Хтось повість толком,проти чого ці двоє...ну і заодно,за що вони! А то якась вроді кава по- донецьки ...з квашеним огірком! Я справді не розумію і не те,що вони хочуть,а те... до чого ведуть! Можна писати невиразно,але говорити ясно!А тут...якась фігня мальована! Анархісти,чи шо? А націоналіст то не той,хто мав якийсь партквиток від ОУН,а чи то нині від "Свободи"! І...нєфіг з української коси робити якусь космополітичну моду!Ну й бабки на цім колотити собі...Tuм "Массонам,всєх стран соєденяющімся!",раз вже Tой,хто в вишиванці,а чи то з косою - націоналіст! Коса Тимошенко все-таки... фальшивая http://www.fraza.ua/news/25.08.05/8036.html Завтра весь Єгипет,і Росія з Ізраілем вкупі заведуть собі коси на головах і будуть "душераздіраюшімся" криком волати,же вони yкраїнці...і те,чого вони хочуть!
та ми той во - про руку москви а во й ногу москви найшли http://www.youtube.com/watch?v=fzccBKkhChI кляті кегебісти , затіяли ві львові провокації ... а їм на зло зберемо грошей і дободуємо вкотре памятник Бандері.
Я, особисто, проти радикального горлопанства і за реальне об'єднання всіх опозиційних сил...А щоб не було гризні між опозиційними партіями, потрібно поставити такі цілі, які б задовольняли всіх. Наприклад: 1) домогтися прийняття такого закону про вибори, який забезпечив насправді чесні і прозорі вибори; 2)спільно підготувати ще тепер такі зміни до конституції, які б назавжди унеможливили узурпацію влади будь якою політичною силою; 3) спільно перешкождати владі у її спробах фальсифікувати вибори...Оце я вважаю найважливішим на сьогодняшній момент...Після того, коли ці завдання будуть виконані, можна буде вже переходити до жорсткої конкуренції за голоси виборів і проведення реформ...І ще, важливо домовитись між собою про обов'язкове покарання всіх тих, хто винен в узурпації влади. І це потрібно принципово зробити вже зараз...Як Ви вважаєте, пане Юрко, чи можливе об'єднання опозиції на цих позиціях? Це вже не раз спростовувала сама Тимошенко, демонстративно розплітаючі свою косу перед камерами... А мене зацікавили просто дивовижні сідниці у дівчини на задньому плані.
Ну вы уж слишком ! Если даже в Донецке... народец собирается объявить голодовку против закрытия украинских школ , то что уже говорить об Одессе.
1+2+3 = справам,які хочуть свободівці і тільки вони спроможні будуть це довести до кінця,своєю відданістю національній справі нової Української держави. В чім тоді затримка? Якщо не вони,то Хто? Називайте тих,хто опозицію обєднає язиком і обіцянками,сидячи в креслі...А як нема таких,то й не появляться самі..А + плюс до того,ті хто при владі і ті,хто фікс-ідеї якогось феєричного обєднання та декларує впусту,пускаючи тумана в голову народу...то вони,ще й підножку таким поставлять,шоб не перлися до тої демократії.Ну як Вячеславу Чорноволу! А потриндіти...О-о-о...Ви донецькі і одеські майстри!Ше й косу причіпити,щоб нарід писок розставив і йшов ,як вівця вслід...і не пікав ніц,як то робила Юлія Тимошенко,кандидат на диктатора України. Вона б порадила і задиктувала...як Лазар перед Голодомором! А "Свобода" чим вам донецьким зла,для виконання і 1-го,і 2-го і 3-го пункту Вашої програми? Чи може своїми думками нагнала забагато страху на вас,на сході. Так унівська група поправила їх,а "Свобода" і послухались,і більше ніж до цього говорила,та й не говорить вже!Що в данім випадку не так? Коса фальшива не тому,що своя,а тому,що не на голові українки,а на голові космополітки,котра декларувала не українські ідеї,а Свої Власні і Своєго оточення(серед якого і Ви,шановний).Якби вона була за Ідею Нації,то б дещо слухала трохи більшого українця-президента,який таки був кращим ніж той,що нині...А так фальшивими обіцянками хотіла засрати голову і йому і народу...Та й сама зрізалася на зелено,на сам Великдень,як в нас на Галичині мовлять...А нарід наш не глупий таки!
Кажете "настрашили" Я сі смію... Собака яка найбільше бреше, найперша втікає піджавши хвіст... Достатньо уважно послугати гавкіт свобідних сучок і кобелів, як стає зрозуміло, що гавкають вони НЕ НА ГОСПОДАРЯ! Брешуть на червону митку, котра висила на східнім плоті, брешуть на кавалок старої газети за трийціть дев"ятий рік, брешуть на пугало з косою, що стоїть на городі і робить вигляд жи страшит господаря... А хто в генделику найбільше репетує? Той хто першим втече, коли пуредні хлопаки почнуть писка товкти... І бисти хтіли жи я би був для таких своїм ? Нє, вуйку... Вам легше... Старого хлопа кивати не будут. Пожаліють... На рахунок патрійотів... Нігде не сплутаю Патріота з нациком... Бо нацизм, комунізьм і націоналізьм - з єдного виходка.
