Заяви "Свободи" ізолюють Львів від України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 11 лют 2011.

?

Чи підтримуєте ви заяву групи?

1. Так

24,0%
  2. Ні

28,0%
  3. Перш за все, це влада відділяє Галичину

36,0%
  4. Свобода і Партія регіонів роблять це разом, але з різних кутів

12,0%
  5. Не визначився

0 голосів
    0,0%
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Bambook,
    я Вас прошу! Перечитайте сторінку, а то вириваєте пости. Якщо Вам ліньки, ну при всій повазі розжовувати не буду.
    Добре. Дістали. Подаю розмову:
    Зрозуміли? Вибачень не потрібно.

• Подобається Подобається x 4
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що?

За що?

З ваших слів - проблеми української мови в Україні немає. Також немає проблеми утисків українців в їх самовизначенні. А я кажу що є проблеми! І наголошую, що досить сер'йозні. Тризубівці знесли пам'ятник кату народу а їх за це ще й ганяють.

Я чітко висловився?

• Подобається Подобається x 1
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Катрен для Степанича

Я весь дрожу
    й спитатися боюся...
    А може,Боже...
    може,може він
    Відстав від племені
    і заблудився...
    і зараз малороський
    угро-фінн?
    Бо буде хлоп блукати
    довго й нудно,
    допоки хтось
    не розяснить йому,
    що Україна космополітична
    не підійде Ніколи й Нікому!
    :sorry:
    Нині,22 лютого 2011 р.
    (Юрко НОТОЦО)

P.S.Е-ех...був-би тут пан Тівер,він би Нам пояснив,хто такі угро-фіни і чого вони по-горах Карпатах лазили...
    Та й зараз часами також!
    :preved:

---------- Додано в 05:46 ---------- Попередній допис був написаний в 04:49 ----------

Тівер! Come here!
    :hi:

4. Степаныч

Що я нічого не перекручував. Стосовно холопів.
    Проїхали.
    Дуже чітко, дякую. Але ж Ваша відповідь передбачає запитання: які проблеми? з боку кого? Ви ж самі писали, що зберегли свою українськість і ніколи її не втратите. Хто ж може примусити Вас її втратити?

З приводу "знесли пам"ятник кату народу"... Та ні. Це називається вандалізм. Вважають тризубівці когось катом - нехай звертаються у відповідні інстанції, доводять свою правоту і добиваються офіційного, законного зносу пам"ятника.

5. iso

iso Well-Known Member

Нє а. Це не вандалізм. Акт мав чітку ідеологічну спрямованість. Вандалізм - це коли от нефиг делать.;)

• Подобається Подобається x 3
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Відповідь:

Проблеми із використанням засобів масової інформації для задоволення потреб у спілкуванні рідною мовою (конституцією це гарантується).
    Щоб ви там чогось не вигадували зразу перелічу:

Я не можу придбати жодного журналу на українській мові на цікаву мені тематику (при тому, що російською їх повно)

Я не чую в ефірі жодної станції, де би була виключно національна музика...

Я приїжджаю на схід України і не можу послужитися своїми правами ?

Дітям в школі хочуть примусово нав'язати вивчення російської мови і літератури. (Чому така дискримінація?)

На сході України закривають українські школи, а на півдні в Криму - їх взагалі немає.

Перелік проблем чітко окреслив?

З якого боку виникають такі проблеми? - то може ви скажете?,

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

Згоден. Але то в нормальній країні.
    Може зразу в Конституційний суд звернутися - вони прийняли два взаємопротилежних рішення по одному питанню на протязі кількох років.

Може ви чим допоможете?

7. Степаныч

Чітко. Пройдімося по пунктам:

1. "Я не можу придбати жодного журналу на українській мові на цікаву мені тематику (при тому, що російською їх повно)"

Хто, або що заважає видавати журнали українською мовою? Видавайте хоч Ви сотнями, тисячами. Чому не видаєте? Запитайте в себе. Чому видавництва не видають? Запитайте в них.

2. "Я не чую в ефірі жодної станції, де би була виключно національна музика..."

Хто для Вас повинен такі станції створити? Російськомовні? Навіщо воно їм. Створюйте самі, хто заважає?

3. "Я приїжджаю на схід України і не можу послужитися своїми правами ?"

