Звичний день День Перемоги - це свято? ... від Полковник "Я не понимаю украинского языка" з SFO Гомосексуалізм
Анекдоти. - "Я не понимаю украинского языка" Хто, на вашу думку, постійно форумлянам на нервах грає. Висування кандидатур. - VovaZiL'vova (Вова зі Львова) А розкажіть про своє щасливе дитинство? - Психологічний тест
І знову про нудизм - Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Куда катимся? - Коли наступна форумівка?
Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? ... - Чудернацькі запитання нубів Для юного хіміка - Казуси реклами Перший раз - Як залишатися здоровим?! "Чайник" запитує, ми відповідаємо - Куда катимся?
Я - УКРАИНЕЦ!-МОСКАЛІ-А як часто ви пропускаєте пішоходів? Кличко-Чагаєв - Слово за слово... МОСКАЛІ- Як захиститися від собак?
кохайте неньку, любіть мову солов’їну - пиво... Тільки я б поставила кому: кохайте неньку, любіть мову солов’їну, пиво...
о моих перемещениях прежде чем осведомлять остальную общественность соизвольте запрашивать соответствующее соблаговоление иже!
Що гримить в навушниках? --- пиво... Звичний день --- Відеоприколи Мій настрій у піснях... --- Анекдоти. Кишенькові злодії --- психологічні травми дитинства