за що ненавидять СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 лис 2013.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

все йде від вас....

• Подобається Подобається x 3
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, смішна ви людина. Я не дивуюсь Полковнику. Він хоч знає, що пише дурниці про той "рай", але ж перед начальством результат і роботу треба показати.
    А що на картинках брехня? Ви можете 20-річним лапшу на вуха вішати, але не людям, які прожили за того раю не один рік.
    Так де брехливі картинки? Перша "мі хатім жіть". Якби такий плакат підняли то звіри показали б місце "де можна жити" і білим медведям дулі давати. Ну і цей дідок якийсь не савєцкій.
    А інші картинки? Та ми кожен день зустрічали і порожні прилавки і бабок які жебрають і інше. Для чого ж тоді оббілювати, що не піддається оббілюванню?

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага ага, підкажіть

4. Pedro

А також бидлу яке їх привело до влади.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

він собі допише..

6. Полковник

Полковник миється в бані

Кто как считает - это никому на !№? не нужно.
    Доля Украины составляла 16,37%.
    А РСФСР, судя по Вашему мнению, 17?

• Подобається Подобається x 1
  7. Pedro

Пан Полковник і є політрук.:)

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну що ж...
    Я не хотів.

Значить так, розумнику. Вас не даремно Серега-очкарик тицьнув носом в "взаємоповагу". Бо якби Ви були серйозним співрозмовником, а не крикуном із натовпу, то Вам стало би наснаги і завзяття докопатись до джерела цих фотографій. А джерело ніхто і не ховав. Відомий російський фотограф Генадій Міхєєв
    цю підбірку фотографій навіть підписав, як у Гюго "Девяносто третий год"

І таких крикунів, як Ви я вже тут надивився, аж нудить. Беріть приклад із більш серйозних форумців ,а свої поради запхайте собі поглибше в шухляду.

• Подобається Подобається x 4
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Пусть в задницу себе засунет.
    На хрена в шуфлядку?

10. VasMT

Педро. Не вступайтесь.
    Тема про СССР. Фоти про РФ.
    Хай чувак навчиться культурі ведення розмови без пересмикувань та підміни понять. Тим більше, що мабуть я чи не єдиний, який в той час жив в Росії і саме Підмосков'ї. Самий пік - з 85-го по 94-й. І це все відбувалось на моїх очах.
    Я багато чого можу розповісти про ті часи в Москві. Про те, наприклад, як я консультував бандитів щодо вибухівки, як виймав обезглавленого мєнта із взірваного при разборках кіоску, про Сєрьогу ,головного бандита міста Чєхов, з яким я волею випадку познайомився, про путчі, перший і другий...
    Але кому? о_О

11. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

І це на вашу думку мало? Чи хтось окрім Росії мав більше?

Приведіть повну статистику, якщо не затруднить, ато не зрозуміло скільки і хто мав.

Пора відставити пляшку в бік :)

12. Полковник

Полковник миється в бані

Чувак, тебя, смотрю, давно не посылали?

• Подобається Подобається x 3
  13. Pedro

Не вступаюсь, Василю. Люблю правду не менш ніж ви. Не люблю какавових барабанних дробів на рахунок міфів, Свободи. Навіть ОУН. Бо знаю звідки ноги ростуть і який кінцевий результат.
    І знаю трохи про Росію, бо працював в 70-х стоматологом в Загорську.
    Але не люблю коли життя в СССР описують як райське. Чи прославляють різні ВОСР і ДОСР які забрали в українського, російського і інших народів десятки мільйонів життів.

14. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Полковник, що вас так бентежить в моїй просьбі показати повну статистику? Вона у вас є чи немає?

Питаю тому, що в пошуку так і не зміг знайти. А ви зразу посилати ... менталітет, блін!

Розумію, що кінець тижня і можна хильнути зайвого, але ви точно перебрали, шановний.

Йдіть проспіться :facepalm:

І таки так, давненько такого не було ;)

15. Pedro

Та там зразу було видно, що більшість фотографій було зроблено не за СССР. Але яка різниця? Кажучи про Україну, чи то не та сама УССР? Щось змінилось крім того, що комуняки, трохи перефарбувавшись, почали відкрито красти?
    Правда, прилавки наповнились. Але спробуйте купіть... Так що результат той же...

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хе, а я думав кадровий ваєнний.....

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

а нахіба нам то шо відбувалось в росії в лихі 90-ті та ше й то шо ви бандитів консультували?
    тото я думаю чо ви з рашки злиняли.....

18. VasMT

А він і є кадровий. Навіть я закінчив службу контроктником, як не впирався. Оранжоїди прибрали з Закону про військову службу таке поняття як кадрова служба, і всі кадрові офіцери "зависли" в повітрі, бо юридично не існували. Але кому це я розказую...:dntknw:

19. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Повторюю свою цитату та запитання.
    Тепер, по поличках.

Доводжу до Вашого відома, що Єльцин став Президентом Росії у складі СССР у 1991р. і був ним аж до 1999р.
    Отже, "хотіти Єльцина" у 93-у аж ніяк ніхто не міг. Також, інші фото. Напр.:

продовжу Вашою ж цитатою Вам:
    А, так, ледь не забув! Лінк для Серйоги, якби виникли сумніви, чи існував такий Єльцин, в які роки був президентом і т.п.

• Подобається Подобається x 2
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

політрук кадровий офіцер?
    то позорище в армії а не офіцер
    більшість з них навіть "Макара" в руках не тримала

а де твій аватар? :)