Заяви "Свободи" ізолюють Львів від України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 11 лют 2011.

?

Чи підтримуєте ви заяву групи?

1. Так

24,0%
  2. Ні

28,0%
  3. Перш за все, це влада відділяє Галичину

36,0%
  4. Свобода і Партія регіонів роблять це разом, але з різних кутів

12,0%
  5. Не визначився

0 голосів
    0,0%
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я все таки не розумію, в чому проблема? Чому та Свобода всім (включаючи деяких західноукраїнських "патріотів") як більмо на оці? Що вони таке зробили?
    Панове, Україна зникає, як казав Вознесенський "не народившись"! Хворі на голову креоли зі сходу привели до влади банду рецидивістів. Питання стоїть не в тім чи будуть наступні вибори а чи проіснує до цього терміну держава на імя Україна. Та хіба що сліпий цього не бачить!
    І не збираються з цього приводу ні Унівські ні Київські ні Бердичівські групи.
    А ось Свободи злякались. Каби чєво нє вишло...
    На Захід.нет в обговоренні статтів я декілька разів задав питання - а яка поки що існує альтернатива Свободі? Хто бодай на словах в тій нещасній державі протиставився гопникам? Ніхто не відповів. Та якщо Свобода і нічого, на чиюсь думку, особливого не робить, вони хоч трохи протистоять банді. Якщо на безрибї і рак риба, то невже це погано і всім треба накидатись на цей острівець опору бо російські тупі близнюки чи їх маріонетки в Україні образяться?

• Подобається Подобається x 6
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

цікавий рух опору, який нічого погано не каже про партію регіонів, олігархів ... а кругом руку москви тільки шукає

• Подобається Подобається x 2
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Не бачу ніяких острих протиріч між унівцями і свободівцями!Так і має бути!

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це точно... Ні риба, ні мясо...
    Курка...
    А курка, як відомо і без мозку ще довший час жиє... :)))

5. Yurko NOTOCO

Це Ви про себе,любимого?:)))

6. VasMT

На ВЛК в голові мозок знайшли... А лікарі були файні... Значит не про мене... :)))
    Тіко ті, що з атрофованим мозком, викрикають тоті, несусвітні речі... ;) Ну Ви в курсі за тоті збіговиська триайцітого січні, на Василє та по Василю... Аж єн три дні кучкувалисі... Та певно :))) Три дні пити по областьох... На штверту вже певно печінки не стало...

7. Yurko NOTOCO

То все добре,то все файно.Жарти...Але я Вам повім же "Свобода" в нас на Галичині,то є шось...Направду!
    Нікого не б'ють,горівки за-дужо не п'ють,ніц злого не викрикують ,як ті...ті регійонали.Я'сі тіко Вам часом дивую же явно,Ви їх,тuх бандитів регійональних з ВерхРади южi не любите,бо хто то таке безмозгле,буде любити? І за шо?За те,що накрав'си троха грошей і тішит'сі?
    І Юльцю Ви явно недолюблюєте,бо теж злодійка.А кого любите,як не сікрет..раз і "Свобода" Вам не до вподоби?
    Деякі галичани страшать'сі же "Свобода"-при владі буде з люстром ходити і сікрети,на-подобі байок якихось-там,розповідати всім...
    Думаю,най'си ті деякі люди не беруть-то до голови, і тяжкого до рук,і не провокують ненависть якусь,до своїх майбутніх боронителів!Боронителі як зачнуть,то зі-Сталіна,Кагановичa...як вдасть'сі!А в іншому разі,то хто...ну хто нас тоді зборонить,як не вони...га-а?
    Яник? Путін? Чи Юлька?А може Саркозі з Берлусконі з ЄС? А може Ізраїль війну з нью-сталінізмом почне? Хто?
    Чи Маркелька з Німеції,або Бузек з Польщі? О-о-о!...Зараз'сі обоє розгонют,все кинуть і-і-і...зачнут варята грати з Російов,по-поводу нашої Неньки-Вкраїни!
    Я Вам так повім,по-простому по-хлопськи:Вони мають Нас глибоко в дупі! Во-о-о...!:)))
    І з тим,як галичанин,та ще й зі Стрия,Ви зі мною будете повністю згідні!Не сумніваюсь!

Останнє редагування: 12 лют 2011
    • Подобається Подобається x 3
  8. VasMT

Зо трийціть раз підтримую!!!
    Ні Йулька, ні Вітки, ні Сергійки, ні Сєня, ні Олєжек з Їрков та зі своїма кулєгами свою дупу не підстав'ять... А за нашев сі сховают... Точніше за тов, чия менше зморшок та гейморою менше має... :)))
    Шоби багато не товкти - Нациків у фосу...

9. Yurko NOTOCO

:good:
    А наційоналістів (тіко справжніх,а не таких,як Юлька з Вітюшкою були) До ВЛАДИ на ВКРАІНІ!
    Бо так Всюди в Європі (ну не всюди..) але в Нас так має бути!
    A між унівцями і свободівцями Не бачу ніяких острих протиріч!Все під контролем!Так і має бути!

