за що ненавидять СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 лис 2013.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а він і не росіянин, просто окацаплений українець...і все.

2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Все это кто?Пустобрехи разные?Ну , это ладно ,эти всё и про всех знают.Я то уж думал , кто из порядочных людей в заблуждение введён.А пустобрехи это пожалуйста.

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

беру приклад з вас Сірожа, какаю кацапам всюди потрошки

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пардон - Восточную Польшу, сие образование стало называться на карте Украина именно благодаря "оккупации" в 39м .. и тут я не понимаю как это можно отрицать, я не говорю о каком то политическом или историческом восприятии, я говорю конкретно о факте, не будь 39 года, Польша бы отродясь не отдала бы эти земли Украине ...

• Подобається Подобається x 2
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вам не зрозуміти...

там жили мої діди-прадіди і вони були вбиті савєцкіми окупантами

6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

От дарма Ви так, про своїх же знатоків-економістів-політологів! Образяться ж! І ще Вас помилково до нациків і т.п. запишуть.
    Будьте виваженішими і вже краще пишіть про нас, ніж про своїх однодумців так відверто та щиро.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я з Вашою мамою злягався, що Ви так до мене по родинному?

• Подобається Подобається x 3
  8. серега-очкарик

9. artobstrel

тут надо сначала восстановить цепь событий, я писал про вранье Ромко который принимая присягу заведомо врал(с его же слов), тут стремительно появляетесь вы с сакраментальным : "брешуть тико кацапы" ну так какой же это флудобан? вполне логично, Ромко говорит - "я брехав", вы - "брешуть тико кацапы", какой вывод?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не зовсім свіжа думка...
    Мене цікавлять два питання:
    - чітко, це прикметник чи дієслово;
    - як Ви це збираєтесь зробити?.

11. IgorLvivM

Вибачте, Вас.
    Бачу, що у совків якесь сексуальне збочення до інцесту вимальовується останніми роками. :cry:Чого вони так часто про чужих матерів згадують? Чи то монгольскі гени таки випирають про "... твою мать" за стільки сторіч?

12. серега-очкарик

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

Вы Romko комменты читали , Фрейд доморощенный? Никаких выводов не хотите озвучить?

13. artobstrel

Западная Украина времен 39 года, о чем мы и говорили ... именно это образование,
    разумеется все были вбыты, насмерть, и папа ваш не служил смердячосоветскому (Ромкоедишн далі - Рэ) и мама в смердячомкомсомле (Рэ) не состояла, боролась вся семья до последней капли крови, с пеленочного возраста, что и побудило вас встать на мстительный путь непримеримой борьбы со всем смердячосовєтским (Рє) ....

14. IgorLvivM

Не буду писати, що то я в архіві КГБ зісканував але, воно настільки подібне на правду про потужну радянську армію (як і потужну радянську економіку)
    , що запросто може бути правдою!

• Подобається Подобається x 4
  15. artobstrel

не хтів би розачуровувати ... та не хай, думайте шо оті росіянє такі як я )
    буду ... беззаперечно - буду, зара тікі розгон візьму від Дюка )

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

а это нормальный, новосвидомый хисторический подход - если приведенное вкладывается в рамки нужной концепции, то, то что "запросто може бути за певних умов на якийсь відсоток схоже на чиюсь уяву про правду " - то это истина в высшей инстанции и так все и было ...

16. серега-очкарик

Ай-да Пушкин ,ай да сукин сын! всё правильно написал,лучше решения и не придумать ! :)Дайте мне сапоги Karabin`a на минутку

17. artobstrel

о! разговор пошел о генетике ! специалисты по геному наследию подтянулись, пора пенсне надевать ))))

18. серега-очкарик

Кстати , тут один "спец" договорился до того , что Чингис-хан родом откуда-то с югов Украины , так что в таком ракурсе даже интересно послушать за монгольские гены ну или чебурашки на крайний случай

• Подобається Подобається x 3
  19. taksist

taksist Well-Known Member

як це зробити - єднатися.
    не приєднуватися як пропонують нинішні політики а єднатися.
    тобто узгоджувати ціну єднання навколо руху в одному напрямку.

наприкляд.
    є певне питання.
    я хочу щоб воно ствердилося і ви хочете.
    ми різні по ідеольогічному підгрунтю.
    але ми єдині у питанні досягнення саме того питання.
    це означає що не варто нам обирати спільного кандидата на 5 років, який одне з питань вирішить оте.
    треба обрати єдиного кандидата, який ствердить лише оте одне питання і покладе мандат.

таким штибом, крок за кроком ми вибудуємо суспільство в середовищі, яке поляризоване.

20. artobstrel

разумеется, вот как московиты-клятые (Рэ) то - татары , а как Чингиз Хан - то з тячивського району )

а де твій аватар? :)