пристойна влада, з того ж таки Кравчука чи Кучми...Не змогли б розкластися, бо копняків би боялись...Доля нерішучих плентатись позаду. Лідери повинні бути агресивними, амбіційними і впевненими.;)

5. Kalyta

Kalyta Active Member

Мені не до вподоби ідеї "Свободи" щодо змін в економіці.Більше того -вони ,на мою думку,небезпені.Але я буду голосувати за цю партію- бо вони поводяться як чоловіки, а не як шмата для чужих ніг із написом :"Я шукав компромісу".
    Хлопця що зазняв зневагу до української мови одеського міліцая-посадили на 5 діб.Мене це лютить.Безсила злість -жалюгідна.Тому!Я не читатиму,не розмовлятиму російською.Не куплятиму товари без української інструкції чи в російськомовного продавця.Це не агітація.Це рішення моє і для мене.

6. Bambook

Розказали б ви це Черчіллю, який був нерішучим, лінивим, дезертирував з армії, дезертирував з партії, казав, що "ніколи не стояв, коли міг сидіти, ніколи не сидів, коли міг лежати", але при цьому досы є найпопулярнішим політиком в історії Британії, адже втримував економіку країни навіть під німецькими бомбами (не без допомоги США, але її умови і розміри - то якраз і був його дипломатичний талант)...

7. Yarema

Може Черчілль і був ледащим (сумніваюсь, бо скільки книжок написав, а ще й політикою треба було займатись), але нерішучим ніколи...Він був політиком, який розкривався саме в надзвичайних обставинах...Кризисний менеджер...О!:)))

8. bayard

bayard Дуже важлива персона

вот видите, об я и говорил...
    Это как раз то чего добиваются некоторые регионалы:
    А вот на Одесском форуме говорят что буду делать тоже самое, но с точностью до наоборот. Как быть?

Действия ПР в гуманитарной сфере рождают радикализм со стороны таких партий как Свобода. Поэтому я думаю что вас сознательно толкают к тем кто ничего общего ни с демократией ни с европейскими свободами не имеет...Вам сознательно подсовывают эту партию для голосования, и я на 100% уверен что вы голосуя за нее будете голосовать не за Тягнибока и против Януковича.

• Подобається Подобається x 2
  9. Yarema

П'ята колона, за указкою своїх хазяїв, поводиться з українцями, як тореадор з бугайом, дратує їх червоною ганчіркою, постійно відволікаючі від реального вирішення тих проблем, які наблизили б Україну до Заходу, що дозволяє Росії постійно утримувати Україну в своїй орбіті, прирікаючі на животіння в тіні Російської "величі":diablo:. Дивно, що багато патріотично налаштованих громадян легко ведуться на такі "розводки":sad:...

