Відповідь: загадка Читав якось у журналі "За рулем" про тестовий пробіг по Казахстану. Там були помічені тільки "трикутні" дорожні знаки. Пояснення просте: круглий знак годиться на кришку для діжки. Квадратний - для снігової лопати. А трикутний - ні до чого
Відповідь: загадка Нет, подход не верный. Первые банки именно так и открывались, как Вы описывали. НО потом была поставлена задача изменить технологию производства и ОСТАВИТЬ отрывающуюся детальку при банке. Зачем? Почему?:cool:
Відповідь: загадка Ума, не мешайте, не УМничайте! Если не знаете, то напишите, что сдаётесь и всё. :cool: Это же загадка! Я ответ знаю. Вот, хочу Невстранца ещё немного помучить!:D А може и САМ Пупер правильно ответит!!!! Это ведь его ветка!
Відповідь: загадка слава богу!!! я вже думала що безсонні ночі буду мати, поки відповідь не дізнаюся а на вушко мені скажіть тихенько бо я здаюся
Відповідь: загадка ух-ти.... сам пупер... щось я зауважив, що часто моє ім’я проскакує у коментарях до дописів палковніка.... пс. скільки цікавих речей я побачив, коли відкрив дописи палковніка!... яка увага до моєї скромної персони.... вам ще не набридло?...
Відповідь: загадка якщо набридло — то й слава Богу.... даруйте, не міг (не маю великого бажання зараз гадати ребуси) відповісти раніше, бо не бачив, що ви зверталися саме до мене....
Відповідь: загадка Почитал ветку про загадки. Понравилось. Ну, а про банку клятую мне ответит кто-нибудь? Или ответ уже публиковать? А?