за що ненавидять СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 лис 2013.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Є...
    В однокласниках поза сотню.
    В фейсбуку теж...
    Правда,я там не заходжу.

2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ооооо! То виявляється таки "політекономія" має якесь відношення до економіки???:haha: Чи "нікогда"???:haha:
    Що подобається, коли совку тикєш лицем у його брехню та непрофесійність - він всеодно намагається вислизнути крізь пальці. Традиційно.
    Дотримуйтесь хоч політкоректності. (Послідовності - не вимагаю, совок якраз тим і характеризувався - відсутністю будь-якої послідовності чи логіки). Якщо ваш совок, у вашому підручнику, вам написав, що політекономія - наука про економіку (див лінк і ЧИТАЙ) то вже не з'їжджайте. Достатньо просто визнати свою неосвіченість чи брехню.

Добре. З'ясували, що політекономія то таки наука про радянську "економіку". Причому - базова, основна. Цього разу Ви ж згідні??? Чи будете вертихвостити далі???
    Погоджусь з Вами, що політекономія - "наука" про людські стосунки в економіці (це - спрощено, звісно). Про що я і писав відразу, де економічні закони розглядаються, як друго- чи навіть третьорядні. Основні фактори "політекономіки":
    1. Марксизм - ленінізм - сталінізм - совкізм. Тобто, ідеологія.
    2. Стосунки людей: капіталістів треба знищувати, бо вони зло. (Традиційний совку пошук ворога).
    і можливо
    3. Економіка. Хоч її там, мабуть відсотків до 20-и.
    Тобто, зараз заперечу сам собі:
    М.Л. політекономія - "наука" про радянську "економіку", яка до Економіки має дуже наближене і опосередковане відношення.

А тепер давайте глянемо, що ж таке совок і на чому воно базувалось.

Початок. А починався він з громадянської війни, трупів, розстрілів без суду і слідства, обману, зрад тощо.
    Ідеологія. Базувалась на думках психічно хворої особи (групи осіб-невдах) основною рушійною думкою яких були помста та вбивство.
    Економіка. Повністю замінена ідеологією, доцільністю, війною (з капіталізмом) тощо. Тобто, відсутня.
    Культура. Щоб не повторюватись, кілька сторінок тому я писав про еміграцію інтелігенції, розстріли та зіслання. Як висловився лєнін - гівно.
    Релігія. Знищена (лінки і документи також вже є в цій темі).

Список - далеко не повний. Але його весь, будь-яку галузь, можна звести до: війна, трупи, тюрми, перерозподіл, знищення, боротьба... Ось це і є ті "базиси", на яких існував совок.

І запитання... Що ж таке совок??? Що доброго могло там бути на цих "базових принципах"? За що його ненавидять?

Особисто я, ні, не ненавиджу його. Я там народився і жив. А починати життя з ненависті... читай вище. Але я його пам'ятаю і бачу. І дуже хочу, щоб психічно звернуті люди не пробували то тюремно-трупне багно називати "мандаринами" і скормлювати інших.
    Хочеться тих "мандарин" - жріть скільки влізе і кажіть собі, що їсте мандарини а не гівно. Але не намагайтесь годувати інших.
    Дякувати Богу, тих "кормчіх" совкових старперів дедалі менше стає.

Загалом, всім вдалого капіталістичного робочого дня! :give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Дальневосточник, услуги Google на форуме предоставляются бесплатно.

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А-а-а-а... Тоді легше, ясний перць... :mocking:

5. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Ти шановний забув певно про Акт Злуки та про Директиви, про Міська Грушевського і ще про купу всього. Але раптом до дикунів-папуасів українців - вуйко Сталін прийшов, визволив від поляків, хліба та сала, переполовинив, рудники заселив і цілину, але зате об'єднав! Топір дякуюємо дружньо всі товаріщу Іосифу Вісарионовичу!

PS

Бачила я сю ніч
    Сталіна у сні.
    Ой, як було радісно
    У той час мені!

6. Romko

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А куди ділася така чудова Держава, як ЗУНР? :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

9. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну, вы и выдали облако. Одно за одним предложения, и что не написали все перлы шедевра ....
    Я тут иногда писал про воинствующее невежество, но тут совсем полный апофегей.

Вы только не пропадайте тут, ОК? Я лет через несколько уйду на пенсию, шоу можно вместе устроить. Только мне чур права 100%.
    Все равно в экономике ничего не понимаете. Зато пенсию будете получать как в Европе.
    Уверен в популярности и в СНГ и в Европе и США. Ну и им легче станет. Не станут говорить, что тут высокобразованное население способное составить конкуренцию в экономике и промышленности.
    Успокоятся сразу.

Про совков у вас уже ничего, но надо доразвить тезисы про культуру Монголии и побольше об экономике и политэкономии. Курьезно будет.

Какие еще темы предложите? Жванецкий заплачет...

10. серега-очкарик

Что-то вспомнилось.У А.Иванова в одной пародии соответствующие строки были :"проснулся утром: всякое бывает... но простыни придется простирнуть!!!" Так что ,Kewmr , вы там по-аккуратнее во сне :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Romko

З"їжджати - прерогатива ссучених совків.
    Як і постійно брехати.