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви то про кого? Приклади будуть?

11. VasMT

А крім отого "фсё путьом" ще щось скажете?
    Чим можете зацікавити пуредного хлопа зі Стрия? Я не за себе... Ані нацики, ані наційоналісти, бодай навіть правдиві (шо то за фігня така :dntknw: ??? ), ані будь які єнчі -істи ніц розумного не мувлят... Всі тіко хочут, аби'м я валив товкти писок свому кулєгови, який здуру голосував за Йульку...
    І Олєжек з Їрков такі самі, як би паровані :)))...
    Тому їх у фосу... З Йульков, Янтком, Пупирчатим та єнчими... Я за передачу влади військовим...
    Ми вам всім "кузькіну мать" покажем ;)
    Будете строєм ходити і "у солдата виходной" співати... :)))

12. Yurko NOTOCO

Але вони вас чимось та настрашили!Я навіть страшу'сі питати чим!
    Хлопе зі Стрия,не переживай!То не ті,котрі своїх в дупу копають!
    Але ж для того треба бути українцем,патрійотом,революційонером якимось...Короче "своїм в дошку гибльовану"!
    І не обзивати патрійотів нациками...
    Бо нацизм і націоналізм,то дві великі різниці,як між Одесою і Львовом!

• Подобається Подобається x 3
  13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Баасисти, ООП
    Націоналізм буває різним.
    Та невже!? На щастя в Росії фашизму ще нема. Є авторитаризм.

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

І де Ви побачили те протистояння? У солодкому сні?;) Поки намагались протистояти лише ботани з ВР (Доній, Волинець...) і лише по рогах отримали...І де були свободівці, коли Крим здавали? І де були, коли владу узурпували? Ходили парадиками по урочистим датам присвяченим С.Бандері? Справа теж потрібна, але на протистояння не тягне, бо владі від цього ні холодно, ні жарко;).
    Відколи це Юльку в націоналісти записали!?о_О Вона що, дала для цього привід?
    Та військові у нас розмазня-каша...Ніякої патріотичної ідеї...Якійсь суцільний "Союз совєтскіх офіцеров"...Та й пісні плануєте заставляти співати все ті ж совковські;)... Нє, з Вами куліша не звариш:sad:...

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

На поверхні ні. А як глибше копнути? Не Знесуть вони всю Грузію з лиця землі?

15. Yarema

Не плутайте різні речі...Колись і демократична Франція воювала в Індокітаї і Алжирі, висаджувалась в 1956 році в зоні Суєцького каналу...Але ж в ній не було фашизму при владі;)...
    Хоча проаналізувавши оце, починаєш задумуватись, що може Ви і праві....http://agitator-mass.livejournal.com/188380.html

16. Deus igrok

1. михальчишин (власник жж під доменом nachtigal88) - закриємо нічні клуби де лунає москальська попса - всралися
    2 сех - не пустимо до львова москалів-сатаністів з групи "Король і шут" - всралися
    3. прізвища не памятаю , вчора в кісельова ... тема революції в єгипті, що бідність тотальна ... а воно про табачника як руку москви ...

з них усіх тільки бенюк про руку москви не кричить ...

17. Yarema

Бо сподівається, що може в Москву на зйомки запросять;)...

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Французькі легіони не жаліли нікого. (про співчуття мова не йшлася).
    Та я і не заявляв, що по Росії відверто ходять наці. Але навіть на офіційному рівні Саркозі заявив, що мультикультура не склалася. Конкуреція розпочалася продовжилася Що це перші прояви Фашизму? Ні. Це просто прояв крайнього націоналізму. Фанати є для того, щоб інші не впадали в сплячку. Бо як знищити фанатів з однієї сторони, то це автоматично значить - віддати систему в руки їх противників, повністю.

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

Бачу вас вони таки дістали... Але де зв'язок з ПР? Хіба в підходах вирішення питань?...

19. Deus igrok

елементарно , все це гарно оформляється і подається південному і східному люмпену, у якого від прочитаного починає виділятися піна - як результат у януковича навіть зараз 40%
    -----------

заміняємо ключове "москаль" на слово "олігарх" - і результат абсолютно інший буде, він не просто буде інший, від буде катастрофічний для ПР і позитивний для свободи - на сході і півдні ...

(для прикладу, львів виділить кошти на допомогу ветеран УПА. як результат у південного люмпена істерика. !! Але вони також бідують, і там починають лунати крім істерики і дописи по типу: "от вони про свої ветеранів хоч так дбають , а ми ніби і виграли на виборах , а на наших ветеранів всі болт клали" Себто проблеми усіх одні - тотальне зубожіння, а не рука кремля. )

і вони то знають , але далі методично шукають руку кремля.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я Ліну Костенко нагадав...з її "Записок Українськаго самашедшего"

цитати.....

а де твій аватар? :)