То хто ж вам забороняє? - Пересвідчуйтесь на свій розсуд, але без моєї допомоги. І як ви самі були зачаті, мене теж не цікавить. Я лашень прошу вас самих уникати діл гріховних, бо колись жеж людству потрібно ставати на шлях розуміння вірності своїх дій і в цьому відношенні.
Ясвамі (jasvami), добрий день Хотілося би знати, якими джерелами Ви керувалися висвітлюючи теорію про зачаття? Просто цікаво, що саме робить Ваші слова правдивими? Дякую.
Розуміння внутрішніх мотивів особи дає відповіді на багато питань по темі. Тим паче, що я вже поцікавилася історією просування Вами цієї теорії в маси... Які в мене можуть бути запитання до месії... навіть про маму із татом знімаю питання... залишається тільки спостерігати syndrome
От же ж, наче Ви @iso, сам не міг здогадатися, що про перевтілення "вінзнами" саме в Біблії пишуть. Ну а же ж іще!
Дуже небезпечно, коли люди починають винаходити нового ровера, коли той ровер дже давним-давно був винайдений На власному досвіді цілу "власну релігію" складаєте? Я вас правильно зрозуміла?
Якщо чесно - я не вірю, що можна ТАК гнати. Я, все ж таки, не виключаю верогідність того, що це якийсь жорсткий стьоб.