Вот мои данные по процессору Сижу в интернете. Монтирую фильм на 9 гектар. Каспер рулит. Куча ещё всякого барахла, 7 - 64bit.
Анекдот в тему. Заблукав Шерлок Холмс і доктор Ватсон на повітряній кулі в тумані. Пропливають над якимось програмістом і Ватсон питає: - Добродію, не підкажете де ми знаходимося? - Ви знаходитеся на повітряній кулі - відповів програміст. - Ось бачите, Ватсоне - відповідь абсолютно вірна, але нафік нікому не потрібна!
Спасибо Svjato. Но я это к тому что пора покупать новое железо. Раньше мне хватало выше крыши 30 гик и оперативы на 128, а сейчас одни программы на 100 с хвостиком. Я же не железом хвастаюсь как видите. А то сразу анекдот. И в обще с меня скидка и не программист я, а Ватсон..
Та навіщо напружуватися? Мерс і так танк, лише люфи бракує Як я розумію ви собі квадрокварц для десятої віднди підготували... А як почне підвисати і писати, що загрузка 100% - що першим ділом зробите?
Буду искать программу,. которая грузит. Отключая по одной. примерно так. А потом снесу её к чёрту со всеми следами, с реестра и Мсдос тоже. Не справлюсь снесу винду. У меня приготовлены диски с программами которые я ставлю, настраиваю потом по ходу пьесы. Уходит часа 3 -4. ---------- Додано в 01:28 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ---------- Чуток подкорректировал распределение нагрузки, быстродействие. И вот вам и 100%
А як сімка програми зносить? (Під корінь?) До речі у сімці надибав якийсь viever... прибалдів. Знайшов самоаналіз програм - програми аналізуються і постійно вводиться поправка на час завантаження, вивантаження програми - і тут же кидається в реєстр помилок. (Тобто система знає практично все про все) Складається вражіння, що сімка сама буде визначати яку програму закрити чи відкрити... Гейтс хоче зробити з комп'ютера користувача а з людини спостерігача... ---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ---------- І шо то ви таке ганебне запустили?
В принципе вы правы. Я уже писал что 7 для ленивых. Нее, не скажу. А что у нас грузит по полной, хоть не чего не делаешь? Достаточно просто включить. Каспер сейчас исправили, работает незаметно.
Виявилось, що Хантер раніше як переставляв Віндовс, то переставляв з дисків з Віндовса прямо. Тобто вантажився Віндовс, він вибирав опцію з диску з Віндовсом "переставити віндовс" і так то було.. Але цей процес не включає форматування. Тому порадила йому поставити Віндовс нормально з форматуванням диску С. Думаю, що після кількох таких "інсталяцій віндовса" файли просто замінялись іншими, а весь хлам накопичувався і грузив систему.
після всіх виконаних вище зауважень прийшлось переставити вінду, бо там з драйверами по сто раз перекачав перестановив всьо постирав і т д... але не довго я радів, тре драйвери ше нормальні поставити... і може шось з того вийде, а нє, то тре буде блок живлення новий купити і не паритися з тим... ---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- вичистив був той весь хлам, не в тому була проблема...
"опять двадцать пять" то повний ппц! знов загрузка ЦП 100% спочатку робив все що і минулого разу, але не допомогло, перестановив віндовс - далі те саме.... шо робить???