У вас в методичці написано що потрібно підставляти другу щоку. Чому ви не слідуєте біблії? Горіти всій вашій сім’ї у пеклі. ---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ---------- Я від вас не почув ніякого аргументу, лише маячню з неприкритим хамством. Це так вас мати вчила вести бесіду? Ваша мати така ж хамлива сектантка як ви? А діти?
Я сам по собі. Не належу до жодних організацій. І,повірте,з задоволення відкопав б окремих отаких атеїстів. Ногами. Бо руками отаких не б"ють,можна осквернитись.
Скільки ж ти вже класів кінчив, хлопче? Спочатку ознайомся, що таке наука, а тоді лізь в розмови зі старшими людьми. Які вже чогось скуштували в житті. Як з наукової так і практичної точки зору.
Знову типічні штампи - перехід на вік. Насліддя радянського союзу живе і процвітає. Конкретно то що хотіли сказати? ---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- Запам’ятайте Ромку, ви гірше москаля. Ви той, кого УПА вісило на дереві. Ви - зрадник усіх християнських і українських національних ідей.
Надіюсь,що він б не мав підстав для сорому. Зрештою,я так ж ненавиджу атеїстів,як і він. Пішітєістчо,кожен ваш "аргумент" переконує мене,що я мав рацію. Атеїсти - моральні потвори.
А що вам ще лишається робити як ненавидіти. В голові пусто тільки одна ненависть, яку запхали вам в голову мабуть такі ж ваші "рагульські" батьки. Ви посміховисько Львівщини.
Так якщо вони ж таке саме хамло як ви (про свого діда ви самі підтвердили, батьки такі ж самі неадеквати?), то чому не можна? Яблуко від яблуні... В Європі вас взагалі за більшість ваших неоднозначних висловлювань притягнули б до відповідальності, можливо б проводили екпертизу у психіатра.
Нижче мого достоїнства продовжувати цю "суперечку". Бриджусь нечистот,знаєте. Дякую,що підтвердили мою думку про атеїстів.
Ромку, лишіться того ровера. Воно саме не знає що верзе. Може закінчило якихось 8 класів, а хочеться щось показати. А ще совкове виховання, батьки мабуть якимись партійними діячами були. Не опускайтесь до його рівня.
Він вже давно на дні, як і середньостатистичний християнин: Мусліми невірним голови ріжуть, а ромко матами всіх покриває. Ще років 5 і теж почне різати. Дикуни вони і в Африці дикуни. ---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ---------- Щось ви від нас приховуєте, агенте.
Ще один типовий християнин. ---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ---------- Пропаганда педофілії у біблії?
Прошу шановний пане, якщо вас цікавить це питання, відкривайте тему з такою назвою і будемо дискутувати.
З ким дискутувати я тут маю, з купкою неадекватних християн, які поливають граззю все що попало і нехтують всіма божими заповідями, яким мають слідувати? Не смішіть. Львівський форум це цирк із душевно покалічених потомків упапівців, які погрожують фізичною розправою тим, хто не вірить в їхніх божків. А з вами дискутувати без попкорну неможливо, все ніяк не приведете аргументів щодо ваших уявних планет.