Влада військових = тиранія!!! У військових накази не обговорюються. Де гарантія, що якийсь з найвищих генералів (не знаю як називається правильно, але не теперішній "головнокомандуючий за Конституцією") не впаде в старечий маразм і не буде вимагати виконувати ідіотські накази
Не бійтесь, TesTanya, ми їм владу не дамо... Я знаю де повісити червоний прапорець і вся колона стане... Вони ж, військові, тупі, безголові, безграмотні алкоголіки, які тільки про те й думають, як щось вкрасти та пропити... А попри тому всьому, щей познущатись з бідних солдатиків...
Буває по всякому. ("революція капітанів" в Португалії, той же Піночет - він багато кого під стінку поставив, але стільки скільки зробив він для Чилі не зробив ніхто)
З Піночетом просто пощастило. В одній Латинській Америці за другу половину 20 століття таких генералів, полковників, капітанів було поза півсотні. У деяких країнах змінювали одне одного кілька разів на рік. Вам не здається, що менше 2% влучання (при сотнях тисяч загиблих мирних людей) - не бозна яка ефективність?
...комусь повезло, а комусь ні. Коли українці приходять на вибори і голосують за обох Віть чи за Юлю вони тоже думають, що на цей раз все буде добре (чи хоча б не гірше чим було при попереднику)
Оця категоричність і насторожує... Та тим і зла, що ніц не зробила, окрім пустого базікання і провокацій, що просто є на руку теперішній владі. Ой, ну Ви і скажете!" Думками нагнала страху"... Якби ж я міг думками наганяти страху, то пів країни, можливо, спати перестали... Вибачте, але цьому "трохи більшому українцю" народ вже дав свою оцінку і місце йому не в пам'яті нащадків, а на смітнику історії..То й Тимошенко, послухавши його, отримала б тоді таку саму "підтримку" від народу... Отож-бо і воно! Вам видніше...Як не погодитись з професіоналом... Та й не все там так було гарно, як намагаються тепер представити сучасні міфотворці...Багаті стали ще багатшими, бідні - ще біднішими...Це зараз і намагається утнути Хамило, але чомусь всі невдоволені...
Інший аспект тієї ж проблеми. Люди чекають, що не вони самі змінять країну, та що там країну - одне-єдине власне життя, а прийде один дядько (чи тітка), і махне чарівною паличкою... Так не буває. Але при нагоді рекомендую почитати "Втечу від свободи" Еріха Фрома. Дуже хороше пояснення популярності тоталітарних режимів у 20 столітті, чому народ ведеться на ці штуки. Якщо ж від цього всього перейти до теми саме "Свободи" - то я, доволі добре знаючи особисто багатьох депутатів-свободівців (того ж Михальчишина взагалі дуже добре), переконаний, що це все піар-стратегії, які мають небагато спільного з реальними планами. Принаймні коли людина з IQ під 160 (Михальчишин) починає говорити на рівні підвального підлітка - я прекрасно розумію, що це шоу, яке має на меті залучити підтримку того підлітка. І в принципі у "Свободи" непогані програмні ідеї щодо податкової системи і загалом економіки, а не лише національні чи мовні питання. Але мене непокоїть інше - типаж "Свободи", зростання її рейтингу - небезпека того, що зявляється ще одна месіанська сила, на яку частина народу покладатиме надії, замість того, щоб будувати громадянське суспільство і чинити зміни знизу. Оце - реально небезпека...
От якби нам якогось "Бандеру" до влади.... То може і викорінили би неробство і халатність, яких начив нас московський кгбістський режим. Як там у класика: "спільне - значить нічиє". то й плювати.. от якби тій дорозі власника, господаря (наш мер не рахується), який би припильнував за ремонтом.... Не сприйміть за агітацію, Писарчука н-д ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ---------- Для цього люди і обирають собі лідерів, щоб махали паличками (деригентськими, правда, не чарівними). Народ без лідера, як стадо овець в лісі без пастуха ---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ---------- про це народу теж має хтось розказати і показати, як воно робиться.
Зі стада овець розумний пастух зробить непогану шерсть, не дуже розумний - пару тисяч відбивних. Якщо дуже постарається, дуже розумний пастух використає стадо овець замість кінної упряжі. Вам як більше подобається: в холодильнику, на стрижці шерсті чи в ярмі? Може досить сприймати себе самих як стадо овець і чекати на пастуха?
та поставив шлагбаума і рубав лєвандос за проїзд, прохід, проліт... ---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- Нє-нє... "Тося прийде - поредок наведе!" Якось так вони волають на своїх збіговиськах...