Ооооо! То виявляється таки "політекономія" має якесь відношення до економіки??? Чи "нікогда"??? Що подобається, коли совку тикєш лицем у його брехню та непрофесійність - він всеодно намагається вислизнути крізь пальці. Традиційно. Дотримуйтесь хоч політкоректності. (Послідовності - не вимагаю, совок якраз тим і характеризувався - відсутністю будь-якої послідовності чи логіки). Якщо ваш совок, у вашому підручнику, вам написав, що політекономія - наука про економіку (див лінк і ЧИТАЙ) то вже не з'їжджайте. Достатньо просто визнати свою неосвіченість чи брехню. Добре. З'ясували, що політекономія то таки наука про радянську "економіку". Причому - базова, основна. Цього разу Ви ж згідні??? Чи будете вертихвостити далі??? Погоджусь з Вами, що політекономія - "наука" про людські стосунки в економіці (це - спрощено, звісно). Про що я і писав відразу, де економічні закони розглядаються, як друго- чи навіть третьорядні. Основні фактори "політекономіки": 1. Марксизм - ленінізм - сталінізм - совкізм. Тобто, ідеологія. 2. Стосунки людей: капіталістів треба знищувати, бо вони зло. (Традиційний совку пошук ворога). і можливо 3. Економіка. Хоч її там, мабуть відсотків до 20-и. Тобто, зараз заперечу сам собі: М.Л. політекономія - "наука" про радянську "економіку", яка до Економіки має дуже наближене і опосередковане відношення. А тепер давайте глянемо, що ж таке совок і на чому воно базувалось. Початок. А починався він з громадянської війни, трупів, розстрілів без суду і слідства, обману, зрад тощо. Ідеологія. Базувалась на думках психічно хворої особи (групи осіб-невдах) основною рушійною думкою яких були помста та вбивство. Економіка. Повністю замінена ідеологією, доцільністю, війною (з капіталізмом) тощо. Тобто, відсутня. Культура. Щоб не повторюватись, кілька сторінок тому я писав про еміграцію інтелігенції, розстріли та зіслання. Як висловився лєнін - гівно. Релігія. Знищена (лінки і документи також вже є в цій темі). Список - далеко не повний. Але його весь, будь-яку галузь, можна звести до: війна, трупи, тюрми, перерозподіл, знищення, боротьба... Ось це і є ті "базиси", на яких існував совок. І запитання... Що ж таке совок??? Що доброго могло там бути на цих "базових принципах"? За що його ненавидять? Особисто я, ні, не ненавиджу його. Я там народився і жив. А починати життя з ненависті... читай вище. Але я його пам'ятаю і бачу. І дуже хочу, щоб психічно звернуті люди не пробували то тюремно-трупне багно називати "мандаринами" і скормлювати інших. Хочеться тих "мандарин" - жріть скільки влізе і кажіть собі, що їсте мандарини а не гівно. Але не намагайтесь годувати інших. Дякувати Богу, тих "кормчіх" совкових старперів дедалі менше стає. Загалом, всім вдалого капіталістичного робочого дня!
Ти шановний забув певно про Акт Злуки та про Директиви, про Міська Грушевського і ще про купу всього. Але раптом до дикунів-папуасів українців - вуйко Сталін прийшов, визволив від поляків, хліба та сала, переполовинив, рудники заселив і цілину, але зате об'єднав! Топір дякуюємо дружньо всі товаріщу Іосифу Вісарионовичу! PS Бачила я сю ніч Сталіна у сні. Ой, як було радісно У той час мені!
Василю,я з хомосапієнсами вживу майже не обчаюсь. А друзі? Вони десь ше є...фік знає... Завтра в лісі подивлюсь ше раз.
Ну , тогда понятно , что вы так изо дня в день долбите про миф о "педерасте Бланке" И как часто вас на "четыре точки" ставили в Бобруйске?
Ну, вы и выдали облако. Одно за одним предложения, и что не написали все перлы шедевра .... Я тут иногда писал про воинствующее невежество, но тут совсем полный апофегей. Вы только не пропадайте тут, ОК? Я лет через несколько уйду на пенсию, шоу можно вместе устроить. Только мне чур права 100%. Все равно в экономике ничего не понимаете. Зато пенсию будете получать как в Европе. Уверен в популярности и в СНГ и в Европе и США. Ну и им легче станет. Не станут говорить, что тут высокобразованное население способное составить конкуренцию в экономике и промышленности. Успокоятся сразу. Про совков у вас уже ничего, но надо доразвить тезисы про культуру Монголии и побольше об экономике и политэкономии. Курьезно будет. Какие еще темы предложите? Жванецкий заплачет...
Что-то вспомнилось.У А.Иванова в одной пародии соответствующие строки были :"проснулся утром: всякое бывает... но простыни придется простирнуть!!!" Так что ,Kewmr , вы там по-аккуратнее во сне
З"їжджати - прерогатива ссучених совків. Як і постійно брехати. Я донині маю перед очима наслідки "лікування" сульфазином і галаперидолом моєї дитини. І докази в мене на руках. Тому,чхати я хотів на ваші смердячі перли. Чого чекати від хомосовєтікуса. Тьфу,скоти.
