Щось мене понесло Green Card - Де придбати нержавійку? Сихів - мій район. - Зоологічний музей Подарунки на День Святого Валентина - Найбільш очікувані економічні події 2010 року у Львівській області Кулінарні курси - О кошках
Карта Поляка - На Луне нашли следы древней цивилизации. Звичний день - Чупакабра у Львівській області. Юридична online консультація - Прохання про молитву.
Доля повії. - Я нікому не потрібна? Гомосексуалізм - Клуб Джентельменів, Леді велкам.. Казуси реклами - Хочеться кинути капця.. Страшилки та "заморочки" - СМС-ки українською
Порадьте оптимальний переказ коштів за кордон - Стоп Табачник!!!!!!!!!!! ---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ---------- "Ера Януковича"- кримінал, рейдерство, свобода слова - Мультики
Продам страусине яйце обплетене бісером - ...просто мені сьогодні гірше всіх. ---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ---------- "Росія переживає за Україну": "Шо си за мода дівкам спідницю задирати на обливний понеділок?"
Чи купили б Ви такий подарунок - Дурний язик Ідеальний мужчина - Свобода чи Диктатура? Переслідування християн - Як нас дурять в супермаркеті.
Степан Бандера – Герой України!!! - Ідеальний мужчина Хто дивився фільм "Аватар" поділіться враженнями - Про бензин Що гримить в навушниках? - Культурне життя в Донецьку Нюанси щодо раю та пекла - ЖІНКА ВАШОЇ МРІЇ – яка вона?
У мене клавіші Ctrl,C,V вже сі аж стерли: ЖІНКА ВАШОЇ МРІЇ – яка вона? - Ідеальний мужчина Шо си за мода дівкам спідницю задирати на обливний понеділок? - Стоп Табачник! У Запоріжжі поставлять пам'ятник Сталіну - Аборт. За та проти. Вакцинація в Україні: за і проти - Етап 10. Нюанси щодо раю та пекла - ЖІНКА ВАШОЇ МРІЇ – яка вона? Великодня форумівка ( 9 квітня ) - Дурний язик