Заяви "Свободи" ізолюють Львів від України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем bayard, 11 лют 2011.

?

Чи підтримуєте ви заяву групи?

1. Так

24,0%
  2. Ні

28,0%
  3. Перш за все, це влада відділяє Галичину

36,0%
  4. Свобода і Партія регіонів роблять це разом, але з різних кутів

12,0%
  5. Не визначився

0 голосів
    0,0%
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тю... Навіщо непідтвеоджені дані...?
    То Ганка державою і керує, а Янек мемуари пише. Хоч Герман клялася, що все буде навпаки...

2. iso

iso Well-Known Member

Крім Ваших слів є ще підтвердження такої цікавої інформації?

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Політика-політикою, але все ж який перекос у суспільстві... Уявіть собі тему "Заяви партії "Родина" ізолюють Москву від Росії"... Або "Заяви республіканців ізолюють Техас від США"...
    Не уявляєте?
    І я теж :sad:

• Подобається Подобається x 2
  4. Taakinen

Taakinen Well-Known Member

ви маєте на увазі чек трансакції чи копію договору, де великими цифрами 100 тис. наведено? Ні, на жаль, не маю.
    Але навіть без цієї інформації будь-хто, хто хоч трохи орієнтується в укр. політиці зсередини, має уявлення, скільки минула кампанія могла б коштувати Свободі впринципі. бігборди, буклети, оплата ефірів, членів виборчкомів тощо - це лише те, що видно ззовні, так би мовити. Так що загальна сума набігає величезна.

5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

100 000 на масові акції і по 20 000 000 в акціях одному депутату за зрадництво в Раді...Різницю відчуваєте?
    Люди гроші ма-а-ють!:)))

6. Taakinen

Нє, ну ніхто ж не казав, що в них ресурс такий, як у ПР, які тепер ще й напряму до держ бюджету доступ мають. Зрештою, у них є Ахмєтов і ко.
    Питання стоїть інше - яке походження тих фінансів, що були витрачені Свободою? от у чому загадка, так би мовити.

• Подобається Подобається x 1
  7. Yurko NOTOCO

Давайте не рівняти хрін з пальцем...:)))

8. Taakinen

та хто рахує... просто цікаве питання, відповідь на яке могло б багато чого прояснити про справжню сутність цієї організації.
    Але зрештою, то таке, я тут з Вами погоджуся. правди про фінансування ми однаково, швидше за все, не дізнаємось.

Але як в Біблії писано - по плодах судіть їх. А плоди невтішні, як не крути - абсолютно не потрібні (замовні?) провокації, ідеологія з нацистським присмаком (це я про соціально-національну революцію, факельні ходи тощо), а решта - розмахування прапорами і слова, слова, слова...

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я було подумав 100 мільйонів... а то 500 банерів проплатили... :))) (І то певно перед виборами. Кіко то в гривнях буде? 797 тисяч? Порядне авто коштує більше...

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Так, якщо збрешете раз, потім другий, потім третий, а потім попросите знайти првавду... То шукай вітра в полі...

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Згоден. Правду сти сказали.
    А ви що в житті для України зробили?

10. Yurko NOTOCO

Йой...Та як може і які фінанси і можливості,так і діє! А то б вже і на держмові і не розмовляли отут на ЛФ!

11. iso

iso Well-Known Member

А посилання на одного із достатньо високоповажних свободівців це так, для пущей важности?

12. OldMan

OldMan Well-Known Member

Не знаю как жителям Западной Украины, а мне понравилось это высказывание. Своей откровенностью.
    Главное, чтоб ребята не всрались, чтоб собрали таки свою армию и пришли.
    Так что - ждём.

• Подобається Подобається x 3
  13. Yurko NOTOCO

Дякую...і я тої ж думки!
    А не страшно буде серпом і молотом їсти?:)))

Ми ще сміху наберемся
    Й "совкам" стане в горлі ком,
    як бандерівці заставлять
    їсти... серпом й молотком.

14. Taakinen

бачите, вся справа в тому, що я трохи знаю свободівців та їхніх попередників з СНПУ, а ви, бачу, ні. тому Вам важко щось довести, навіть якби тут копії чеків опублікував. і з колишнім КУН-ом теж трохи знайомий.
    Так чи інак, усю цю братію горе-патріотів можу охарактеризувати просто - шпана шпаною, ні більше, ні менше.

15. Bambook

Ви хочете сказати, що ідентифікуєте себе як "синьожопа банда"? о_О

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Они и хавчик принесут с собой?

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

А Вы хотите сказать, что что-то Вам мешает считать меня угнетённым, пребывающим в ожидании освободителей от синежопой банды?
    Что же?

17. Bambook

Якби я щось хотів сказати, я б сказав. Оскільки ж хотів, щоб ви роз'яснили, чому ви відповідаєте за синьожопу банду, задав питання. Там на позначення цього ще такий значок стоїть:

18. OldMan

OldMan Well-Known Member

А, это просто. Я за них голосовал.

19. Bambook

Ну це зовсім інша річ. Нести відповідальність за відданий на виборах голос - це я розумію.
    Тоді чекайте.
    Тільки якихось настольних ігор захопіть, книжок почитати, бо то такий буде процес чекання... довгий... :)))

20. OldMan

OldMan Well-Known Member

Мышцу накачивают?
    Подождём, почитаем, пазлы попазлим.

а де твій аватар? :)