за що ненавидять СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 лис 2013.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

И что же такого страшного в том году случилось?

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Pedro, та він - професійний троль. Шкода що давно не заходив А. Тітієвський (фінський психіатр), він би відразу поставив діагноз і відтворив би анамнез.

Підписуюсь під кожним словом. Штани шив у єврея Пєті. Батнички - у пані Ольги. Взуття - якщо пощастить - на товкучці (від вірменських цеховиків). А потім у чековому магазині. Мінімум - чеське.

Шкодую, що не мав доступу до військових та промислових таємниць Совка: я би усі ті таємниці залюбки продав би за омріяний електронний клавішний інструмент (виробництва Італії або Японії). А якби ще додали челесту і фісгармонію - то і першого секретаря власноруч підстрелив би.

• Подобається Подобається x 5
  3. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ну якщо ж ви такі свідомі, то чому це допустили? Адже у вас їх забрали і забрали і "уничтожели" ж не націоналісти, а ваші ж земляки - свідомі.

• Подобається Подобається x 4
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Нагадали мені, Борисе, ще одного єврея. Діставали про великому блату чеські туфлі "Цебо", зношували і несли до шевця Аркаші, також єврея. Творив чудеса! Відновлював повністю. Був страшенно чесний - ніколи не брав гроші наперед, бо може не сподобається робота. Жодної лишньої копійки. Ось на таких людях трималось наше життя а не на смердячих ракетах!

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вони ж,навіть свою родіну проср...ли,що там якісь заводи.
    А тепер ниють,як сявки - серсер,нєпабєдімий,какую страну прос...лі...
    Яка страна,такі й її защітнікі.
    Тьфу.

• Подобається Подобається x 5
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 6
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

предательство - комуняцкой верхушки, увы с у тоталитарной системы есть один организационный недостаток, когда пропадает сильный лидер, готовый если надо стрелять, то мелкие сошки начинают дерибан ... вот и маем ... и я не обвинял никогда нациков в развале, я не понимаю их радости с этого ...

гы в чтоку! то под ляхом то под венгром, то под турком то под москалем - "сала геройам" )

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

І де ота смердяча параша,що нібито пабєділа?
    А нема.
    Гниє.
    Разома зі своїми ублюдочними защітнікамі.

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Римская империя победила Карфаген? так де та "смерядча имперская параша" ? значит в (рє) Карфаген накостылял Риму :wacko: ересь ...

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну вообще-то я вам конкретный вопрос задал исходя из вашего поста. Повторю "А где подтверждено, что он "взяв собі псевдонім в честь шльондри лєни, яка в свою чергу нагородила сифілісом його" ?

А вы мне про кота в марте и про совковив зомбі-вар’ятов.

Я удивительно поражен вашим словарным запасом и знанием котов.

но не могли ли вы милая барышня, перечитать мой вопрос еще раз или два и попробовать сфокусиротваься и на него ответить?

11. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Я б відповіла, але, по-перше, як писав вчора artobstrel:"не смогу .... вернее сказать то я смогу а вот вы услышать нет, а уж обработать точно, оперативки не хватит ... "
    А по-друге, то є твоя робота - "сфокусіроватись і нести комунобрєд" і я тобі тут аж ніяк не конкурент і обов'язків своїх не перекладай на чужих

PS І не кажи більш на мене "мілая баришня", я тобі не Інесса Арманд.

12. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

чернобылец - это все бесполезно. лесные жители. вот и мыслят категориями котов

• Подобається Подобається x 1
  13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

И не обо мне и моей работе вопрос сейчас и не о Инессе Арманд.

Вот попробуйте как вы сказали, "вернее , сказать то я смогу.... "

Или все таки не можете гарна дивчина? Как-то вы все съезжаете...Скользко там у вас?

---------- Додано в 08:47 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

Давайте надеяться на лучшее.

"А подойди-ка с ласкою, да загляни-ка в глазки ей,
    Откpоешь клад, какого не видал,"

Видите как мы уже с ней на "ты". А дальше-то как пойдет.

14. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

То казала не я, а твій "калєга по вбросу гавна" на ЛФ (загівнили весь форум, дивлюсь періодично тему про старі фото Львова, то й там дехто лишив свої аналізи. Тьфу.). Ти з "друзьямі" морозитесь вже 22 сторінки(то тільки в цій темі) і ніби не бачите тих запитань що вас люди питають, а я тобі шось там маю ше про ту мумію смердючу яку земля навіть не приймає розказувати чи доказувати?

15. Hatrexis

вот восстановится СССР и к вам приедут поднимать науку и производство на местах. и что, после такого ждете хорошего отношения?

16. thinkers

thinkers Well-Known Member

Прошу пана, хто саме приїде? І звідки?

17. Hatrexis

ответсвенные работники, председатели на места, народные комиссары.
    п.с. ты что с луны свалился)))

18. thinkers

thinkers Well-Known Member

Як каже Вас_МТ, я вашу маму не те саме, тому не тикайте.
    Работнікі ці де зараз знаходяться? В кріокамерах чи що?

19. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Один точно лежить в кріокамері на Червоній Площі.
    Хоча там від нього вже мало чого залишилось:haha:

• Подобається Подобається x 2
  20. morze

morze Well-Known Member

Я прийду! і что тєбє трєба -стане іноземною мовою! Ставни -перенесем в інтернет, а смайлики -обличчя Росії!!!

а де твій аватар? :)