за що ненавидять СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 лис 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дальневосточник, неужели Вы не заметили, что столкнулись с еще одним ярым верующим? Обратите внимания на отличающий таких верователей стиль изложения: - миллионы, тисячи, вся Украина, вся интеллигенция, всё прогрессивное человечество, весь советский народ...
    Тут логарифмической линейкой не поможешь...:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Звісно, не бачив... Мабуть ті голодомори, заградзагони, сибірські табори, кості в могильниках - просто вигадки.
    ... Хотів поставити смайлик з іронічною усмішкою, але це таки зовсім не смішно.
    Не смішно тому, що якісний рух вперед, еволюція, розвиток - можливі лише з оглядом назад. На досягнення, помилки тощо. На усвідомлення того, що відбулось, як і чому. Без того - щоразу одні і ті самі граблі. Рух по колу. Власне в цьому замкненому колі ми зараз і є.
    Логіка залізна. Врятовану жінку - знаю, бачив. Отже - було. Голодомору - не бачив. Реперсій - не бачив. При розстрілах присутнім не був. Отже, цього не було.

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Ви читаєте форум? Хто пише про 53-і?
    Цар, Ленін, Путін - одне і те ж. Чи може нема Чечні, Афганістану, Грузії? Чи нема економічних воєн нині? Газ, цукорки, вагони... Це з цими "братами" нам бути???

• Подобається Подобається x 5
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

IgorLvivM, та не напружуйтесь ви, бо кацапи вєе одно, які б докази ви тут не приводили, падають в "отрицаловку", нє біло таково, патамушта такого просто нє магло біть. Це вся їх розмова. Ви нічого не докажете навіть як піднімете з могили і поставите перед ними якогось закатованого родича з дірою від кулі ТТ в черепі.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ви.
    Наприклад -
    Я - натомiсть - пишу "не треба плямувати все чорною фарбою"

А ви - читаєте форум? Якби - ТАК, то не закидали б менi "братерство", бо я не вiрю нi в ТС, нi в ЄС. Чому - писав не раз, читайте. :hi:

• Подобається Подобається x 4
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Дальневосточник, як завжди бреше.

• Подобається Подобається x 1
  6. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

І чому? В чому схожість між Бандерою і сталіним-берією?

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

А ви в 70-80 врятованих дуже багато бачили і від чого рятували?
    Та й кого було уже знищувати в ті самі 80-ті, якщо ті самі мільйони були знищені ще до 60-их. Залишились поодинокі і незламні, яких якраз і кидали в тюрми і табори, в психушки, лікували від вигаданого алкоголізму і тд і тп.

• Подобається Подобається x 2
  7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Всiх, значить, знищили? Залишилося тільки з'ясувати - як ви на свiт з'явилися. :)))

8. VasMT

Та практично у всьому...

9. BardakKruhom

Давайте без голослівності, приклади ідентичності в студію.
    Жаль мені вас, 55 років, а як люди на світ появляються ще не знаєте. Ви впевнені, що 30 років тому саме ви стали батьком, а не хтось з сусідів?

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вождизм, террор, " Наша влада мусить бути страшна для  противників, терор для чужинців-ворогів і своіх зрадників" «если из 40 миллионов украинцев в живых останется 20 миллионов, то это не будет высокой ценой за самостоятельную Украину»

11. BardakKruhom

Ви розумієте різницю між реальними прикладами, завдяки яким можна було б співставити, наприклад, Сталіна - Бандеру, Берію-Шухевича, і нікому не потрібними цитатами?

12. VasMT

Розуміємо.
    Фахова комісія порахувала:
    І це у підпіллі...
    А якби їм, Бог милував, влада дісталась, то мали би співрозмірні гори трупів...

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кожен приступ мсоєї малої додає такої ненависті до Вашої смердячої родіни,що словом того не передаш.
    І...якби просто вбили....
    А то кожен день,разом з нею переживати дикий біль.
    І знати,що порятунку нема нііде.
    І просити Бога про смерть,зі страхом чекаючи вечора...ранку...вечора....ранку.
    І знати,що причина лиш - недолугість і печерний вік савєцкої медицини(про українську нема мови,бо такої в природі не існує).
    Хай будуть прокляті ті,хто приніс то плюгавство на нашу землю.
    Тьфу.