10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Дивний Ви чоловік пане Байярд,як і пан Ярема...різниця лише в тім,що один з вас розмовляє Українською...видать з-за поваги до держави Україна.От такий собі і виникає образ Яреми Байярда з малороської Вкраїни,а чи-то ПІСУАРа...
    Ну і что Ви хотітє імєть в Галічінє? ПР - пажалста!Да і Юлькіну економічну клоунаду також...пажалста!
    Асоціюєте себе з вижидатєлями обвальної ситуації на Вкраїні...штовхаючи "діяльну ПР на "бездіяльну" по-вашому "Свободу",і на "очень уж дєятєльную" Юльку в випадку майбутньої удачі...i Надієтесь!?
    Юж небуде так,як вчора...а буде,як завтра!:)))
    І шо-то за такі висновки від напів-азіяцьких східняків про несумісність свободівських устремлінь з європейською демократією.
    Ви то обоє,хоча по-розмовах батьків своїх і дідів..та знаєте ,Що То Таке,і Як та Де на Українських землях проявлялася демократія,і яка вона насправді була,а чи-то повинна бути? Якесь дитяче малороське розуміння реальностей останніх років в Україні політичній!
    Та тіштеся тими пару роками мізерних демократичних перетворень през.Ющенка,бо напевно Більше подібного не зобачите...Ні в Харкові,ні в Донецьку,ні в Одесі!Так і під копитом московщини можете і згинути,не зазнавши "щчістя" побачити,ту демократичність,яку стараються нести галицькі свободівці! Ну як вам обом втлумачити,законcервованим? Га-а! L:)))
    А як воно буде,то завтра і побачимо.
    Виходжу з того,говорячи це малоросам пп.Яремі і Байярду,же Ніц вони так і не зрозуміли,подорожуючи часом горами і полонинами Галичини...а далі як ті степові вовки,котрi побачивши в горах вівцю, готові хопити її...і втікати,гнати десь з вкраденим,як то вдома,на-сході практикувалось віками і думати,же то така демократія має бути в "государстве Украина",где государственним язьіком будєт Вєлікій Рускій...ну як в Одесі і в окружностях Таврії.
    Не гнівайтеся Яремо,Байярде...але з Вас Демократи,як і Петріоти України...як з козячої задниці грамофон! Це в нас так думають,коли подібне думки читають,ті що на форуми ходять!
    А прості люди "форумні вумні речі" не читають,бо не мають тіко компютерів вдома,жеби по-більшовистськи перекручену інформацію,та слухати,читати і брати'си до голови.
    Нарід наш простий,по-форумах не лазить...і слухає Те,що Свій хлоп мовить,а не з якогось напів-азіяцького району Української держави.
    Tа й шо-то за держава така срана...Так їй далеко до Козацької України,як Сходу України...до її Заходу!
    Ше раз прошу не гніватись за Той мій сарказм!
    Бо я як не повім,шось такого...то зле-сі почуваю,по-тих відвідинах форуму!
    Тримайте-сі і не кашляйте в себе там на Сході...і шось робіть,робіть...з своїми політиками,Юлькою,Яником,Ахм(А)товими...і т.п.:cry:
    Може дустом посипати пробуйте...:)))
    І меньше зліться на "Свободу"! То не вона вам не дає жити...а інші!
    Чей розумієте,про шо йшла мова!
    :hi:

11. Yarema

Вибачте, пане Юрко, але Ви марите! Та ще й приписуєте нам з паном Баярдом те, чого ми ніколи не казали...Якось це не вельми шляхетно. Нє?;) Вибачаю Вам Вашу гарячність, але раджу ніколи не ставати фанатиком, бо буде так, як з Ющенко...Сподівались на Мессію, отримали Юду;)...

• Подобається Подобається x 2
  12. Bambook

Не розповідайте мені про мого улюбленого політичного діяча - вибачайте, але прочитав всі можливі біографії всіма доступними мені мовами :) Так от, якби його спочатку не копала в дупу мати, а потім - особисті друзі - він би не дотягнув у політиці до тих надзвичайних обставин, в яких він нарешті виявив рішучість - на 66 році життя і на 40 році політичної карєри (я про те, як він взяв на себе посаду голови Кабінету і вирішив воювати до перемоги, без жодних переговорів із Німеччиною). Так от, є тип людей, які розкриваються лише в таких обставинах, чия працездатність і швидкість прийняття рішень прямо пропорційна відповідальності, яка на них лежить. Хто зна, можливо, людина, яка десь у вашому місті організувала збір кштів на лікування хворої дитини, і зараз соромязливо звертається "прошу-перепрошую, чи не були б ви такі ласкаві, якщо вам не дуже тяжко..." - можливо, в цій людині закладений потендіал колись сказати українцям: "Я не можу пообіцяти вам нічого, крім крові, сліз і поту в тяжкій праці"? А ви тим часом розводите теревені на тему "Ну та вона не торт, звичайно, але ж ніби рішуча і при ній не так зле було, як зараз", чи якось іншесформульовано і з займенником "він" (Янукович, Луценко, Кириленко тощо - потрібне підкреслити або вписати свій варіант)...