о , "звычайный пацан" заговорил...нутро , так сказать попёрло.ну ничего , можете дальше развлекаться,пока.А вечером увы , обратно в стойло , пардон , в игнор
А як ще називати брехливих защітнікав парашного совдепу? Ще одна з причин моєхї ненависті до оцієї параші,вашої смердячої родіни - те,що в захисниках в неї ходить сірйожа. В Бабруйськ,на родіну,нешановний.
это не касалось конкретно вас, это общая система создания свидохыстории ... поддерживаю! пШановні рогулі, ведіть себе чемно! да тут один "фахивец" теоретизировал о генетической предрасположенности татар к возлюбливанию чужих матерей ... пардон - я чего то не припомню чтоб утверждал о великой роли Монголии в мировой культуре ... а вот если как отдельные свидохісториги объявить тождественность Монголии и России то тут можно пол дня перечислять ... конечно зайве, ярких примеров величия интеллектуального розвітку, апогея освідченності, і т.д. : я насмотрелся тут более чем достаточно от "смердячіх совкодрочерів" до "підераста-сіфілітіка бланка" , так что пардонте но по количеству изливаемого г-на, господа бандерокохи - не просто лидируют а вообще одни на трассе ) никто не ставит под сомнение прагнення, но по факту - пол года - заявленного существования это не серьезно ... тем более почему то мы говорим об Украине а не ЗУНР, УНР, Гуцульской республике, и республике Команча (все таки не зря форум, я про украинских команчах до селе не слыхивал) ваши сверхинтелектуальные замальовки мы еще лет 5 назад наблюдали, новые "откровения" есть? или будете боянить? ---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ---------- вирушила до Канади усіми складом .... ---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ---------- та ти шо? і певно - забув ... я то вважав що воно пролунало і грець, а воно ди як - злука, так для тех кто в танке - 19 ноября того же года галицкая армия наклав большой и веселый на все злуки в одностороннем порядке "подружилась" с белогвардейцами чхав на мнение УНР по этому вопросу, так у меня вопрос - что ж это за злука такая которую сами "злучившиеся" вращали вокруг детородного органа? хфайний хлоп - И.В.Сталин его очень уважал, в кровао-красном совке М. Грушевский почил в бозе уважаемым человеком, без всяких репрессий ... наверно сработала "москальська ненавість до всього українського " ... не-не. Сталин пришел к восточным полякам ... ЗУНРы-УНРы всякие другие У - закончились почти за 20 лет до 39 года ... и я не говорил о папуасах, я говорил о фактическом воссоединении исторической Украины (всех земель которые могли на это претендовать) в одно государство, что сделал И.В.Сталин + бонус от Н.С.Хрущева. не-не, дякуквати - не дякувати то при рассмотрении истории - дело глупое, воссоединил? - да, переполовинил? сравните численность украинцев (именно украинцев а не населения Украины в 39м и 53м году я думаю комментарии излишни, во Львове до 39 года украинского населения было не более 10 % кстати), заселил рудники - да, убил миллионы - да, поляков выгнал - да, как то так .. ---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ---------- вони не брешуть - воно просто для ніх нічого не значить ...
З савєцкімічєлавєкамі треба разґаварівать на іх радном язикє. Ні аргументи,ані лінки,ані логічні доводи на них не діють. Все це ми вже проходили. Не діє. Хоч це й не дивно. Ані па родінє істаскавалісь. [CENZ][/CENZ]
А то что вы называете демагогией, ну не про последний пост, вам уже не удастся ничего понять. А пошухарить с вами еще удастся. Я же сказал, Жванецкий заплачен. Он выдумывает, а вам не надо. Ну невозможно вам чего-то объяснить. Вы уже потеряны для общества. Извините уж великодушно.
Та ні, я ж не для себе просив "пояснити". Мені та чухня добре відома. І зсередини також. Мені цікаво було ЯК і якими АРГУМЕНТАМИ чи ФАКТАМИ Ви будете заперечувати чи оперувати. Фактів - нуль. Аргументів - нуль. Заперечень - нуль. Відповідей по темі - нуль. Проста совкова словесна діарея.
А они вам нужны - факты? Вы приводите - и уже неоднократно - вырванную с "кровью" из контекста фразу - интеллигенция - гавно (априори!) Господин Чернобылец привел полный текст - из которого следует, что не ТАК однозначно ваше определение (более того - совсем не однозначно!). Это - хоть как-то повлияло на ваше мнение? Вы снова сообщаеете - "Як висловився лєнін - гівно". Ну - и о чем можно дискутировать серьезно? Обсуждать набор штампов и лозунгов-речевок? Запишем - в очередной раз господин KLIBERN слился бесславно - уяснив, что высказанное им отстоять не в силах.