за що ненавидять СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 лис 2013.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якраз заривали в рови наших людей комуняцькі тварюки.
    Донині могили знаходять...

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

Мій дід викладав українську мову в недільній школі "Просвіти".
    А совдепівська шваль знищувала все українське.

І тоді мені було начхати на то.
    А тепер, НЕНАВИДЖУ.
    Саму память про вашу парашну смердячу родіну.
    Тьфу,підстилки.

• Подобається Подобається x 3
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А специальность-то у вас какая?
    Сейчас время такое что почти каждый называется менеджером, даже без всякого опыта и специальности.

3. Romko

4. Nerto

Nerto Well-Known Member

Ми розглядаємо СРСР як перехідний етап розпаду величезної Російської імперії, який має обмежені права на її історичну духовну спадщину. Радянський період першої половини ХХ століття багатий глобальними соціальними катаклізмами і численними жертвами, які і зараз піддаються масштабним фальсифікаціям.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А в вас яка, Чорноморець? Ви ж також є менеджером великої компанії. Правда, що то за такий бізнес, ніхто не знає. Я знаю - цей бізнес називається отримування велферу на регулярній основі. О, я знаю, це великий секрет. Обіцяю нікому не казати.:haha:

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Ромку, що ви пояснюєте це з дозволу сказати людині, яка все одно цього не зрозуміє. Бачите, ваш дід при Польщі займався антісавєцькай дєятєльностю. До його куцого мозку не може дійти, що Польща була незалежною країною, на яку напали оті покидьки-людожери.
    І після страхіття 1939-1941 років, німці були справжніми військами які звільнили нашу землю від людожерів.

• Подобається Подобається x 2
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Повторю мудаку.

• Подобається Подобається x 5
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чорнобилець, я ж вам не грублю. А ви... Чи це в кацапів в крові?
    А краще б все-таки розповіли, чим же ж займається ваш "бізнес"?:mocking:

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ваших может и зарывали так у вас не только ваши живут ...

брехня, у меня учительницу украинской мовы и литературы никто не расстрелял, более того - УкраинскаяССР, и язык распространялся и т.д. после зловесчей оккупации число украинцев во Львове стремительно увеличилось, а за время - "ваших" было сколько 5 -10% ? чи може вы про ваших поляков?

та мирным демонстрантам було б чхать на то с каким настроением вы бы в них стреляли по приказу, с воодушевлением или со скуки ...

• Подобається Подобається x 5
  9. thinkers

thinkers Well-Known Member

Фантазувати любите? Нюню...

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вас все мои увлечения интересуют?

11. thinkers

thinkers Well-Known Member

Тут ніби форум без збоченців. Галасуйте за євросоюз, там толеранто ставляться до ваших увлєчєній.

12. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Господи, ну звідки ж ви такі ліниві та недалекі беретесь???
    Нічого не виравано, нічого не приписано. Всі цитати, як Ви могли помітити, російською мовою. Взяті з російських сайтів. Достатньо скопіювати першу фразу, кинути в Гугл і потрапляєш на Вашу кохану російську вікіпедію!
    То хто, блін, нацики???
    Там же - томи та сторінки першоджерел.
    Не Лєнін казав? Сталін додав? Брєжнєв допридумав? Так тема не про Леніна, а про довбаний звіринець - совок, який цими фразами стелив шлях у "світле майбутнє".

Останнє редагування: 9 лис 2013
  13. Romko

Красные отметили годовщину переворота, который превратил XX век в самый кровавый за всю историю человечества.

Смотря на этот шабаш, хотелось бы отшутиться: "Хочу вернуться во времена сталинских репрессий, реформ и смертных казней! Мама говорит, тогда пломбир очень вкусный был..». Но тут, похоже, всё гораздо серьезнее. Судя по массовости мероприятий, размаху "краснознаменства" и, что самое удивительное, по участию в нем молодежи, можно сделать единственный вывод: кровопролития вряд ли удастся избежать и в XXI веке. Без шуток. Поскольку, кроме понятия "коллективный разум", существует в сегодняшней России и коллективное безумие.

Видно,бандерівці сильно в Москві звєрствовалі...

14. IgorLvivM

Про фото по лінку.
    Ти шо!!! Бальзам на душу!!!
    Кожне фото - просто треба роздрукувати на А4!!! Гріє душу!!! Ностальгія!!! Краса!!!
    :give_rose:

Боже! Як я тішуся, що більше ніколи того гівна та наволочі не буду бачити в себе в Україні!!!

Останнє редагування модератором: 9 лис 2013
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Что, умерли родители Ваши?
    Сиротка.
    Сочувствую.

16. IgorLvivM

Чоловіче, Ви мене вибачте, але Ви даун чи просто ідіот?
    Я чіпляю Ваших неповносправних батьків? Бо лише розумово відсталі дебіли могли породити такого придурка.
    Я десь Вас особисто чимось образив? Я щось писав про Ваших родичів чи про їх смерть?
    Якщо Ви, совкове бидло, то розмовляйте тими фразами у себе в хліві до подібних Вам.

Шановне, панство. Я знаю, що я нахамив. Я знаю, що порушив не один пункт правил. Вибачте, але всілякій смердячій погані писати про моїх родичів чи їх смерть...
    Це толерується тут???
    Про всяк випадок, до побачення, товариство.

17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Глаза протрите , причём здесь Москва , если фото в Киеве сделано?

18. Полковник

Полковник миється в бані

Шо, уже нас покидаете?
    Даже чаю не попьете?

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

Для него любой большой город - это Москва.

• Подобається Подобається x 4
  19. Romko

Вони й в Києві звєрствовалі.
    І в Донецьку,і в Харкові.
    В Одесі он,півтора мільйона євреїв вирізали(с)Одеський форум...
    Лиш в нас вони - Герої.
    А чому?
    Бо нищили совєцьких вилупків.
    Вошиву орду смердячіих окупантів.
    І,якщо комуняцька мразюка донині їх ненавидить,Значить добре нищили.
    Слава Героям!

• Подобається Подобається x 1
  20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)