13. Yarema

Можливо...Але як ми про неї дізнаємось!?о_О

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю цю інтонацію додає "злість" (на совок і на москалів). Це лише емоції...(Є бажання відігратися за історичні факти мародерства. Як тільки прийдуть до влади - зразу забудуть або пом'якшають - 100 %. Навіть Янукович не гне лінію союзу з Росією, чого найбільше боялися на заході. А називав козлами - і називав з презирством. Міністр освіти відвертий українофоб. І навіть при владі... То що, через придурків перестрілятися?)
    Я не чув жодного разу, щоб Свобода закликала когось або щось бити. (Аж нудно, як каже Винниченко - бракує здорового націоналізму...)

Якщо хтось думає, що свобода - праворадикальна партія - ох, як ви помиляєтеся... поїдьте краще в Почаїв...

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

:good: .....

15. Bambook

Я ж і кажу: бачите когось, хто робить хоч щось добре і не робить ніц поганого - допомагайте, чим можете...

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Краще дістаньте купу грошей і станьте директором на тій фірмі куди пристроїли цього засранця...

---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Тільки боягуз попри переконання залишається в армії...
    Він просто був самовпевнений... І курив коли хотів...

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

Помилка. За того кандидата, який може дати краще Україні.

Перелік кандидатів за спадаючим списком:
    Стретович
    Яценюк
    Тимошенко
    Гриценко
    ...

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Кремлівський метод керованої опозиції?
    В тому може бути правда...
    Почекаємо до відповідального моменту...

Але воду в сито упіймати важко, а нас ще мільйони...Тому крапку на Україні я би не ставив. (Історія хороша річ - завше обламує нахаб)

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ----------

Він скаже щось подібне...

17. Bambook

а ще вмів іти на коспроміси і не боявся змінювати думку, коли дізнавався нові факти. за це я його і поважаю.
    Я власне не вважаю його нерішучим. просто в ньому не було тої рішучрсті, як її сприймає загал. І про це хотів сказати. Рішучість Тимошенко - просто вміння впевнено говорити на публіці, і ніщо більше. Рішучість Януковича - інстинкт смозбееження. А рішучість свідома, тільки коли вимагає ситуація - це зовсім інше.
    Але, на жаль, такий типаж у нас добереться до виборів ще не скоро. Тому що для того треба, аби таких людей на найнижчих щаблях влади вибивалося тисячі - і десятки тисяч, які б їх підтримували не лише на словах, а й своїми діями. А нема :sad:

18. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Методи Юди в новоспеченоі Юдіф,а не в нещасного і невдало отравленого! Се ще датся знати...А на рахунок казали,то не слідуйте методам Юльці...судами вирішувати справи.
    [/COLOR]Гадаю,що з БЮТ,ПР кашу не слід варити... І навіть чай не слід пити,бо...знову отруять!
    Ех-х,демократи срані.Не ВерхРада,а зброд якихсь...
    Юдифей і Юд!

19. - скажу Вам одну удивительную для Вас вещь... только Вы не обижайтесь. То, что пишется на форумах, читается одинаково легко (или трудно) из любых мест. Из Вашей экс-столицы, из Вашей актуальной столицы и какой-нибудь будущей (если она уже построена) - без разницы. Например, видно, что эта Ваша фраза - бессмысленна, даже если предполагать, что где-то не стоит пробел или точки над "ё", и никак не привязана к цитате, на которую Вы якобы "отвечаете" по смыслу :)))
    - да я ж уже сказал, шо. Раз называете - значит Вас интересует не благо всех граждан, в т.ч. украинской национальности, а благо граждан украинской национальности, и во вторую очередь - остальных. А некоторых из "остальных" - даже в третью. Иначе Вам и в голову не пришло бы называть себя националистом.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ото ж! Кожен повинен бути козаком, як гетьман. А то із слизняків президента не вибереш...

а де твій аватар? :)