за що ненавидять СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 лис 2013.

1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Все розумію. Все гаразд. Тому, повторно:
    Дякую.

• Подобається Подобається x 2
  2. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

IgorLvivM, нічого конкретного і правдивого від нього ви не дочекаєтесь, окрім дибілуватих витягів з архівів КДБ. Вікіпедія для нього - брехня, лінки на статті - брехня, архіви КДБ - чистісенька правда. А коли просиш у нього парочку лінків, але тільки з умовою, щоб це були висновки справді зарубіжних і незаанажованих експертів, а не якоїсь комуністичної гниди, дивним чином зливається у невідомість.

Сидить, перечікує, щоб сторінка перегорнулась і знову починає кричати. Така уже натура, тут нічого не вдієш.

3. IgorLvivM

BardakKruhom, я бачив в неті той "збірник". І Василь правий, на якомусь лівому сайті, навіть не Вікі, там того листа Горькому нема.
    Але, підстав, довіряти цьому сайту у мене ще менше ніж довіряти Вікі, як слушно зазначив Василь.
    А оскільки Василь себе зарахував до "поважаючих людей з першоджерелами", то по за сумнівом, він сам дивився у першоджерело оригінал книги і надасть нам цю інформацію.
    Дякую.
    Хіба є якісь сумніви в цьому???

Останнє редагування: 10 лис 2013
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вас привел туда не совок, а вы сами туда пришли. Если у вас пахнет говном, то скорее всего оно с вами рядом и вашего же собственного произведения.

К тому же ваш и Ромко интерес к тем, кто называет и чуствует себя дерьмом очень примечателен.

Я не думаю, что все что было при совке - это мандарины. Но и называть все дерьмом я не буду.
    Вы - идейный последователь комсомольцев разрушителей 20-х годов (но национальной основе-нацик).
    Ибо и до 1917-года не все было плохо, но их роль "просветительско-разрушительная" по команде большевиков была все разрушить и считать все говном. В результате из руины после 20-х с трудом вышли.
    Теперь цикл повторяется, но уже с нациками типа вас.

• Подобається Подобається x 3
  5. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ох вже ці гарячі парубки. СССР вони згадали. А нафіга? Це вже історія. А історія це те що вже відбулося і не можливо змінити. Тому про СССР як про покійників, оскільки доброго нема, тому краще мовчати.

• Подобається Подобається x 5
  6. IgorLvivM

Дуже навіть вчасно та влучно! Дякую.

7. Vedun

Vedun Well-Known Member

Останнім часом помічаю, що теми створюються тільки з одною метою - позлити. За принципом: гробити ніфіга не зможем, зато хоть крові попьємо і нерви потріпаємо.

8. kym

kym Well-Known Member

Не все так просто.... коли нерви хворі то їх лікувати треба.... от совкові хлопці ще того не зрозуміли і думають що їм нічого не бракує

9. IgorLvivM

Ні, ну може я мазохіст, але я отримав масу задоволення від тих "тканин з виділєніями" і т.п. аргументів за совок.
    Можна сказати, згадав совок.
    Воно потрібно, щоб хтось то читав і бачив.

10. Vedun

Vedun Well-Known Member

Логічно нехай вони нервуються що їм це вдається нас задіти за живе, а ми лиш посміємся)).

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Панове, заспокойтесь. Це тролі. А яка функція троля? Затролити нормальну бесіду. Невже ви думаєте, що вони прийшли сюди щоб нормально спілкуватися чи почерпнути якусь правду? Не будьте наївними. Поки кремлівському придурку-фюреру вигідні ці тролі, він їм буде платити (поки нафтодолари не скінчаться) а ви будете нервуватись.
    Ось один приклад. Хоч я не рахую Василя і Полковника за тролів, але невже ви думаєте, що вони настільки дурні, щоб вірити в оте сміття, що вони його постять сюди? Про лєніна, рєвалюцію, уря таваріщі і інше.
    А що вже казати про інших, справжніх, рядових тролів? Щодо мене, то вони мене просто смішать і читаючи їх я маю гарний відпочинок.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Звичайно, що це не грубо. Це так називають по-народному росіян в Україні. Як ви називаєте деяких українців хахлами чи малоросами.
    Але справа не в тому. Я так і не почув чим відомий ваш бізнес. Якщо не велфер, то значить якийсь мусить бути.;)
    А вас я буду називати янкі. Як колись в СССР на демонстраціях - янкі, ґоу гоум.:pardon:

• Подобається Подобається x 6
  12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Тема - "вброс" гівна на вентилятор. Те саме що на цьому форумі - http://biryulevo.ru/forum/
    створити тему: "пачєму жітєлі нашего района в послєднєє врємя так плохо относятся к продавцам шаурми с Кавказа?"
    Мене дуже дивують таваріщі які тут описують- як то було файно за комуністів, а скажіть-но - в той період часу в Європі чи США за капіталістів жилось гірше? А союз існував не лише у 80-х роках. Ми в тій клятій імперії декілька голодоморів пережили, заслання дуже великої кількості людей, п'ятирічки, війну афганську, Чорнобиль і ще купу всього "файного"! Фактично ні одне десятиріччя без репресій не пройшло для нашого народу. А вони згадують ковбасу смачну! Ви мля 33 рік згадайте! Так, в часи радянські дійсно будували електростанції, мости, велику кількість будинків. То й що? В Європі чи США менше того всього було? І якось без концтаборів там обходились та без голодоморів.

13. IgorLvivM

Аналогічно!
    Ще пара повідомлень і перегорнеться наступна сторінка, де вже не буде наших запитань без відповідей, голих фактів без їх коментарів і вилізуть вурдалаки знову! Вірніше, комуняки.
    По новому колу писати те, що їм близьке і знайоме: матеріал, який поглинає запахи, обзивати всіх мудаками, хоронити чужих батьків, тощо.

... Між іншим, є чудова ідея! Треба бути мудрим! І діяти їхніми ж совковими методами! Скорчити з себе повного ідіота, цілковитого дауна без ознак інтелекту і культури, набратись жаргону таких зеко-зобі-військових та валити десь по форумах захищати совок, регіони, азірова, путіна тощо!
    Ефект, 100 відсотків буде сильнішим ніж фото з кістками розстріляних НКВС людей!

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Гарний спіч. Змістовний. Такий, мммм... Радянський! Конкретний! :haha:
    От Ви нам всім показали де правда-мать! Їхня, ваша чи як воно там має бути...

Мабуть Ви історик? Правда? Ще не зрозумів, якої генерації - совкової чи новітньо-совкової, лише готуєтесь навчати людей історії?
    Жаль, що закінчував я навчання хоч при совку ще, але про комсомольців-разрушітєлєй 20-х, черепашок-ніндзя, людей-павуків тощо нас тоді не вчили. :cry:
    Чи у Вас також є десь за пазухою заново перевидане підкоректоване у 2013-у видання Лєніна і Ви зараз наведете цитати про тих комсомольців-павуків, нациків тощо.

Вибачте, не маю достатніх Вашим знань нової совкової ідеології та термінології, тому, просив би Вас висловлюватись простіше. Бо над фразою "идейный последователь комсомольцев разрушителей 20-х годов (но национальной основе-нацик)" - думав, перечитував, міняв букви і слова місцями - не осягнув. :cry:

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Таких як Ви тикнути носом в брехню за щастя.

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Вікіпедія - для новачнів. Вірити їй не варто.
    Статті - думки автора, не більше.
    Архіви КДБ - місце зберігання документів.

Я ж стараюсь оперувати тільки першоджерелами. Більше того, знаючи падлючу натуру опонентів, я використовую книги виключно пронаціоналістичних авторів. Але першоджерела, а не сучасну їх інтерпритацію.

