Відповідь: Забите коліно - як лікувати? То не то... Про холод забудьте... Зразу після удару відбувається крововилив, після чого спухає і синіє. Якщо зразу дати холод, судини звужується, кров швиденько згортається, а коли вже коліно спухло, тим холодом можна хіба коліно застудити, а то така зараза... Тому ніяких діп коулд. Мазь арніки, думаю, в Канаді є, тож мазь з квітки арніка. Ліпшого, крім сечі, Ви нічого не знайдете, то навіть спортсменам застосовують... Додано через 2 хвилини О!! мазь арніка доктора Тайса... але не переплутайте - не Тайсона, а Тайса...
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? Це я помітила. А як щодо оцту? Я так розумію, що то не про саме яблучний йдеться, а про сильний. Бо в мене в хаті 10%. Не знаєте, не підійде?
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? Ліля, нічого не можу сказати, не чув-незнаю... Постараюсь вияснити у дохтіра, якщо тре. Тре?
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? То вже добре. Так воно мабуть і є. Та і зв*язочки скорш за все тільки трохи потягнули.А знимочок не зашкодить звичайно, та і знаєте ще як часто буває- доктор пощупав і пацієнт зразу ж почувається набагато краще.
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? Та ні, то тут не проходить. Принаймні у мене. Я хочу почути щось конкретне, а не "а що робили? а помагало? то продовжуйте те саме". А потім неясно чого чекала годину чи три і за що той лікар 70 баксів узяв.
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? привіт. epson salt спробуйте зробити ванночки для коліна. ця сіль має бути практично в кожному продуктовому магазині. тут вона є навіть в доларовому - виглядає , як невеликий чотирикутній пакетик кислого молока. суха сіль. ще за часів Шекспіра її використовували, щоб зняти біль, набряки, вивести токсини і ще для ішних різноманітних причин. хороша річ.
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? Ну та то страхування покриває. Але ж у мене страхування понад 3 тис. на рік коштує. То маю я право знати, за що я гроші плачу? Додано через 1 хвилину А можна детальніше. Я в тому плані зовсім неграмотна. Ніколи такого досвіду не було. Що значить ванночки для колінa? :shy:
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? Миху, Ваші поради добрі, але де Лілі взяти ті мазі? О! А Андрійко теж добре порадив, Лілю. Капустяний листок, а ще медом змащений теж дуже допомагає.
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? У нас страхування для міжнародних студентів. А робоча віза в мене відкрита, відповідно на місцеве безоплатне страхування не можу розраховувати. Додано через 1 хвилину Угу, я теж так думаю. А фастум-гель на ротягнення, а не на крововиливи внутрішні, здається. Олю, а 10% оцет підійде?
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? в школі після там одного випадку, я компрес зі спиртом прикладав....
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? це ви вухо тоді простудили, напевно, в тому випадку компреси зі спиртом допомагають...
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? я думаю, що Ліля просто не цікавилась. Я не вірю, що в канадській аптеці нема мазі, зробленій на арніці, не вірю, бо то дуже популярна мазь. Додано через 1 хвилину Є ше один спосі, але знову... то тре мати. Настійка білої лілії на спирті...Теж дуже помічна....
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? У мами вдома. Додано через 5 хвилин Знайшла ось таке. Котре з того варто спробувати? http://organicpharmacy.org/products/Arnicare.Gel/SKU:B51154 http://organicpharmacy.org/products/Arnica.Oil/SKU:G35500 Мені тут одні кажуть, що гріти, інші, що охолоджувати і лід прикладати. Тут Оттавські теж радять все накупу. Я вже й не знаю, що думати. Катастрофа. Мавко, поясніть за сіль будь ласка, бо якраз чоловік в аптеку зараз буде їхати. Додано через 8 хвилин Почитала про ту мазь, схоже, що справді те, що мені треба. Мих зле не порадить. Тепер тільки знайти треба в аптеці.
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? Ліля, ні в якому разі.... ні гріти, ні охлоджувати.... можна просто перевязати коліно, зважаючи на послаблені звязки, не туго, так середньо. Гель - нормально, я б не вагався, бачите, є!!!! А Ви: Мих, мих....
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? :8::8::8::8::8::8::8::8: Я, здається, зрозуміла, нащо лікарів придумали. Бо як усі поради слухати, то голова тріщить потому, і вже взагалі не знаєш, що робити. Миху, а та мазь із арніки не розігріває? Додано через 5 хвилин
Відповідь: Забите коліно - як лікувати? нє, хоча Ви щось там можете відчувати... Вона сприяє швидкому розсмоктуванню гематоми, зникне пухлина. Повірте, я зараз те саме роблю, але не на коліні, а на іншому не менш пристойному місці. Пропоную тему переіменувати на "Ліліне коліно", гарантую, порадників знайдеться... особливо з чоловічої сторони.... Додано через 1 хвилину не забудьте повязку наложити, не виключено розтягнення.