За кого ви ..?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 4 сер 2011.

?

Ваш вибір?

1. Свобода

28,1%
  2. Батьківщина

14,0%
  3. Фронт змін

5,3%
  4. УДАР

1,8%
  5. Українська партія

0 голосів
    0,0%
  6. Партія регіонів

5,3%
  7. Європейська партія України

0 голосів
    0,0%
  8. Наша Україна

3,5%
  9. Соціалістична партія

0 голосів
    0,0%
  10. Сильна Україна

3,5%
  11. Відродження

0 голосів
    0,0%
  12. ХДС

0 голосів
    0,0%
  13. Народна партія

0 голосів
    0,0%
  14. ЄЦ

0 голосів
    0,0%
  15. Собор

0 голосів
    0,0%
  16. УНП

0 голосів
    0,0%
  17. КПУ

0 голосів
    0,0%
  18. Народний Рух України

1,8%
  19. ще не знаю

22,8%
  20. інша партія (прохання написати у дописі)

14,0%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой, какие мы нежные :)))
    Добре -
    Але згадка про Русь київську все поставила на місця. Мова йде про руську землю.

Тепер Ваша душа спокійна? ;)

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Русью почали називати землі полян, а все інше - загарбання...І з часом протиріччя так накопичились, що Русь розпалась без зовнішньої агресії, як і СРСР;), майже за століття до монгольського нашестя, між іншим... Тому для мене всі згадки з політичних мотивів про Русь є просто недобросовістною спекуляцією, якою вони і були в Московщині, бо стали ідеологічним виправданням для загарбання чужих земель...

• Подобається Подобається x 5
  3. Spika

Spika Well-Known Member

Вижу многим наступил на больной нацмозоль... Причем мозоль этот явно не в ногах, уж очень сильно влияет на решения, принимаемые головой...
    Ход истории никто не в силах из нас изменить. Что было, то было. Просто это "было" можно интерпретировать по-разному. Вам нравится версия, что Украина создала, отвоевала у завоевателей и присоединила к себе Россию. Мне наоборот. Но это просто ИСТОРИЧЕСКАЯ ДИСКУССИЯ-ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ. Глупо строить мировоззренческую идею на исторической гипотезе (вот именно по-этому я называю идеюукраинских националистов гнилой изначально).

Не спешите. Со временем разберетесь, прочувствуете, поймете...
    Политология, социология, экономика, менеджмент (способы управления)... это тоже науки. Ими нужно заниматься от 1-го класса политшколы до ее институтского диплома. Трудно проучившись 3 политических класса и скурив за углом учебник, разбираться в задачах высшей школы. Тем более, что многие из разнофорумных писунов и площадных крикунов эти науки "прошли" в преподавании таких ярких "ущербнообдарованых", как Ющенко, Тягныбок, Шкиль и иже с ними...

Я за себя скажу...
    Во-первых, с кем поведешься, тому тем же по лбу бить и НАДО. А беседовал я с радикальным националистом.
    Во-вторых, моё предположение о непростом "кумовском" происхождении, это тоже всего лишь историческая версия. Но за все перипетии и политические просчеты галичанских пращуров кума у меня и в мыслях нет лишать его даже такой малости, как право голоса на выборах. Да и череп кумовской, и цвет с составом его крови мне до лампады. :)
    Так, что с "нацюкой", это не ко мне.
    А вот идеологию украинского национализма непросто нелюблю. Презираю, как ущербную.
    И вижу и вы от нее не в восторге.

У вас плохое зрение? У меня в посте написано "русская", а не "российская". В русском языке нет слова "руський". И не будет даже в угоду националистам.
    А для особо слабонервных и плоховидящих разумом, сделано и разъяснение - как территория Киевской Руси.

А если выявится, что нет, тогда что делать будете?
    Строить свои отношения к людям и событиям на предположениях неправильно. Тем более ОБВИНЯТЬ их в чем либо. Вы б хотели, чтоб вас обвинили в чем-либо, основываясь на предположениях, а не на фактах? А в качестве профилактики? Ну, на всякий случай, чтоб на будущее не повадно было...
    Или к кому-то так можно, а к вам нельзя. А в чем ваше превосходство?
    Спросите у Бамбука разъяснение двойных стандартов.

Во-первых, опять все на предположениях... Не откупился и тогда, и сейчас. Посадили уже. Показательно. Арестовывал его и был инициатором всей этой разработки прокурор Ренат Кузьмин. Донецкий.
    А арест заммера Одессы плохой показатель борьбы с казнокрадством в высоких эшелонах?
    Во-вторых, вопрос-то ведь был не в том, что сажают, а в том, что Львов такая же коррупционная клоака как Донецк. Что не все во Львове интеллигенты, как хочется кумовьям.

Не, не был... Я поверил мировой общественности, которая официально объявила Грузию инициатором агрессии, читай - напавшей стороной.

Я очень упрежден. Кандидатов изучать буду очень тщательно. Именно в этом и заключается свобода выбора. Так как выбор должен делаться на основе ЗНАНИЙ о предмете выбора. Если таковых знаний мало, то это уже не свободный выбор, а угадывание.
    Но если человек будет порядочный, голосовать буду двумя руками.

