За що ми любимо галичан?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 13 лип 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А училище (нині імені Полковника) справді треба назвати іменем одного з наших героїв, які винищували комісарів.

А слабо - ім. Нестора Махна?

• Подобається Подобається x 1
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Та давайте, он и петлюровцев также завзято винищувал

3. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Я галичан люблю за Мартина Миколаевича Бидюка с кафедрой, пана Васіля, Ромку, Левандивку, Галю, и Савича с супругой. :pardon: Звиняйте, якшо кого не назвав! :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  4. nikolas

nikolas Well-Known Member

З усього,шо я прочитав,найбільш прикольна назва "Львів - Арена".Особисто мені дуже не подобаються назви імені когось,наприклад стадіон "Динамо" ім.В.Лобановського.Шо за примха,або "Динамо",або Лобановського.

5. Gron

Gron тафгай

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та глянемо що там набудують, то потім і будемо назви давати...
    Нікуди він вже зі Львова не втече.

7. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А чому б не назвати стадіон "Карпати". Просто, але по суті ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. Verbyan

Verbyan New Member

Та до карпат нам досить далеко, якщо ж рівнятись на клуби, то є той же ж ФК "Львів", тай не Димінський стадіон будує.
    З'явилась така думка - а є якись святий покровитель у Львова? Може його іменем. Наприклад стадіон Св. Андрія або Св. Михайла.

Хоча якби знав що гроші від спонсорів як завжди не спиняться в правильних великих кишенях, то був би прихильником того, щоб на років 3-5 продати ім'я стадіону.

9. magera

magera миється в бані

Ну якщо згадати ситуацію з Оперою, то втекти/провалитися може будь-яка будівля.

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

а я чула версію "Бандерштадт-арена", та й львівські фанати мають назву "Бандерштадт-ультрас"

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Арена Лева", "Лев Арена" звучить?

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

бо поле без горбів........

• Подобається Подобається x 4
  12. nikolas

Враховуючи,що Західний регіон в більшій мірі асоціюється з Карпатами,а Львів є по суті столицею,то можна би було назвати і "Карпати".Можна додати і модну приставку "арена".Головне ,шоб назва легко сприймалася на слух і була якось прив"язана до міста чи місця,на (в) якому знаходиться стадіон.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

Теж прикольна назва,але занадто пафосна.

13. Тим22

А где находится стадион?

14. nikolas

А я знаю?Знаю,шо десь у Львові.

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

:yahoo::bye2::clapping: Чувствуется ОТЛИЧНОЕ коммерческое воспитание.
    5 ++++++++

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

Смотрите и наслаждайтесь.
    http://daily.lviv.ua/pictures/virtual_lviv/euro2012/13_04_2010/index.html

16. Тим22

Чем, какие то колонны стоят и ни одного работничка. А как район называется, где строят?

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

На выезде из города, в конце ул. Стрыйской, после ипподрома, не доезжая кольцевой...Можно видеть и с кольцевой тоже.

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

Это же не фото бригады ком. труда. На этом же сайте есть веб-камеры, посмотрите.

18. Тим22

Галичани ламають голову, як же назвати новий стадіон до Євро-2012. Ми продовжуємо отримувати листи з пропозиціями.

Мирон Подубинський зі Стрия пропонує назвати стадіон “Галицький бальон”, або “Бальон на Високім замку” (з польської – бальон – м’яч). Пан Мирон – колишній футболіст команди села Добряни. Він надіслав нам вирізку з газети “Радянське слово” (Дрогобич). На одній із фотографій і сам Мирон Подубинський у формі. Зі всієї команди живими залишилися він і Микола Герасимів. З того часу минуло 60 років…

А ось Тетяна Павленко пише: “Непоганою для нашого стадіону могла би бути назва «Гордість». І англійською мовою гарно звучить – Pride, адже для нас це справді те, чим будемо пишатись”. Має свою думку і пан Ярослав зі Львова. “Не треба вигадувати щось надто оригінальне. Чому не назвати просто: «ЛЬВІВ-АРЕНА-СОКІЛ». Всі знають, що Львів - столиця Галичини. АРЕНА - це, зазвичай, велика спортивна споруда. СОКІЛ - незалежний високолітаючий птах, символ перемог”.

Надіслала кілька варіантів Ірина Ватаманюк. Щоправда, свого вибору не пояснила… Її назви: “Перлина Львова”, “Галицький трофей”, “Перлина Галичини”, “Галіція”, “Сучасність”. Валентина Степушенко-Чабан запропонувала назвати євростадіон: “Калейдоскоп Львова”, або “Галицький калейдоскоп”.

Cвій варіант пропонує і Паша Гриценко: “Галичина-Майдан”. Зустрічалися у листах назви: “Лотос”, “Євроград” (автор невідомий) або: “Княжа арена” (Василь Номан), “Європейський”, “Євростадіон”, “Євросаміт” (Роман Козицький).

Сергій Іванович пише: “Підійшла би назва “Карпати”. “Уявляю, як футболісти “Карпат” виходять на поле нового стадіону під акомпанемент мелодії аркану”… Ця думка наштовхнула Сергія Івановича й на інший варіант: «Аркан-Арена». Долучився до доброї справи і наш читач Владислав Сапій. «Ніколи не брав участі у жодних конкурсах, але вирішив спробувати. Як львів’янин, переживаю за Євро-2012 і за стадіон зокрема. Пропоную свою назву: «Зірка Галичини». Це буде флагман усього Західного регіону. Не думаю, що найближчим часом тут може з’явитися ще один такий стадіон. Можливі й інші варіанти: «Зірка Львова», «Зірка Лева».

Не байдуже, яка назва стадіону залишиться для майбутніх поколінь, і Сергію Дроздовському. «Пропоную назву - «Галич-Арена». Коротке слово. Легко вимовляється на різних мовах і всім буде ясно, де стадіон розташований». А ось Володимир Хацко запропонував назвати увесь спортивний комплекс, який буде незабаром збудований, «Галич-Гранд-Спорт». «У цій назві включено географічну назву нашого регіону і значимість спортивної події, яка відбудеться у місті Лева».

Схожі ідеї має Олексій Кобзєв: «Спорт-Дністер-Арена». «Не хочу залишатися осторонь спорту, - пише Олексій Олексійович. – Назву придумували з онуком Владиславом. Потрібно дати ціль цій арені, а ціль - це спорт. Слово «Дністер» дає зрозуміти, де географічно розташований стадіон. Ніякими іменами стадіон називати не потрібно»…

«Я вас прошу назвати стадіон ім. УПА, - пише наш читач Григорій Кандяк. – Щоб усі знали, що у Львові пам’ятають про славну армію УПА»…

Свої варіанти надсилайте на адресу:
    http://www.galsports.com/galsports/News.aspx?id=1217

19. nikolas

Прикольнінько,прикольнінько.

Ну це вже занадто,ясна річ,що УПА требе пам"ятати і цінувати,але це ж спортивна арена,а не вулиця чи пам"ятник.

20. Полковник

Полковник миється в бані

а де твій аватар? :)