Якими? Вам забороняють розмовляти українською, не приймають якісь документи українською в державних закладах, саджають за це до буцегарні?

4. "Дітям в школі хочуть примусово нав'язати вивчення російської мови і літератури. (Чому така дискримінація?)"

Відкрию Вам страшну істину. Дітей в школі ще "примусово" вчать англійської/німецької/французької, математики, геометрії, географії і т.д. Теж дискримінація?

5. "На сході України закривають українські школи, а на півдні в Криму - їх взагалі немає."

А чого мовчать жителі Сходу і Криму? Чи не того, що їх влаштовує існуючий стан речей?

Для того, щоб і ми стали "нормальною країною", ми повинні зрозуміти: є закон і є влада. Якщо якась групка молодиків вирішить, що вона володіє істиною в останній інстанції і буде творити усе, що завгодно, порушуючи закон і плюючи на владу, а влада заплющуватиме на це очі, "нормальної країни" нам не бачити.

• Подобається Подобається x 5
  8. Yurko NOTOCO

"нормальної країни" нам не бачити...
    Степанич почав факти константувати...А я продовжу...:good:
    Всі ми "вумні" разом з проффесором...Ну ось приклад,коли маємо ціну в 50$ вищу від Європейської бо нині ми...азіяти якісь,будуючи державу по-ближньо-східному проекту азіяцьких революціонерів а ля лєнін-троцький.Яка велика Європа,а такого будівництва там не було і нема...І слава Богу.Мені ж видніше через "паркан" за 20 км.від Самбора!:preved:
    Росія оголосила ціну на газ для України. Вона на 50 доларів США вища, ніж для всієї іншої Європи.
    http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/rak91/a32854

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Не дякуйте, користайте...
    Стрийське радіо

10. Yurko NOTOCO

Як маєте тіко часу,ну то троха послухайте що "Свобода" мовить http://www.svoboda.org.ua ,і[/url] нам тут повічте.Щиро вдячний буду!:crazy:
    Ірина Фаріон вимагає, щоб про розвиток української мови на Львівщині звітував голова облдержадміністрації
    http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/019685/
    Люстрація - досвід Європи і найближча українська перспектива
    http://www.svoboda.org.ua/media/video/019505/

Останнє редагування: 22 лют 2011
  11. VasMT

Вони так довго не говорут... В них слова сі кінчеют... Далі зачинают викрикати шось таке, весь чес єднаке, так як і стрийське радіво... :)))
    http://www.youtube.com/watch?v=RQLqMRAGbLc&feature=related
    Хочте бим і від них шляк траф"єв? Ще зарано... Бо як слухати їх зара, то вни до парламентського жолоба сі не пропхают... :)))

12. Yurko NOTOCO

А може то і є той чєс,коли та тре слухати Свободну мову по-українськи,жеби пропхати Їх до парляменту!А то там вже в тому парляменті мовлять жеби Їх Тих Всіх та лишили до 2015 року...Бо сі ненажерли,та не понажирали-сі ще добре!
    Шось там недокрали ще !:)))

13. VasMT

Гадаєте, що голотна свобода поможе скорше докрасти? :)))

Нє,нє... Дзенькую бардзо... Ви вже пропхалисти в штвертім році єдних... Най роб"ят діло, ми тото обсервуєм, пометикуем з хлопами, мо і вступимось за них... В пітнайцітім році. До того часу фест багацько мож для люду зробити... Як все буде алєгансько, то нарід не пропхає їх, а введе до парляменту. О!

14. Yurko NOTOCO

Ага-а-a...То та мальована червоною фарбою свабода по-путінски,то Вам'сі ліпше подобає...бо реально можна шось хопити,чи шо?...А не так,як в малиново-чорних кольорах Свободи... нашого рідненького Краю,шо'сі галицьким називає.:)))

Ми,то хто? А Ви дести були в той час? Може десь з Степаничем кугутів яких,та вирощували'сте?Т а не хочете оповідати,то і не тре!;)
    Йой,та хто то ви такі файні,з тими хлопами своїми,га-а?Та не хочете оповідати,то і не тре!:morning1:
    Йой!..A шо то за нарід такий буде пхати в гузицю Свободи півня? Та не хочете оповідати,то і не тре! :cry:

Останнє редагування: 22 лют 2011
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

1
    Можна не реєструватися у міністерстві інформації? (Задам питання по іншому - ТАбачник мені дозволить зареєструвати? Зуб даєте?)

