Того року кабміном були затверджені нові швидкістні режими на дорогах,вони дійсні чи вже відмінили,хто знає?
в солонці виродки штрафанули, скаргу писав, попарив мозги даішнику непогано теж... хоч прийшлось заплатити щтраф тому що був новачком, рік тому було
АХТУНГ!!!! 1) Оскільки Кульпарків закрита (та і раніше то було) всі їздять з Виговського перед кільцем (як від південного) в ту вуличку ! Там обережно т як при виїзді з Виговського так і при в їзді - там 2а сплошна Всім лєнь їхати на кільце або до Арсену вот там і заробляють. Ховаються: за таким великим кущом або за поворотом в ту вуличку 2) І.Франка - Пекарська зі сторони пл Митної НЕМОЖНА повертати на Пекарську !!!! треба обїхати вуличкою такою вузенькою що між парком і галицьким базаром, розвернутись і тоді заїхати . Ховаються: переважно 30-60 м за машинами або нагло в машинах і вискакують! 3) Кросавци люблять стояти на Липинського-Промислова - там є рядність перед перехрестком - перестроюватись тре завчасно (70-100 метрів). Дислокація - біля АЗС або на самому перехрестку 4) Коперника зверху - як від міського УМВС - 2 колії, неможна обганяти і наїжжати на зустр колію. Никаються: біля повороту на трамвайну зупинку або нижче + Баби-даїшниці на стефаника постійно стоять біля галереї - за непропуск пішоходів або ше хз щшо штрафують згадаю ще - напишу
спочатку за перевишення швидкості зупинили, а потім прицепились що я типу наркоман, показуйте до мене свої лікті кажуть, ну я там поводився так само нагло як і вони... от і пішло, їх там четверо було, як насіли.... потім кажуть типу я пяний, трубку давали, і до речі пустий протокол підписувати давали, на все я ім казав ідіть ви нах... злились як оси ,чесно вам кажу, заповнили його потім, про те що ознайомився я підписав, а по незнанню не написав щось там ще у ньому, дурним ще тоді був потім, можна сказати, прямо з рук вирвали той протокол і поїхали зі словами - в нас кінець зміни... гади копію навіть забрали, я навіть оком моргнути не встиг, який я злий тоді був... якщо б попався мені якийсь дішник я б його напевно вбив приїхав додому і давай писати скаргу про незаконність дій, даїшник навіть потім сам мене в суд возив, боявся за свою "гепу" але так як я по незнанню підписав, то прийшлось заплатити... зараз стараюсь їздити з камерою і читаю всі закони які тільки бувають... таке то було в мене
Хлопці-водії! Назвіть, плз, кілька точок у Львові, улюблених для даішників, де вони на фару ловлять! Інфа потрібна терміново! Дякую
Запитання можна перефразувати: де ві львові є дорога, на якій можна більше 80 розігнатися Біля іподрому - то вже не Львів, а Сокільники
От така цікава ситуація. Їхав я з сторони Миколаїва (нашого) до Львова. А там однорядка, хочеться притиснути. Дивлюсь стоять. Пригальмував, так і не зрозумівши, чи вони зафіксували. Але потім помітив, що вони стояли і просто фіксували швидкість, нікого не зупиняючи. От змоделював я ситуацію собі. Допустимо я перевищив. Чи мають право гаїшники, фіксувати порушення, але при тому не перешкоджати порушувати ПДР і надалі, пасивно не вмішуючись у ситуацію? Чи у їх обовязки входить неодмінно вмішатися у ситуацію? Хто скаже?
Міліція фіксує, присікає і запобігає. Фіксувати люба мавпа з фарою може. Уявіть собі в парку ввечері гвалтують кобіту, а міліціянти фіксують на камеру мобільного телефона
Я теж про це подумав. Виходить, якщо б я порушив, то вини б були зобовязані мене зупинити, а раз не зупинили, значить не порушив. Якщо вони оформлять штраф - напишу на них скаргу, що не виконують своїх зобовязань. Цікаво получаєцца.....
якщо я не помиляюсь(десь читав таке) Могильов казав, що не будуть присилати протоколи без зупинки авто
штрафують там за те що не можна повертати коли їдеш згори по стрийській і вліво, або коли з шота роставеллі і теж наліво
Це суперечить першому пункту закону "Про міліцію" (якщо не помиляюся). Який толк, що міліціянти зафіксують і зазнімуть на "візир" значне перевищення швидкості в центрі міста, і з часом пришлють поштою штраф, якщо після того порушник скоїть декільки ДТП з летальними наслідками і спокійно приїде додому
Ой, не бачив раніше. Ну краще пізно ніж ніколи. Нє? 1. Сихівський міст 5 точок. 1а) Якщо їхати з Сихова то на початку моста ховаються в з'їзд . 1б) Якщо їхати в сторону Сихова, то вкінці моста теж ховаються в з'їзд/виїзд на Хуторівку, 1в) або стоять 300 м нижче за вулканізацією, ховаються в з'їзд на стоянку, 1г)якщо їхати під мостом по Луганській з Зеленої в сторону Стрийської, то відразу де сходяться дороги після моста, 1д) Якщо зі Стрийської на Зелену то майже під мостом 2. Княгині Ольги, переважно якщо їхати від кільця (Вол. Великого) до Сахарова то стоять після зламу горба (приблизно на 3/4 відстані того відрізка від кільця). Там колись стояло обмеження 40, тому місце було рибніше, але тепер зняли знак але й зробили покриття, то є й такі що розганяються більше 80 4. Після скнилівського мосту якщо їхати на виїзд зі ЛЬвова (лапають на фару і на рядність) 5. Вже згадана вул Стрийська після автовокзалу 6. Колись стояли на вул Винниця, внизу (спуск від вул Шевченка перед Рясне в сторону Варшавської), правда давно їх там не бачив, можливо тому що там на спуску такі дві калда...біни шириною на дві полоси, що не пригальмувавши можна вибити піддон Ще нагадаюсь, то відпишусь Аж ніяк. Вірніше то рідкість. Переважно там доскіпуються за виконаний (знаками дозволений) лівий поворот з трамвайних рейок зустрічного напрямку
на Пасічній (там де обїздна так звана) бачив з "фарою" і то не раз.. на Шафарика - за обгін МІЖ залізничними коліями - по правилах не можна обганяти менше як за 100 метрів ДО колії