12. серега-очкарик

о , "звычайный пацан" заговорил...нутро , так сказать попёрло.ну ничего , можете дальше развлекаться,пока.А вечером увы , обратно в стойло , пардон , в игнор

13. Romko

А як ще називати брехливих защітнікав парашного совдепу?
    Ще одна з причин моєхї ненависті до оцієї параші,вашої смердячої родіни - те,що в захисниках в неї ходить сірйожа.
    В Бабруйськ,на родіну,нешановний.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это не касалось конкретно вас, это общая система создания свидохыстории ...

поддерживаю! пШановні рогулі, ведіть себе чемно!

да тут один "фахивец" теоретизировал о генетической предрасположенности татар к возлюбливанию чужих матерей ...

пардон - я чего то не припомню чтоб утверждал о великой роли Монголии в мировой культуре ... а вот если как отдельные свидохісториги объявить тождественность Монголии и России то тут можно пол дня перечислять ...

конечно зайве, ярких примеров величия интеллектуального розвітку, апогея освідченності, і т.д. : я насмотрелся тут более чем достаточно от "смердячіх совкодрочерів" до "підераста-сіфілітіка бланка" , так что пардонте но по количеству изливаемого г-на, господа бандерокохи - не просто лидируют а вообще одни на трассе )

никто не ставит под сомнение прагнення, но по факту - пол года - заявленного существования это не серьезно ... тем более почему то мы говорим об Украине а не ЗУНР, УНР, Гуцульской республике, и республике Команча (все таки не зря форум, я про украинских команчах до селе не слыхивал)

ваши сверхинтелектуальные замальовки мы еще лет 5 назад наблюдали, новые "откровения" есть? или будете боянить?

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ----------

вирушила до Канади усіми складом ....

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

та ти шо? і певно - забув ... я то вважав що воно пролунало і грець, а воно ди як - злука, так для тех кто в танке - 19 ноября того же года галицкая армия наклав большой и веселый на все злуки в одностороннем порядке "подружилась" с белогвардейцами чхав на мнение УНР по этому вопросу, так у меня вопрос - что ж это за злука такая которую сами "злучившиеся" вращали вокруг детородного органа?

хфайний хлоп - И.В.Сталин его очень уважал, в кровао-красном совке М. Грушевский почил в бозе уважаемым человеком, без всяких репрессий ... наверно сработала "москальська ненавість до всього українського " ...

не-не. Сталин пришел к восточным полякам ... ЗУНРы-УНРы всякие другие У - закончились почти за 20 лет до 39 года ... и я не говорил о папуасах, я говорил о фактическом воссоединении исторической Украины (всех земель которые могли на это претендовать) в одно государство, что сделал И.В.Сталин + бонус от Н.С.Хрущева.

не-не, дякуквати - не дякувати то при рассмотрении истории - дело глупое, воссоединил? - да, переполовинил? сравните численность украинцев (именно украинцев а не населения Украины в 39м и 53м году я думаю комментарии излишни, во Львове до 39 года украинского населения было не более 10 % кстати), заселил рудники - да, убил миллионы - да, поляков выгнал - да, как то так ..

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

вони не брешуть - воно просто для ніх нічого не значить ...

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

А для мене це постійний біль.
    Щоденний,щогодинний.
    Тому,ненавиджу ,бо

16. Romko

З савєцкімічєлавєкамі треба разґаварівать на іх радном язикє.
    Ні аргументи,ані лінки,ані логічні доводи на них не діють.
    Все це ми вже проходили.
    Не діє.
    Хоч це й не дивно.
    Ані па родінє істаскавалісь.:cry:

17. IgorLvivM

Вода, пусті слова, демагогія. Жодних відповідей, жодних аргументів, жодного слова по темі. :mocking:
    Дякую. :good:

• Подобається Подобається x 3
  18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А то что вы называете демагогией, ну не про последний пост, вам уже не удастся ничего понять. А пошухарить с вами еще удастся. Я же сказал, Жванецкий заплачен. Он выдумывает, а вам не надо.

Ну невозможно вам чего-то объяснить. Вы уже потеряны для общества. Извините уж великодушно.

19. IgorLvivM

Та ні, я ж не для себе просив "пояснити". :) Мені та чухня добре відома. І зсередини також.
    Мені цікаво було ЯК і якими АРГУМЕНТАМИ чи ФАКТАМИ Ви будете заперечувати чи оперувати.
    Фактів - нуль.
    Аргументів - нуль.
    Заперечень - нуль.
    Відповідей по темі - нуль.
    Проста совкова словесна діарея. :wacko:

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А они вам нужны - факты?
    Вы приводите - и уже неоднократно - вырванную с "кровью" из контекста фразу - интеллигенция - гавно (априори!)
    Господин Чернобылец привел полный текст - из которого следует, что не ТАК однозначно ваше определение (более того - совсем не однозначно!). Это - хоть как-то повлияло на ваше мнение? Вы снова сообщаеете - "Як висловився лєнін - гівно". Ну - и о чем можно дискутировать серьезно? Обсуждать набор штампов и лозунгов-речевок? :facepalm:

Запишем - в очередной раз господин KLIBERN слился бесславно - уяснив, что высказанное им отстоять не в силах. :hi:

а де твій аватар? :)