Заяви "Свободи" ізолюють Львів від України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 11 лют 2011.

?

Чи підтримуєте ви заяву групи?

1. Так

24,0%
  2. Ні

28,0%
  3. Перш за все, це влада відділяє Галичину

36,0%
  4. Свобода і Партія регіонів роблять це разом, але з різних кутів

12,0%
  5. Не визначився

0 голосів
    0,0%
  1. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

Та ні. Просто я люблю бути білим і пухнастим, і час від часу бе-е-кати. Справжній галичанин! :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Справді мудра людина, не буде говорити на рівні підлітка і тільки те, що тим хочеться почути. Якщо цим займаються деякі особи, то це з метою маніпулювання молодим поколінням, а це означає ще і неповагу до тих, ким намагаються таким чином маніпулювати. В мене сину 17років, і я стараюсь йому пояснити, що то не "класно", коли стараються використати юнацький запал, недосвідченість, вважаючи їх тупими, які не можуть реально оцінити ситуацію, кому вони такі вигідні.

• Подобається Подобається x 3
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Бамбук, а яким ще методом достукатися до українського обивателя? До речі, ці методи використовують скрізь в світі (Обама, Саркозі, Камерон і ін). Якщо послухати, хто з українських політиків говорить найрозумніше, то це звичайно Гриценко. Багато його чують? За останніми даними 1,7%.
    Інша справа що українці заразились пошуками доброго царя. Вибрали на Майдані гнилуху і що? Не можна було створити якогось комітету, який би контролював і в половині терміну дати копняка?
    Не можна в таких випадках бавитися в довіря і демократію. Нація повинна була бути понад усе. Бо добавилися і тепер невідомо як протистояти звіроподібним креолам. По крайній мірі Свобода старається. Тож руки геть!

• Подобається Подобається x 4
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як я згадую в своїй темі "Якою я бачу майбутню Державу" (правда вже на іншому форумі)

Не буде в нас того ніколи. Не тому що це не реально.
    ВОНО НІКОМУ НЕ ТРЕБА!

• Подобається Подобається x 2
  5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Як би то файно було,же би Тягнибок і Со. Плюнули на То Все ...і дали б дорогу кому ???

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нафіга комусь та дорога - вона важка і щастя не приносить - тільки бабло.
    Нехай візьмуть і несуть...
    (Я писав - не претендую ні на що... Знаєте, що Тягнибок відповів - воно реально, але через 30 років. А нафіга воно мені через 30 років.)

Я скажу так - не хочуть вони нести - прийде хтось інший і понесе в зворотньому напрямку...

7. Yurko NOTOCO

Ото-то й воно!

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А ще дуже гарно і розумно говорить Порошенко...Тут справа не тільки в гарних словах, а і в особистостях тих, хто говорить...Гриценко якійсь невиразний, а Порошенко скомпроментований... В ідеалі б поєднати розум з харизмою, але так не завжди вдається...За розумом підуть освічені, а маса піде за переконливими, тими, від кого виходить почуття впевненості в своїй справі...

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Он Юльці вона нічого окрім розчарувань і не приносить вже більше десяти років...Але вона б'ється, незважаючі на нерозуміння і зраду потенційних союзників і репресії противників...Але ви (противсіхи) того і не бачите, тільки зле говорите на неї...Хоч і бабла їй цей шлях не додав також:sad:...

9. Yurko NOTOCO

;)
    Так-так-так...Ми такі-і-і...Сліпці!?
    І така ж "сліпа" міць і сила власного захисту від всякого роду " доброжелателів"!

Останнє редагування: 13 лют 2011
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну... Не такі вже і сліпці... :)))
    Если бы выборы в Раду были сейчас, регионалы получили бы почти треть голосов, БЮТ — 17%, «Фронт Змин» — 10%, «Сильная Украина» — 6,7%, «Свобода» — 5,5%, КПУ — 4%.

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Демократия спотыкается на каждом шагу по дороге к правильному решению, вместо того чтобы прямо и без запинок идти в тупик (Лоуренс Питер) :dntknw:

12. Yarema

А де ж мила серцю Наша Україна!?о_О Злилася в політичну помийку:)))...

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Юлька молодець.

Я теж людям товкмачу - треба робити правильно - і який результат?

Я не противсіх. Я з двох завжди одне вибираю. І ще. Як би я був на її місці - я би стільки вкрав, шо Ахметов би позаздрив. А потім ті кошти би пустив на побудову країни знизу, якщо зверху не хочуть. І затиснув би той весь "бомонд" в лещата.

А Ющенко роздарував своїм посіпакам усе що міг а сам босий-голий мед їсть...

Я не вірю, що Юлька чиста повністю, але однак голосував за неї.
    Але якщо вона не садила - то сяде сама. І своїх 15 хв слави вона мала, ...

Будь-що можна зробити тільки в перші хвилини, години, дні... (Схоже вона цим не скористалася, нажаль...)

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

А ви не чули? Ющенко сам сказав - НУ вже ніхто не спасе...(треба ж сліди знищити...)

14. Yarema

Так-таки голий і босий;)...
    Нє... Знову на ті ж граблі...Та хіба вона мала повноваження щоб садовити!?о_О Я вже давно думаю, що Ющара спеціально витребував собі силові відомства, бо прикривав сраку Рудого (через домовленість)...
    І хто ж тепер назве Кириленко розумним? А як він виконував настанови Рябка, незважаючі на приниження...Дурень він, дурень:cry:...

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

То не той Луценко зара сидить, що казав жи Ющенко продажний? (Най сидить!)
    Силові відомства?... А не виділити кошти силовим відомствам ..Слабо? (Я знаю як воно працює...)

Я.
    Бачили би як він виглядає і який костюм носить...Депутат - як не як... (І плювати він хотів на усі нові ідеї разом взяті. І його поплічники теж.)

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой чи тілько Кириленко :)))...

17. Yurko NOTOCO

А Юлька брехунка,обманщиця,інтригантка і наклепниця...і се також щось та значить!:)))

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Пане Байярд,а Ви відкрили тему і куди щезлис'те?Чи Ваше повне ім'я Ярема Байярд?

18. Yarema

19. Filosof

Filosof Well-Known Member

Така сама, як Вітренко. :)))

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Панове, заспокойтеся!
    Всі брешуть! (с) На фото

Не будьте некрофілами! Не сперечайтеся, хто з політичних трупів красивіший :)))

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)