За що і де нас часто штрафують

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Sonianin, 23 кві 2010.

1. nikolas

nikolas Well-Known Member

Того року кабміном були затверджені нові швидкістні режими на дорогах,вони дійсні чи вже відмінили,хто знає?

2. layer9

layer9 Well-Known Member

в солонці виродки штрафанули, скаргу писав, попарив мозги даішнику непогано теж... хоч прийшлось заплатити щтраф тому що був новачком, :sad:рік тому було

• Подобається Подобається x 1
  3. demetris

demetris Well-Known Member

так за що і як, все таки?
    вони там часто стоять, але ще там не пиняли :pardon:

4. Tony

Tony Well-Known Member

АХТУНГ!!!!
    1) Оскільки Кульпарків закрита (та і раніше то було) всі їздять з Виговського перед кільцем (як від південного) в ту вуличку ! Там обережно т як при виїзді з Виговського так і при в їзді - там 2а сплошна Всім лєнь їхати на кільце або до Арсену вот там і заробляють. Ховаються: за таким великим кущом або за поворотом в ту вуличку
    2) І.Франка - Пекарська зі сторони пл Митної НЕМОЖНА повертати на Пекарську !!!! треба обїхати вуличкою такою вузенькою що між парком і галицьким базаром, розвернутись і тоді заїхати . Ховаються: переважно 30-60 м за машинами або нагло в машинах і вискакують!
    3) Кросавци люблять стояти на Липинського-Промислова - там є рядність перед перехрестком - перестроюватись тре завчасно (70-100 метрів). Дислокація - біля АЗС або на самому перехрестку
    4) Коперника зверху - як від міського УМВС - 2 колії, неможна обганяти і наїжжати на зустр колію. Никаються: біля повороту на трамвайну зупинку або нижче
    +
    Баби-даїшниці о_О на стефаника постійно стоять біля галереї - за непропуск пішоходів або ше хз щшо штрафують

згадаю ще - напишу ;)

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

яку вуличку? Направо-наліво? :) куди?

там уже декілька років знак стоїть :)))

6. Tony

Tony Well-Known Member

Як выд Пывденного перед самим кыльцем налыво (по карты вона теж Кульпаркывська)

7. layer9

layer9 Well-Known Member

спочатку за перевишення швидкості зупинили, а потім прицепились що я типу наркоман, показуйте до мене свої лікті кажуть, ну я там поводився так само нагло як і вони... от і пішло, їх там четверо було, як насіли.... потім кажуть типу я пяний, трубку давали, і до речі пустий протокол підписувати давали, на все я ім казав ідіть ви нах... злились як оси ,чесно вам кажу, заповнили його потім, про те що ознайомився я підписав, а по незнанню не написав щось там ще у ньому, дурним ще тоді був:pardon:
    потім, можна сказати, прямо з рук вирвали той протокол і поїхали зі словами - в нас кінець зміни... гади копію навіть забрали, я навіть оком моргнути не встиг, який я злий тоді був...:russian_ru: якщо б попався мені якийсь дішник я б його напевно вбив
    приїхав додому і давай писати скаргу про незаконність дій, даїшник навіть потім сам мене в суд возив, боявся за свою "гепу" але так як я по незнанню підписав, то прийшлось заплатити... зараз стараюсь їздити з камерою і читаю всі закони які тільки бувають... таке то було в мене

8. Хлопці-водії! Назвіть, плз, кілька точок у Львові, улюблених для даішників, де вони на фару ловлять! Інфа потрібна терміново! Дякую :)

9. sani

sani Well-Known Member

вул. Стрийська за автовокзалом, біля іподрому, майже кожного дня, в обидва напрямки.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Запитання можна перефразувати: де ві львові є дорога, на якій можна більше 80 розігнатися :) Біля іподрому - то вже не Львів, а Сокільники :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

От така цікава ситуація.

Їхав я з сторони Миколаїва (нашого) до Львова. А там однорядка, хочеться притиснути. Дивлюсь стоять. Пригальмував, так і не зрозумівши, чи вони зафіксували.
    Але потім помітив, що вони стояли і просто фіксували швидкість, нікого не зупиняючи.
    От змоделював я ситуацію собі. Допустимо я перевищив. Чи мають право гаїшники, фіксувати порушення, але при тому не перешкоджати порушувати ПДР і надалі, пасивно не вмішуючись у ситуацію?
    Чи у їх обовязки входить неодмінно вмішатися у ситуацію? Хто скаже?

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Міліція фіксує, присікає і запобігає. Фіксувати люба мавпа з фарою може.
    Уявіть собі в парку ввечері гвалтують кобіту, а міліціянти фіксують на камеру мобільного телефона :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж про це подумав. Виходить, якщо б я порушив, то вини б були зобовязані мене зупинити, а раз не зупинили, значить не порушив. Якщо вони оформлять штраф - напишу на них скаргу, що не виконують своїх зобовязань.

Цікаво получаєцца.....

14. sani

sani Well-Known Member

якщо я не помиляюсь(десь читав таке) Могильов казав, що не будуть присилати протоколи без зупинки авто

15. layer9

layer9 Well-Known Member

штрафують там за те що не можна повертати коли їдеш згори по стрийській і вліво, або коли з шота роставеллі і теж наліво

16. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Я вже також встиг там купити палочку за ту ж порушення

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

10 символів

18. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Це суперечить першому пункту закону "Про міліцію" (якщо не помиляюся).
    Який толк, що міліціянти зафіксують і зазнімуть на "візир" значне перевищення швидкості в центрі міста, і з часом пришлють поштою штраф, якщо після того порушник скоїть декільки ДТП з летальними наслідками і спокійно приїде додому о_О

• Подобається Подобається x 2
  19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ой, не бачив раніше. Ну краще пізно ніж ніколи. Нє?
    1. Сихівський міст 5 точок. 1а) Якщо їхати з Сихова то на початку моста ховаються в з'їзд . 1б) Якщо їхати в сторону Сихова, то вкінці моста теж ховаються в з'їзд/виїзд на Хуторівку, 1в) або стоять 300 м нижче за вулканізацією, ховаються в з'їзд на стоянку, 1г)якщо їхати під мостом по Луганській з Зеленої в сторону Стрийської, то відразу де сходяться дороги після моста, 1д) Якщо зі Стрийської на Зелену то майже під мостом
    2. Княгині Ольги, переважно якщо їхати від кільця (Вол. Великого) до Сахарова то стоять після зламу горба (приблизно на 3/4 відстані того відрізка від кільця). Там колись стояло обмеження 40, тому місце було рибніше, але тепер зняли знак але й зробили покриття, то є й такі що розганяються більше 80
    4. Після скнилівського мосту якщо їхати на виїзд зі ЛЬвова (лапають на фару і на рядність)
    5. Вже згадана вул Стрийська після автовокзалу
    6. Колись стояли на вул Винниця, внизу (спуск від вул Шевченка перед Рясне в сторону Варшавської), правда давно їх там не бачив, можливо тому що там на спуску такі дві калда...біни шириною на дві полоси, що не пригальмувавши можна вибити піддон

Ще нагадаюсь, то відпишусь

Аж ніяк. Вірніше то рідкість. Переважно там доскіпуються за виконаний (знаками дозволений) лівий поворот з трамвайних рейок зустрічного напрямку ;)

20. tgrey

tgrey New Member

на Пасічній (там де обїздна так звана) бачив з "фарою" і то не раз..
    на Шафарика - за обгін МІЖ залізничними коліями - по правилах не можна обганяти менше як за 100 метрів ДО колії

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)