І просити лінки в мене не треба. Все є в вільному доступі.
    Що стосується зарубіжних експертів, то скажіть, кого з них Ви вважаєте достойним довіри, я буду користуватись їхніми роботами. Бо коли я надаю витяги польських авторів, мені кидають ,що поляеи ОУН ненавидять, коли даю німецьких - те саме. Даю полилання на літературу видану в Торонто, Новому Йорку, Мюнхені, мені розказують, що то кагебісти видавали цю літературу за гроші Росгазу.
    Навіть Літопису УПА не вірять...
    Назвіть правдивого автора.

15. IgorLvivM

Ееее... Вибачте, прошу пробачення. То ви самі так довго то в Ворді набирали???
    Бо на скан книги - геть не подібно. Набраний текст і можливо відсканований листок - так. Я ж не про це просив!
    Чи Вам відсканувати будь-який листок, будь-якої книги 70-их років, для зразку?
    Може зручніше буде фотокопію, а не сканкопію? Як Вам заманеться.
    Маю на увазі скан чи фотокопію (точну копію, як ксерокс) цих сторінок.
    Дякую.
    Вибачайте за незручності, просто Ви так правильно написали, що до довіри всіляким сумнівним інтернет-джерелам, що я тепер намагаюсь дмухати на холодне.
    Маю надію, що розумієте, можу зараз "розпізнати" Вашу працю якимось Файнрідером тощо і подописувати Лєніну будь-яких інших бздур у Ворді.
    Щиро вдячний за розуміння.

Не фотографуйте. Знайшов пдф в неті.
    Дві хвилі...

• Подобається Подобається x 1
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Точно.
    От,наприклад причина,чому савєцькі підстилки ностальгують за підерастичним творінням біснуватого свого ідола.

Тварюк сам вигляд хреста і згадування про Бога бісить.
    Совки - суть мерзота,правда ж,Василю?

• Подобається Подобається x 6
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Педро. Не зважаючи на оте лайно, що Ви час від часу виливаєте в мій бік, дозволю собі ще раз із Вами поговорити. Я Вам вже вкотре наголошую - мені начхати на Лєніна, Сталіна, Попеля, Сідіуса, Саурона та всіх інших...
    Коли людина бреше, чи використовує брехню в якості доказу - сам стає брехуном і нічого крім зневаги до себе не викликає. Грайте чесно - і буде конструктивна розмова, а не перемішування лайна.

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Ні. Я тільки що прийшов додому. Мав зустріч із друзями. Гаяти свій час на викриття Вашої брехні вище моєї гідності.

18. IgorLvivM

Що ж, мушу зізнатись, що Василь був правий і на сторінках 134-135 гівна Лєніна - нема. Там і справді листи Сталіну.
    А от сторінка 48 цієї ж книги, розгорніть Василю... Дякую.
    Цитата з нету таки не точна!
    Оригінал кращий:
    Интеллектуальные силы рабочих и крестьян растут и крепнут в борьбе за свержение буржуазии и ее пособников, интеллигентиков, лакеев капитала, мнящих себя мозгом нации. На деле это не мозг, а г...

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, ви знаєте, що я не люблю сваритися ні з вами ні ким іншим. Але відкрийте допис Полковника номер 42 під яким стоїть ваш жирний плюс.
    Такого відвертого гівна, яке запустив Полковник, навіть відверті форумські тролі типу Гатрексіса чи як його там, не приносять на форум.
    А воно вам подобається. І пахне. Я ж вас не ставлю в один ряд з Чорнобильцем, який втік до найбільшої капіталістичної країни, сидить там на шиї платників податків і славить вєлікій актяпрь. Свинством аж пре. От чому ваш одобрямс там стоїть - дивом дивуюсь.

• Подобається Подобається x 1
  20. IgorLvivM

а де твій аватар? :)