Вже була відповідь: Ще є підказка про апальсини, але мені крім сокодавилки нічого в голову не приходить
Значить він і вона їдять апельсини, а вони дружать з апельсинами. При чому він і вона не звірята. І всі дружньо шурнунять.. Здаюсь
оце ти, нірванко, закрутила.... загадка - винос мозку.... ---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ---------- Як відгадаєте, я теж загадочку загадаю... знаю парочку цікавих...
Він і вона не їдять, а... Можуть і апельсини, але традиційно - шуршунят. Ніхто не звірята. І всі дружно шуууууууууршунять.
З лісу - грибочки? з городу - городина? Може на борщ з грибними вушками? ---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- А може то вгадане - пшениця, яка має йти на муку, з якої будуть ліпити вушка?
а хто знає, коли з'явився звичай тягнути ялинку з лісу на свята? а то, сказала б: ялинка - з лісу; мак - з городу; макітра - з міста (не кажіть, що макітра не шуршить - ще як шуршить, якщо в ній мак терти ) ---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ---------- колорадський жук
в мене є декілька загадок, пару на рос.мові, так що даю мовою оригіналу 1. Что такое: 15 см в длину, 7 см в ширину и очень нравится женщинам? 2.Около 50 млн. человек занимаются ЭТИМ по ночам. Что ЭТО такое? 3.Батько високий, мати низька, син заклопотаний, дочка прудка 4.Нерозлийвода із братом — виступаємо удвох. Я йому підсвічу сцену, він співає: «ух» та «ох».