Оргазм - Не працює!! Що гримить в навушниках? - аудіокниги Хто мае бажання зустрітись?- Кінець світу вже завтра
-Очевидне неймовірне -Україна і Росія напишуть "правильну" історію -що ми знаємо про львів... -Анекдоти. (хоча я не знаю ) -Майдан-2. Разом нас багато! -Кишенькові злодії
Куди піти?-Баня Який найкращий фільм ви дивилися?-Радянські мультики Хто купив китайську машину?-Не працює!
-НЕльвів'яни про Львів -"Свобода" Савіка Шустера, комментарі і враження -День Народження у тебе..... -Звичний день ( це сумно )
Чому ми бідні..? Українці непритомніють у чергах на ізраїльському кордоні Примара безробіття І знову про нудизм українська лайка, сороміцька лексика ( 1 2) Чи може бути РІДНА мова не одна? Її "ні" проти Його "дай" шукаю собаку!
А в мене з невеличкою поправочкою: - Кінець світу вже завтра? ... Що у світі чути - Тепло відключать уже сьогодні?... Львівська газета - В І Т А Ю !!! ... Капітан Шенгенська віза - На Україну насувається Західний фронт Початок кризи банківської системи? - Не хочу машину! Пересідаю на ровер! Саме велике розчарування у Вашому дитинстві - більше, ніж просто анекдоти....
Путину- БРАВО!!!!! - - від Шурави Обамі БРАВО!!!! - - від Полковник Сльози за Совком - - від пан ніхто покинути все... - - від Alias =========================== .............Alias - Браво!!!
целібат... Звичний день Оргазм ================ А зараз ще краще: целібат... пікап Оргазм Тут і з одного заголовка (разом із реквізитами) можна приколотися: Оргазм - - - - Вчора 22:38 A_Stella- - - - від Полковник
Що змушує людину говорити неправду? ===Оргазм Оргазм===Ваші власні фото А вас дражнили?===Звичний день
Українській греко-католицькій Церкві оголошено анатему Оргазм Про секти Які саме реформи потрібні Україні? ггг
стежать за будинком?! львів’янин! -------- Новий закон про покарання за... Гомосексуалізм --------- и констатация факта: Радіо на форумі Не працює!!
День Народження у тебе..... мене тут не буде деякий час :wacko1: Євросоюз А у нас поки є газ, а у вас? :dancer:
Чи мають право на існування чесні міліціонери? Новий закон про покарання за порушення ПДР ---------------------------------------------- Наломали комуністи дров... Не працює!! Все це було...