Як ви опинились на ЛФ? === Справжнє обличчя еміґрації Чи можна вірити медичним лабораторіям? === Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине що ми знаємо про львів...===Коммунальні платежі, тарифи, квитанції, чесність сторін та якість послуг...
Варіація на тему заголовків. Моя карма: - Допоможи форумлянці!... - Допоможи форумлянці!... - Гомосексуалізм - Допоможи форумлянці!... - Допоможи форумлянці!... - Гомосексуалізм - Допоможи форумлянці!... - Допоможи форумлянці!...
afterstep! Ну, Вы меня и подвели... Читаю, вспоминаю работу Ленина "Шаг вперед и два назад". Ну, думаю, круто вождя мирового пролетариата вспомнили и перефразировали... И только потом до меня доходит... А так у мене: Подружжя після Зради Справжнє обличчя Росії.
Еволюційна теорія походження видів - Асоціації з ніком, дописувачем. Здоров'я дітей (профілактика) - Кинути курити що ми знаємо про львів... - Де ви займалися сексом Наломали комуністи дров... - Не працює!! Хто відвідує матчі Карпат? - Агітатори-невдахи питання генетики - Чи існує бог?
Секс у часі посту - Пропозиції. Серіали - Майдан-2. Разом нас багато! Мій чоловік - Вомбат! - Які є косметичні лікарні у м.Львові знаєте ?/можете порадити Футбол - Як це перекладається українською мовою? Подружжя після Зради - Життя в форматі TRANCE та PROGRESSIVE