Випити каву і дістати обручку то не проблема, а ось та задачка з з цифрами 1, 3, 4, 6 поки що повне фіаско (23, 26, все що завгодно тільки не 24) а обовязково тільки ділення , множення, додавання, віднімання застосовувати чи можна й піднесення до степеня? ух куди мене вже занесло ))
Как понял, так и пишу ответ. (3 х 6) + (4 +1) = 23 ---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ---------- Абсолютно верно ---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ---------- Эту загадку мне загадал сын. Старые мы видать уже, ёк-макарёк
Клоп (лат. Cimex lectularius) — один из наиболее распространенных видов бытовых кровососущих насекомых. Относится к отряду полужесткокрылых. А прокладки кровь впитывают, но не пьют...
Да уважаемый я не спорю с вами. Я так же ответил. Но увы загадки зачастую, с этим не считаются. Разве что только в ЧТО, ГДЕ, КОГДА?
Я вже методом виключення відкинула можливість застосування віднімання і ділення. Але VasMT натякав на якесь нестандарне рішення. Поки що його не знайшла. Але стандартно застосовуючи тільки додавання і множення там теж ніяк 24 не вийде! Щодо кореня, степеня і т.п. - виключаю ці операції, бо це все таки операції, а в умові було вказано, що тільки +-*: і дужки.
Пропоную загадку, яку діти віком 5-6 років відгадують практично відразу і дають логічне пояснення. Куди їде автобус, зображений на малюнку? А-наліво, Б-направо. Поясніть чому.
таки добив цю загадку, можу й відповідь написати. В тому вигляді в якому я вирішив є операції ділення та віднімання і одні дужки. Ось так, можливо і інші варіанти є)) Автобус певно стоїть на місці, шофера нема і руля теж )))
Загадка, яку розказують у війскоматі: Молдавський півень, перебіг на українську територію, зніс яйце. Кому воно належить?
Молдаванам, бо тільки вони можуть подумати, що півень може нести яйця Від мене загадка: Є 7 гномів, 7 шклянок молока і 6 квашених огірків. Чого не отримає один з гномів?
Щось я такої загадки у військоматі не чув, певно її психіатр на медогляді задає і надіється на відповідь що яйце належить курці