Ви просто мислите лінійно... Тобто в один рядок. А спробуйте з дробами. Зобразіть операцію ділення не так- ":", а так - "/". ---------- Додано в 03:14 ---------- Попередній допис був написаний в 03:03 ---------- У Львові зробили опитування. Людина, яка це опитування робила, надала звіт: Кількість опитаних - 100 чол. З них: - п"ють каву - 78 чол. - п"ють чай - 71 чол. - п"ють каву і чай - 48 чол. Звіт забракували. Чому?
Попробую: П'ють лише каву - 30 чоловік (78-48) п'ють лише чай - 23 людини (71-48) і каву і чай - 48 чоловік. Разом виходить 30+23+48=101. А опитували-то 100
Радійте... Смійтеся з старого... Показали мені "Игры разума", а самі в кущі Вчепився в них ... Мозок ламаю... Найбільше сподобалась задачка про гайки Доооовго ломав моцк... А потім ржав як кінь Чугези Може когось зацікавить: (мовою оригіналу)
Напевне треба в один кульок покласти 50 гайок і в другий 50 гайок, а поті другий запхати в перший, ніби всі умови загадки виконано
Комусь вдалося вирішити цю задачку? Є логічне рішення? В мене поки не вдається вирішити, певно погано стараюсь
А цо то єст? ? Бо мій запалений мозок розклав слово на дві частини "майстер-" і "-манди..." І намалював собі щось не зовсім тотЕ...
Кидаєте мені виклик? Ну чекайте-чекайте, я вас ще наздожену і пережену! :girl_smile: (поки що 23 бали) Я стараюсь їх розгадувати за порядком. Наприклад, з розділу "Загадки, шутки" в мене залишилось нерозгаданими 2 шт. Зараз мучуся над цією: Але плііііз, не підказуйте, якщо знаєте відповідь, - хочу ще трохи помучитися... я трохи мазохістка
nirvanka, та то сайт такий є, з головоломками всякими. Але краще туди не ходіть, - спати не будете. Ура! Я про каву, здається, відгадала :girl_claping:
Mastemind - пан розуму, повелитель розуму, щось таке... Я півдругої себе загнала, силоміць, бляха... )))