Свинья везде сморід найдет! ---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ---------- Я думаю, что сморід,который вы постоянно ощущаете, повлиял на ваше восприятие реальности. оэтому и ищете задницы и говно по Инету. Тошнит уже меня от вас и ваших картинок.
Занадто багато смороду залишиила по собі совєцька мразь. То послухаєтесь моєї поради? Запевняю,як істинний савєцкійчєлавєк,відчуєте велмчезну насолоду. ---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ---------- Як і мене від всякої совєцької нечисті і прочіх чорнобильців.
Справді, куди дивиться адміністрація? Якийсь рогуль-москаль тут форум забруднює і права качає, порядних людей обзиває.
Я же сказал свинья везде сморід найдет! А я другое помню. Впервые прозвучала в первом цветном украинском художественном фильме «Літа молодії» («Годы молодые»), http://www.youtube.com/watch?v=LQLMYWlh23A
Там, крім цього, ще є купа букав. Я міг би з'їхати на заклик до росіян підняти чергову революцію, але як чесна людина, скажу правду - за завидну стабільність і консерватизм Полковника. Щороку вітати ЛФ із річницею ВОСР, отримувати гори лайна і проклять в свою адресу, і продовжувати це рік у рік. Якось так...
Дійсно. За "тикання" винна. Звикла так спілкуватись на російськомовних форумах і не думала що на ЛФ це неприйнятно. Дякую адміністрації яка дуже гарно все пояснила. Від щирого серця приношу свої вибачення усім українцям, росіянам, а особливо всій совєцькій сволоті котих я тим образила. Урочисто клянусь вже в найближчому часі виправитись
Радянський Союз ненавиділи за наступне: 1. Немов рабів посилали працювати в колгосп. 2. Глушили радіопередачі. 3. Вели виїзні візи. 4. Мало обмінювали грошей при виїзді. 5. Партійні органи втручалися в справи держави.
невозможно, радянська влада вела нескинченный геноцид вкрайонского (не путать с украинским) народу, какие украинские фильмы при СССР - невозможно, за разговор на украинском - лагеря, сибирь, урановые рудники, и изнасилование с последующим поеданием .. бо совок то кровавовыродковый жах (рэ)
Тема маніпулятивна. В назві теми слово "ненавидять", а в самому ролику згадуються лише якісь неназвані недоліки. Проілюструй "недоліки" мільйонами і мільйонами смертей, масштабами несвободи, брехні, маразму. А то дійсно, недоліки є й у досконалостей. А їх чомусь ненавидять.
Цікаво як визначити чи атом французький чи советський. цікаво а молекула советська є чи разом з тим сересером пропала