то вже мабуть спеціалізований форум потрібен... я тут знайшов відповідь http://acerfans.ru Але то по ноутах....
Єден мій колєга такий підхід називав "гівно гівном помазати". Ага. Шоб ше одна проблема додалася. Вам Сявич казав про оперативку. Ви її потестили? Найдіть собі якийсь диск реанімаційний. Там зазвичай є програми для тестів памяті. Загрузіться з диску з убунтою. Попробуйте прям з його і попрацювати. Музики там, правда, не буде, але якийсь моніторинг загрузки процесора буде. Якшо треба я вам такий диск запишу. Я так розумію ви тут на Науковій. Я працюю недалеко. Зможете підійти і забрати.
драстуйте... я бачу нафлудили вже 4 сторінки повідомлень.... а можна поцікавитись специфікацією комп'ютера... якщо не знаєте що се таке, то скачайте гарну софтинку та оберіть майстра звітів... він складе звіт про апаратну начинку вашого дітища... чим зможете нас потішити.... бо так можна довго плювати в небо
та ХР.......... ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ---------- просканував на віруси - жодного не знайшло...