Я не знаю, як то все пояснити, але я бачу біло-золоту, коли монітор ноута під 90 градусів до кіборду. А коли я відхиляю монітор десь під кутом 140 градусів, тоді справді вона стає синьою з чорним кружевом. Або якщо монітор у позиції 90 град., а я нахиляюся аж до кіборду і дивлюся знизу. Видно у цьому і вся розгадка.
вона біло-золота, звісно, я ж не дальтонік а фотошоп - не показник. Оскільки на фото не однотонний колір, фотошоп покаже в залежності від того, на який піксель попаде піпетка
я не кажу шо фотошоплене, я кажу шо посилання на те як бачить кольори фотошоп - не показник, бо піпетка бере колір не з цілого фрагмента, а з одного пікселя А пікселі, навіть сусідні на золотій смужці, можуть мати досить різні кольори Ось збільшення в 32 рази. Тицяй фотошопною піпеткою і щоразу отримуватимеш різний колір
Ви все не заспокоїтеся ніяк з цією сукнею. Шо тут незрозумілого? Тут хто який колір бачить? Я бачу жовте обличчя і червоне волосся. Тут хто який колір бачить? Я бачу оранжеве обличчя. Тут? Я бачу фіолетове обличчя. А тут? Я бачу зелене обличчя і синє волосся.
View: https://www.youtube.com/watch?v=Sa1mFOWIUNU В кінці відео та сама сукня... і всерівно на фотці вона мені біло-золота))))