Тю... Навіщо непідтвеоджені дані...? То Ганка державою і керує, а Янек мемуари пише. Хоч Герман клялася, що все буде навпаки...
Політика-політикою, але все ж який перекос у суспільстві... Уявіть собі тему "Заяви партії "Родина" ізолюють Москву від Росії"... Або "Заяви республіканців ізолюють Техас від США"... Не уявляєте? І я теж
ви маєте на увазі чек трансакції чи копію договору, де великими цифрами 100 тис. наведено? Ні, на жаль, не маю. Але навіть без цієї інформації будь-хто, хто хоч трохи орієнтується в укр. політиці зсередини, має уявлення, скільки минула кампанія могла б коштувати Свободі впринципі. бігборди, буклети, оплата ефірів, членів виборчкомів тощо - це лише те, що видно ззовні, так би мовити. Так що загальна сума набігає величезна.
100 000 на масові акції і по 20 000 000 в акціях одному депутату за зрадництво в Раді...Різницю відчуваєте? Люди гроші ма-а-ють!
Нє, ну ніхто ж не казав, що в них ресурс такий, як у ПР, які тепер ще й напряму до держ бюджету доступ мають. Зрештою, у них є Ахмєтов і ко. Питання стоїть інше - яке походження тих фінансів, що були витрачені Свободою? от у чому загадка, так би мовити.
та хто рахує... просто цікаве питання, відповідь на яке могло б багато чого прояснити про справжню сутність цієї організації. Але зрештою, то таке, я тут з Вами погоджуся. правди про фінансування ми однаково, швидше за все, не дізнаємось. Але як в Біблії писано - по плодах судіть їх. А плоди невтішні, як не крути - абсолютно не потрібні (замовні?) провокації, ідеологія з нацистським присмаком (це я про соціально-національну революцію, факельні ходи тощо), а решта - розмахування прапорами і слова, слова, слова...
Я було подумав 100 мільйонів... а то 500 банерів проплатили... (І то певно перед виборами. Кіко то в гривнях буде? 797 тисяч? Порядне авто коштує більше... ---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- Так, якщо збрешете раз, потім другий, потім третий, а потім попросите знайти првавду... То шукай вітра в полі... ---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ---------- Згоден. Правду сти сказали. Та коби сти на дорогу зо дві сотки дали... А ви що в житті для України зробили?
Йой...Та як може і які фінанси і можливості,так і діє! А то б вже і на держмові і не розмовляли отут на ЛФ!
Не знаю как жителям Западной Украины, а мне понравилось это высказывание. Своей откровенностью. Главное, чтоб ребята не всрались, чтоб собрали таки свою армию и пришли. Так что - ждём.
Дякую...і я тої ж думки! А не страшно буде серпом і молотом їсти? Катрен для бандерівців Нагла кров позаливає, всіх,від кого шляк трафляє... Ми ще гордими будемо браття-українці,милі, Ще відродиться Вкраїна у козацькій Славі й Силі! Ми ще сміху наберемся Й "совкам" стане в горлі ком, як бандерівці заставлять їсти... серпом й молотком. Наберуть Сини ще сили, послухавши Неньки раду - вимоливши в Бога поміч і його ж Божу пораду! ... В синьо-Жопого з вугіллям, в красно-Пикого із газом, й ...в хитро-моГдого з грошима, трафить Грім за одним разом! 16 січня 2011 р. (Юрко НОТОЦО)
бачите, вся справа в тому, що я трохи знаю свободівців та їхніх попередників з СНПУ, а ви, бачу, ні. тому Вам важко щось довести, навіть якби тут копії чеків опублікував. і з колишнім КУН-ом теж трохи знайомий. Так чи інак, усю цю братію горе-патріотів можу охарактеризувати просто - шпана шпаною, ні більше, ні менше.
Они и хавчик принесут с собой? ---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ---------- А Вы хотите сказать, что что-то Вам мешает считать меня угнетённым, пребывающим в ожидании освободителей от синежопой банды? Что же?
Якби я щось хотів сказати, я б сказав. Оскільки ж хотів, щоб ви роз'яснили, чому ви відповідаєте за синьожопу банду, задав питання. Там на позначення цього ще такий значок стоїть:
Ну це зовсім інша річ. Нести відповідальність за відданий на виборах голос - це я розумію. Тоді чекайте. Тільки якихось настольних ігор захопіть, книжок почитати, бо то такий буде процес чекання... довгий...