17.01.10 я голосуватиму "Усіх в сад!" - ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu експеримент планетарного масштабу - Складаємо мовну мапу України. Справжнє обличчя України - Бойовий гопак Бойовий гопак - Допоможіть - травма.
Как наказать милицию денежно за умышленное покрывания преступника от уголовной ответ - Що б ще такого зробити, щоб якнайменше звертатись до лікаря?!
А прикольно вигладають заголовки (з ніками) на титульній сторінці форуму: Сихів - мій район - від Alias (Вже? Отак, мовчки?) Вибір автомобіля від Полковник (Уазиками приторговуєте ?) Гомосексуалізм від аксакал (Нууууууу.....) Допоможіть будь ласка...від Summer (А кого Summer так дістала ?)
Чи комфортно Вам у русифікованих містах? - ПЕКЛО... ---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- У Львові вбито нігерійця ... - Страхові компанії. Ділимось досвідом.
А взагалі львів"янином народжуються чи стають??? - Це питання мучить багатьох людей ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka - ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu
Вибір автомобіля для початківця - Як би ви хотіли жити після смерті? ПЕКЛО... - Смішні картинки Незаконне будівництво у центрі ЛЬВОВА!!! - Архітектурне обличчя міста