Ви праві, проблеми в цьому нема... і я читаю немало, повірте.. мені справді було цікаво, що можете розповісти Ви про цей символ. що я можу розповісти про свій знак ? я ще до кінця його не вивчила. поширено можу розповісти про все, про що коротко сказано тут. вивчаю зараз ось це, намагаюсь зрозуміти, що таке стадії ініціації, шукаю планету Вулкан (оскільки ми з вами говоримо про світило Сонце, а Вулкан - його "двійник" ). Тут, Тівєре, не врахувалася жіноча логіка знаменита. оскільки ми з Вами часто говоримо про лінгвістичні моменти історії, то в мене та й спрацював візуальний ряд в 21 літеру гебрейської [FONT="]ש - [/FONT] (точніше, спочатку було "Ме и Же" , Папанов і Операція Ы :rolleyes а Ви ж мали на увазі зовсім-презовсім інше ! такий знак Інани : й чи не дивина, що сьогодні 21 березня ? й чи не дивина, що сьогодні рівнодення ? й чи не дивина, що сьогодні предки наші святкували справжній Дажбожий Великдень й святили паски й писанки? й чи не дивина, що 21 березня святкували й день богині Інанни ? зі святом !
- Якщо це є так, навіщо знущаєтеся? Ви же знаете, що я бажаю знати все про все, але Ви знаєте більше, набагато більше... Я по крихтах збираю матеріал, щоби прийти до тями... Знаю багато відносно, але далеко не все. В мене вже є якась картина минулого, але ще досить туманна... Б'юся, шукаю, домислюю, але ще не знаю куди подіти тюрків, та китайців. З індиянами, тобто ти, у котрих була Світла Інана, все, майже, зрозуміло ..., але звідки далекосхідні народи, не дійду ніяк до визначення. - Ви вважаєте, що цьому можна довіряти? Там все так, як було? І немає помилок? Люди, чомусь, завжди помиляються... - То Ви вважаєте, що сонячна система двозоряна? Якщо Юпітер вважати за зірку, то тоді да. Але про зорю Вулкан я ще не чув, будемо навздоганяти... - Так і є! Але, якщо стілістічно, то можна і так. Бо, якщо ще точніше, то там повинно бути не коло, а віночок, наскільки я знаю... - Для мене не дивина, для мене свято, та справжній Новий Рік, але дивина для багатьох українців і це прикро. - Дякую сердечно, мила Естер!
натура така садистська... :rose: говорячи про Бика можна було б додати про Митраїзм немало. а про Ситчина - не знаю, він сам про своє каже, що це гіпотеза. на жаль, вважаю, що знаю напрочуд мало, щоб взагалі приймати участь в подібних обговореннях. раз про нього згадується, значить він є. в якому вигляді - не відомо, може цей об"єкт видно тільки в інфрачервоних променях, може це коричневий карлик, може це символ, але тоді дуже виразний. [OFFTOP]в алхімічних перетвореннях його згадують. прогугліть, наприклад, "Flaming Forge of Vulcan" й побачите, куди заведе пошук. [/OFFTOP]