за що ненавидять СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 лис 2013.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

стопудоффф

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василю,ну не можу я повірити,що,коли до хати,до Вас увірветься засцяний,страшний вбивця,ви будете допомагати йому гвалтувати і вбивати Ваших рідних...:dntknw:

3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Чего уж проще , перечитайте свои собственные "выкрутасы"

• Подобається Подобається x 1
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Можна конкретні приклади "викрутасів"? Де я б заперечував сам собі, міняв факти, дати тощо.
    Дякую.
    Бо виглядає, голослівно. Тобто, типово - совково.

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Хм...
    Я не можу навести прикладу діянь ОУН,на зразок отого,чим безмірно гордяться савєцкічєлавєкі

6. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Звісно, якщо давати витяги з праць польських авторів, які недолюблюють Україну і УПА чи переслідують якісь інші поганенькі цілі, то усе, як ви сказали. Але ж ви чомусь не знайшли, наприклад, інтерв'ю ще одного поляка Яна Пекло, який очолює польсько-українську організацію PAUCI, в якому він заявив, що Польська селянська партія вирішила виступити проти ОУН та УПА виключно для підвищення власного рейтингу.

http://www.unian.net/news/567391-ekspert-govorit-chto-na-upa-polskaya-partiya-prosto-hochet-narastit-sebe-reyting.html

Як це не треба, а що взяти і викинути з памяті, що моїх діда і бабцю кинули до сибрських таборів і мати народилась в Магадані. Я ж не манкурт, щоб жити тільки майбутнім.

7. IgorLvivM

Не обламуйте совків про досягнення економіки сересере.
    Бо, як вже писалось, всі ці "досягнення" не економіки і не соціалізму. Рабовласництво у чистому вигляді.
    І якщо у фашизму аналогічна "економіка" працювала у військові роки чи при підготовці до війни, то в СССР вона працювала ВЕСЬ час - з 17 по 90-ті роки.
    Кількість рабів у цій державі (?) регулювалась виключно потребами соціалістичної "економіки".

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я уж давно понял вашу пещерную психологию. Понимаете, я не употребляю слов «хохол», либо «малоросс». Я отношусь к людям исключительно в зависимости от того, что каждый в отдельности из себя представляет. Я использую слово «нацики», либо «свидомые» для определения группы людей, которые по какой-то причине думают, что они более равнее или имеют больше прав, чем представители другой национальности. Неизбежно эта психология ведет к нарушению общей логики и отсутствию умения анализировать. Это относится к нацикам и свидомым любой национальности.

К примеру, вы никак не можете понять, что будучи не против по части критериев страны которая «почила в бозе», я не против ни одной из стран. Каждая имеет набор положительных, так и отрицательных черт. Там живут тоже разные люди и есть такие же пещерные как вы. А есть высокообразованные люди у которых не грех поучиться и одно удовольствие общаться. Но пешерные как вы тоже есть.  :)

По части наук технических, так тут вообще нет различий. Все ученые, говоря на разных языках, говорят одним научным языком.
    Да и менеджеры тоже, ибо давно уже установлены стандарты менеджмента. Такие дела вот слесарь-сантехник по зубам.

Ну а поскольку вы еще раз добавили в очередной раз свои измышления, то +1 еще. Ну к тому определению. :)

Да, еще раз, я не в США.

---------- Додано в 06:32 ---------- Попередній допис був написаний в 06:27 ----------

Вот и поговорите с друг другом про экономику . Будет интересно и вам и нам и Ромко.

9. IgorLvivM

Ви про яку оце "економіку"???
    В совку - економіки не існувало. Існувало рабство, дармова праця, програма Час де щоразу давали порцію установок про успіхи "економіки" і навіть термін "економіка" був замінений на "політична економіка / -ія" та викладався, як базовий. На його політичній складовій вже базувались "економіки будівництва" і т.п.

Зрештю, що казати. Де треба було щось робити - зеки та комсомольські буд.загони.
    Протирати штани з 8 до 18 - "робота".
    Не дивно, що у совка стільки прихильників, підозрюю, що з числа трутнів, якраз яким СССР забезпечувало нормальне життя.

• Подобається Подобається x 5
  10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

14 сторінок? :wacko:

Троленятко росте :rock:

11. iso

iso Well-Known Member

По ріжному було. Хто штани протирав, а хто і працював:blush:

12. Romko

Ані дєлалі від,что платілі,а ми дєлалі від,что работалі.(с)

• Подобається Подобається x 4
  13. iso

iso Well-Known Member

І таке було. Але і безліч було "диваків", що не вписувалися у цю формулу.

14. IgorLvivM

Я ж про це і пишу: одні - пахали запівдурно, інші протирали штани за в півтора-два рази більші гроші. Економіка, блін...

Як приклад, я працював по обстеженні типових механізмів. На кожне обстеження - типовий Висновок, який відрізнявся хіба кількома цифрами - значенням відхилення від допуску.
    Висновок (чернетка) - сторінок 20-25 рукопису.
    Так от, коли я попросив секретарку надрукувати мені шаблони, щоб за 30хв я міг просто вписати всі дані - отримав добре на горіхи від начальства! Треба сидіти тиждень і писати цю чернетку Висновку від руки, аж потім, візувати та друкувати чистовик.
    Роботи - вагон! Але хіба це робота? Хіба це Економіка?
    Це лише один приклад. Можу навести з власного досвіду ще багато подібних бздур, які нас оточували зі всіх боків і з яких на 90 відсотків складалась "успішна" радянська "економіка".

• Подобається Подобається x 4
  15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А Вы сосиску с бутылкой водки не перепутали? :mocking:

16. Чернобылец

Ну и каша же у вас в голове, раб, то ли зек, то ли из комсомольськіх буд.загонив, то ли штанов протиральщик.

Такого поняттия и сочетания слов "политическая экономика" - нет, есть "политическая экономия". Где вас учили? Точно совка могли и учить, но научить не смогли. :)

17. IgorLvivM

Гарна дискусія. Десяток питань "не помічені" і без відповіді, зате, в майже кожному повідомлені хомосовєтіків ахінея та нападки.:haha:
    В совку це називали - саціалістічєский плюралізм: нагнати пурги, змінити тему, образити, перевести стрілки - лиш би відволікти увагу від слизького.

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Читайте уважніше. Я якраз і написав: "економіка" був замінений на "політична економіка / -ія" та викладався, як базовий.

18. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Як вірно підмічено, нічого додати :drinks:

19. Чернобылец

Никогда! Экономика и политэкономия - разные понятия и разный предмет изучения.

Да и не при СССР его придумали. Ну, совок безграмотный....!!! Повторю вопрос - Где вас учили?

20. IgorLvivM

:mocking: Це згідно яких поправок, виправлень та адаптацій творів іліча до потреб сьогодення?
    На скільки я пригадую, леніна переписували та перетрактовували раз на кілька років, залежно від бажання актуальних вождів і потреб комуняцької клоаки.
    Ввечері, матиму час, скину оті "різні предмети" для ознайомлення.:haha:

а де твій аватар? :)