Відповідь: Заголовки. Спорт і забобони Мистецтво бути дружиною я люблю... я не люблю.... Львівський клуб активного відпочинку Медичне страхування сьогодні та завтра. Фантастика
Відповідь: Заголовки. Я був першим Нє то я тіко почав ------------------------------------------------------------- 2 000 долларів - «Кардинал» не втримав перемогу у матчі з «Єнакієвцем» - програв 2:3 Критикуємо Київстар - Чи має "еліта" право на квартири? Чи має "еліта" право на квартири? - США vs Канада Сихів не Львів ,а що? - Самый лучший фильм Попередження для WIZARD: Флуд - В І Т А Ю !!! ГРОШІ! Хто як зберігає - Знову про піратство Молодіжний сленг - Катастрофа в Єгипті Стріляють. - Хто такі "рогулі"? CARNAGE - Портал для батьків про дітей ЦІНИ! - Хто закінчив МАУП і не одержав диплом? Тимошенко спростовує прогнози - Обережно! Обман!
Відповідь: Заголовки. дійсно, цікаво виходить... Компостування в електротранспорті -- ТатУ на дівочому тілі, за чи проти? Асоціації до аватарок -- Обережно - ЛОХОТРОН!!! Експеримент за наші гроші -- Український борщ: з сметаною чи без? День Перемоги - це свято? -- Звичний день
Відповідь: Заголовки. Тема може і смішна, але чесно кажучи двознача. Просто можна вибрати зі списку ЛЮБІ дві теми і скомпонувати те,що ви собі нафантазували. Тільки так!! :agree: -не звинувачувати мене, що я такий сухарь і т.п. Просто аналізую ситуацію і кажу що так МОЖЕ бути (типу зловживань). А скріншоти робити?! Воно певно того не вартує
Відповідь: Заголовки. То всі разом... Допоможіть людоньки!!! Армяне сошли с ума Вкрали дитячий майданчик. Нарешті візьмуть? Щодня, щохвилини й завжди з бандитами Додано через 1 хвилину Якщо вам не подобається,то ніхто вас не заставляє заходити в цю гілочку!!!
Відповідь: Заголовки. ) "зловживання" )) Агов, ми не про політику - посміхніться! Це робиться тільки заради Вашої посмішки, грошей чесс слово за то не дають
Відповідь: Заголовки. Ніяких зловживань! Тисни на "нові дописи", дивишься за списком, і по-порядку виходить таке, що ніяк не складешь умисно: Будівництво. Утеплення будинків Смішні картинки Вибух в центрі 2 березня Levandivka скликає друзів. як я втратив(ла) свою любов... Для майбутніх мам МАЛІ НІМЦІ Улюблена футбольна команда? Мистецтво бути дружиною Знайомтеся - маленькі чуда! Михайличенко пішов шляхом Блохіна Обережно - ЛОХОТРОН!!! Схід і Захід України разом чи ні? Компостування в електротранспорті А, що, не правда? =)))
Відповідь: Заголовки. А я казав що не подобається? Просто кажу читаєте всі теми і складаєте що смішніше.:radist: Було воно в такій комбінації,чи не було, то вже не важливо
Відповідь: Заголовки. Наступного разу буду копіювати все!!! Додано через 4 хвилини Будівництво. Утеплення будинків Max_N Нині 15:27 Звичний день ( 1 2 3 ... Остання сторінка) Черешенька Нині 15:26 від Alias Для майбутніх мам ( 1 2 3 ... Остання сторінка) Ума Нині 15:23 Ну шо тепер вірите???
Відповідь: Заголовки. МАЛІ НІМЦІ --- Асоціації "як я втратив(ла) свою любов..." --- Свекруха-бабуся Дешевих кредитів не буде --- “Скнилівські” генерали в суді Улюблена футбольна команда? --- Без шенгенської візи Для мамусь і татусів --- Смішні картинки
Відповідь: Заголовки. Як казав Ромко, ніби, цитати в студію. Та прошу дуже,чи ж мені шкода.Фантазуйте на здоров*я. Я може якось під настрій приєднаюсь навіть.
Відповідь: Заголовки. Та тут вбільшості все правдиве(тобто можливе). То певне вже чорний гумор ---------------------------------------- Снайпери у Львові проводять генеральну репетицію --- Схід і Захід України разом чи ні? Усміхнись і скажи комусь добре слово... ---Слово за слово... Звичний день --- Мистецтво бути дружиною Мистецтво бути дружиною --- Вибух в центрі Додано через 5 годин 10 хвилин Жіночий клуб Лілея --- Слово за слово... Для майбутніх мам --- Знайомтеся - маленькі чуда! Косметика. Хто- яку??.. --- Професійна художня освіта у Львові Як Ви ставитесь до смертної кари? --- я люблю... я не люблю.... я люблю... я не люблю.... --- Мистецтво бути дружиною переваги і недоліки ПіплНет --- Без шенгенської візи Звичний день --- Вибух в центрі AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! --- Експеримент за наші гроші Українська музика. --- Кожному своє
Відповідь: Заголовки. Секс до весілля: ЗА і ПРОТИ --- Для майбутніх мам Грандіозні мрії.... --- Перший раз на горщик... жінки негарні...бувають? --- Перше кохання Варто почитати --- улюблені книги Косметика. Хто- яку??.. --- Не будь байдужим!!! Улюблена футбольна команда? --- Розповіді про пологи.
Відповідь: Заголовки. Учора файне мені на очі трапилося, але запостити забула. ...про що не сказав пупер Розповіді про пологи