2
    А можна не давити на існуючі?

3
    Не обслуговують в магазинах, ображають у громадському транспорті. Діти можуть навчатися українською?

4
    Це не таємниця і теми не стосується. Чому примусово тільки одну мову - російську?
    (Ви певні, що знову не зрозуміли питання чи дурнем прикидаєтеся?)

5

Вони якраз протестують. Ви де живете? Якщо там, то ви що незрячі чи придурюєтеся знову?

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Згоден. Залишете свій підпис про зняття пам'ятника тирану?

16. Yurko NOTOCO

Степаныч,Hy!:)))

17. Степаныч

До чого тут Табачник взагалі? Задам питання по-іншому: Вам відомі випадки, коли б де-небудь в Україні відмовили у реєстрації радіостанції на тій підставі, що вона буде послуговуватися виключно українською мовою?
    Хто і як давить? 5 років існує закон, згідно якого радіостанції повинні транслювати не менше 50% продукції української. Це давління? За 5-ть років спромоглися довести до 22%! Про що це говорить? Це говорить про те, що немає якісної української продукції у достатній кількості. Хто у цьому винен???
    З приводу необслуговування у магазинах - м"яко кажучи неправда. У транспорті ... ну не знаю. Виключити не можна. Уродів вистачає будь-де. Але ж це не політика держави, а хуліганство, за яке потрібно в пику давати. І перестануть ображати. Діти українською навчатися можуть.
    Чому тільки російську? Ви можете навести приклад школи, де б із іноземних мов вивчали тільки російську? Немає такого. Обов"язково вивчають ще й англійську, чи німецьку, чи французьку...
    Я живу у центрі України. У моєму місті із 21 загальоосвітньої школи немає жодної російської, усі українські. Тільки один російський дитячий садочок. Сім"я у мене російськомовна. Онук ходить в український садочок, потім піде в українську школу. Я не волаю про ущемлення моїх прав, як російськомовного. Головне, щоб подобався садочок (а він подобається), школа (а у нас вони на вищому рівні).

ЗІ: Я Вас прошу, давайте без "дурнем", "придурюютесь". У мене склалося враження, що Ви людина вихована. Не розчаровуйте.
    Леніну, Сталіну - залишу. Чи Ви про якого?
    Гну!:))

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Добре. Перепитаю: Ви чули, як Табачник заявляв, що Західна Україна немає ніякого відношення до української мови?

Здається ви самі собі відповіли:

Говорить про те, що закон не виконують! Маєте чим крити? ;)

Бажаєте потягатися?
    Я називаю 10 найвідоміших і популярних україномовних українських груп а ви називаєте свої 10 російськомовних українських.
    Поїхали!
    Тартак

ВВ

Океан Ельзи

Руслана

Скрябін

Пікардійська Терція

ТНМК

Катруся

Ірина Білик

Ірина Федишин

Ваш хід!

Винні ті, хто не виконує закон і крутить тільки :

В пику? о_О Ви що? А як же закон? :blush::dntknw: А як слухання, А підписи? :dntknw:

Ви вже дали свій підпис про знесення пам'ятнику псам України - сталіну і лєніну? :bad:

Брешете! Іноземні на вибір. А табачник вводить знову обов'язкове вивчення у всіх школах...(далі за текстом )

не ухиляйтеся від теми:
    Приклад не забули?
    Українську школу у Донецьку відстояли
    Я казав про це, але ви заявляли, що ніхто не бастує і не виступає проти.

Я виховано себе веду лише з вихованими. Не будете викладати неправдивої інформації, я не буду звинувачувати вас у брехні. Не будете єхиднічати на важливі теми - не буду вас звинувачувати у придурюванні. (Без образ)

Про тих самих, але з маленької букви, бо це не іменна а прізвиська...

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

"Погоняла", точніше;)...

20. Yurko NOTOCO

Йой, а мій любимий дует " Червоні Троянди" з Калуша,та забулисте...
    Нагадую кліпом з їх файною піснею.

http://www.youtube.com/watch?v=VYi9r7axZmQ

Степаничу,ну ще раз...Ну?:preved:
    Файно,направду!
    Тепер Ви,Степаничу...давайте,гніть!:)))

а де твій аватар? :)