І скажіть, що не схожі А Opel фотку не сприймає прога - зле, що вона так ніби обрізана певно. Самойловичу, це Вам прога видала що на нього схожі? Але вона торсу зазвичай не домальовує - тіко личка
Ладно, жартую я, дівчєта, жартую... То брат мій, на півхвилини молодший... однояйцеві близнюки ми... Але кажуть люди, чисто ззовні він від мене трохи противніший. Як на мене - ні краплі.
Ой, Samojlovu4! Ну і жарти х у вас! Зараз мабуть жіноча половина дах притримує, а ви ще й брата приплели! Жартівник! А пам'ятаєте, як я вас сфоткала у себе на кухні?
Опель, а ви "Трою" дивилисти ся? Просто так питаю, цікаво... Пи.Си.: і пам"ятайте вислів старого мудрого Миха "Почуття гумору - одне з найважливіших почуттів людини!"
Ого! Касіа, а чьо ж ви раніше то не виставлялися?! Красива, а ще більше приємна і затишна така... Все мрію попасти накінець на наше весілля і вдосталь напарабкуватися з такою, чи подібною, дівчиною... медлячки, в сім-сорок набавитись...
Касю, коли не фронтальна фотка, прозі очевидно важко підібрати фотки, тоді схожість не дюж виходить. Та й з такою зовнішністю нашо Вам ті знаменитості
Шановні форумляни, даруйте, але дуже просю - спробуйте самі поексперементувати з сайтом, бо маю працювати А реєстрація там коротенька зовсім. Заходите у закладки знаменитості - створити колаж - завантажити фото і по стрілочкам - "далі" до перегляду, а тоді збереження. Колаж зберігається у Вашому профілі. Не ображайтесь пліз..
Я зарегистрировалась, но он требует установить flash player. Не получается. Может, кто-то за меня попробует?