А навіть якщо і читає? Їй же ж, і всім вам дівкам, дозволено Гарісоном Фордом марити, чи про касира з сусіднього маркету мріяти... Так і я, красу земну помічати маю право. Як воно дійсно таки гарне, то хіба я винуватий?! А своїй ясі я і на вулиці сказати можу "Глянь, яка німочка файна пішла. Аж світиться."
Самойловичу сенькаю дуже, приємно, але ж який ОФФтоп!! Opel, мужчинку видало бо фотка розмита - а воно ж тупий робот)
Другу і третю знаю. А решта хто такі? Спробувала іще з одним фото. Мені завжди казали, що в мене багато східних рис, але щоб аж так!!! А про мужа сказало, що 57% схожий на Аль Пачіно. Класно, це один із його улюблених акторів. А ще 64% на Adam Brody i Jude Law. А ось моє мацьопе чудо.
Цікава деталь: кожній дівчині на цій планеті хтось колись казав, що вона когось нагадує і має багато спільних рис з якоюсь зіркою. Без вийнятків. Особисто я ще не зустрічав такої, якій би то не казали. Ізвінітє за топофф. Блін, пупер, плюс сто... Одним ударом показав всю "серйозність" порівняння..
Мені такого, на щастя, не казали. Ні про яких зірок і мою схожість. Питали, чи в нас через родину які татари-монголи не пробігали. Точно джипом їздиш???
У вас є щось середнє між Індією, Туреччиною та Україною, а може просто три в одному... Але, Ліля, визнаю, що ви красивіша від них всіх по фейсу, про решту не знаю, треба десь пошукати фото в повний ріст.
Прочитайте ще раз назву гілки . Признайтесь ,самі певне тихцем теж фото своє підставляли ? І не раз,а ?
Не підмазуйтесь. Не поможе. Ну, а відки ж Обрид Піт з"явився? Мамату, ви хоч одну з тих "знаменитостей" знаєте? Бо я так бачу, що взагалі нікого не знаю майже.