14. BardakKruhom

Ви, якщо не помиляюсь, уже одного разу приводили висновки "фахової комісії", яка працювала в архівному відділі КДБ. Часом не та сама комісія?

Ви хоча б лінк дайте на якесь нормальне видання. А з бійцями винищувальних батальйонів взагалі халепа якась ...щось маловато поклали червоних гебешних гнид.

Так-так, а якби Сталін жив ще 2 роки, то Західну Україну обнесли б колючим дротом і кинули атомну бомбу. Можете спростувати?

15. Romko

Василю,оті рови з закатованими Вашими сцикливими героями мені привиділись?
    Розповіді стареньких,що пережили отой жах - причулись?

16. VasMT

Ні.
    Але тисячі закатованих та знищених українців націоналістичною сволотою також були. Тому яке їхало, таке здибало.

17. IgorLvivM

Вам хана! :facepalm:
    Ми хоч звикли від провладної партії чути про таке (Коліснічєнки, Сіманєнки, Табачніки тощо) та й при СССР те саме говорили, але зараз вам всиплять комуністичні херувими, як Ви насмілились між фашизмом і комунізмом знак рівності поставити!
    То ж будущєє і сотні спасьонних!
    Всі он аж тупікнули зі страху! :haha:

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

ЗІ. А про "фахову комісію" і справді хотілося б детальніше.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Насправді, хоч ми з Вами і опонуємо, але Ваші дописи чи artobstrel - читати цікаво. По при протилежність наших думок у Вас немає стільки ненависті та жовчі. Є свій погляд на ситуацію. Є незгода. Це нормально та закономірно. Я не згоден з Вами. Ви зі мною. Дискутуємо.

Я також не плямую ВСЕ, що було в СССР. Було багато хорошого. Було менше вуличного бандитизму, можна було вірити людям, люди ходили в театри, всі їздили у відпустки... Все це було. Я навіть писав, що був частиною комсомольської мікроверхівки (навчальний заклад. завод). Можливо, для кар'єри вступав би у КПСС... Але розвалюватись цей світогляд почав ще до розвалу Союзу. Не буду про деталі, бо тема не про це, але на черговій сходинці кар'єри нагору якось стала помітною різниця між лозунгами і тим, що є в реаліях. Навіть на найдрібнішій комсомольській посаді прийшло розуміння, що оті всі лозунги - для зомбі. А ти - вже можеш користуватись пільгами та преференціями і забити на цю дурню, яку говориш з трибуни. Бо "Учітся, работать тощо" - то для того нижчого бидла. Для тебе - вже підготовлений твій ранговий пакет пільг. Читай - зловживань. Які нах ідеї? Які "тудящі"? Повірте, такою дурнею голову собі ніхто не забивав!

А на форумі я нещодавно. Зізнаюсь, поглядів ваших не вивчав. Просто відповідав цитатами.

18. Romko

Дерева були вищими.
    Небо синішим.
    Спасібо партії за ето!

19. IgorLvivM

ЗІ. Дальневосточник, але пишу я не про 50-ті чи 30-ті. А навпаки, проводжу навіть не паралелі, а показую ОДИН вектор Імперії від Петра 1 до Путіна. Назва і конкретні роки - значення не мають.

20. VasMT

Якби Ви трошки краще вчили історію, то не робили би таких заяв.
    Ви, як каже Кlibern, плутаєте тепле із м'яким.
    Знак рівності я ставлю між нацизмом, большевізмом і націоналізмом... Але для Вас цей сопромат недосяжний до розуміння.
    Та я вже напам'ять можу її цитувати, оту фахову комісію. Невже, йошкінкот, гуголь глючить???
    http://www.ukrlife.org/main/evshan/upa_naukovo.htm

Інформація відкрита. Відкриваєте Салун і від першої теми до останньої... Багато цікавого взнаєте. І корисного...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)