"Только правду"... С какой такой радости или перепугу?! Требовать говорить только правду, может только тот, кто сам не врет. С вами, не тот случай. "Вы врете" даже я вам писал не раз, и не два...
    Хватит вам того, что два поколения моих родственников до меня родились и выросли в Донецке. Я уже третье.

Покажьте докУмент, в соответствии с которым Севастополь и Крым вычеркнули из состава Украины. ИЛИ ХОТЯ БЫ, ГДЕ ИМ НАНЕСЕН КАКОЙ-ЛИБО УЩЕРБ (территориальный, национальный, экономический, военный...)

Плохо. Я зрил в корень ваших повествований и сей контекст там очевиден.

Вот просто от Руси русская земля и осталась.

• Подобається Подобається x 3
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  5. Spika

Spika Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

Тільки українського?

• Подобається Подобається x 6
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  8. VasMT

Я не публика. Я единомышленик... За это и плюс.

Это Вы про Портникова?

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Прибріхуєте, не було такого!!!

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

Хочу вам сказати, що я також Портнікова з більшим задоволенням читаю ніж деяких інших писак. Мені він подобається, тільки он він не аналітик а журналіст. Він лише подає що баче, а аналізуйте вже ви самі, якщо можете.

10. Bambook

Ви теж готові стати радикальним російським націоналістом, тільки б показати свою ненависть до націоналістів українських?

11. VasMT

Шановний Бамбуче.
    Я являюсь однодумцем пана Спіки практично у всьому. Деякі моменти мене не задовільняють, але це не робить мене спіконенависником. І ким-ким, а російським націоналістом я не зможу бути за визначенням... :)
    Як, зрештою, і українським... :)))

12. Yarema

Є поняття "де юре", а є і "де факто";)... Де факто Севастополь не є українським, доки там перебуває ЧФ Росії...

Період феодальної роздробленності не вважається ранньофеодальним, а тим більше 14 століття...Тоді вже феодальні відносини були усталені;)... Тим більше, що ніхто не називає київські землі, що колись були під владою галицького князя Галичиною, як москалі називають свою землю, що була колись глухою окраїною, Руссю...
    А Ви знаєте таке існуюче князівство - Галичина!?о_О...Є така історична область і не більше того...

13. Inondra

Inondra New Member

Молодь і влада

Як ви ставитись до політичних партій: Свобода, УНП, Партія регіонів, Батьківщина?

Пишіть всі, дуже цікавить ваша думка!):good:

14. Skim

Skim Active Member

Мене хвилює, що за радикальну партію Свобода в цій темі голосує багато людей і разом з тим за помірковану партію Наша Україна голосує дуже мало людей. Радикальні настрої зростають - це може призвести до розколу країни. Сумно, що люди і досі не зрозуміли, що неможливо досягти все, і одразу, і вже сьогодні. Невже це так важко зрозуміти?

15. Yarema

Лідер НУ просто вбив свою партію...Що ж тепер дивуватись?

• Подобається Подобається x 2
  16. VasMT

Даремно Ви так драматизуєте... Пустобрьохи, як і всі...

Хоча одну ідейку вони мені вчора підкинули. Я її вже обговорив із керівництвом клубу. Сьогодні відбудеться зустріч з одним із свободівців львівської облради... Якщо тема вигорить - запишусь в Свободу!

17. Bambook

Ну так в ПР - не менші пустобрьохи, але дехто тут за них агітує ;)

Не допер. Якщо тема вигорить - то вже і не нацюки, і не пустобрьохи? ;)

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нацюки (с), але не пустобрьохи (якщо вигорить).

19. VasMT

Хто? Имя, сестра... :)))
    Поясню. Як людина, котра має слабку пам"ять, я завжди говорю правду, бо забуваю кому що збрехав. Вчора зустріч із Олєжиком почалась зі звіту голови стрийської Свободи, потім виступ партійця із Стрийської райради і чувака із Львівської...
    За Львівську говорити не буду - я не знаю скільки робочих місць створила Свобода, як обіцяла, у Львові, скільки підприємств запрацювало на повну потужність та що ще корисного вони зробили... А от коли стрийський виступав, люди в залі жваво реагували. Практично на все "зроблене". Тай сам я в Стрию живу, це моє місто. Тому знаю де, що і хто робить. Так от пан Марьян був нещирим, м"яко кажучи...
    Тема, про яку я розповім згодом, вигідна в першу чергу не нам, але і ми від цього дещо отримаєм. При цьому не в фінансовому плані. Чуваки, виступаючи вчора з трибуни, переймалися нічними клубами, не знаючи, що серед нечисельних вдячних слухачів, сидить один чувак, відвертий їхній політичний ворог, але із хорошим слухом та загостреною уважністю. І я свободівця за язик не тягнув. Він сам ляпнув. А я вхопився. Якщо дадуть задню, а я в цьому навіть не сумніваюсь, якщо спишуть на меншість в міськраді, то гріш їм ціна. Якщо рухнуть свій же ж проект - то не вони перестануть бути нацюками, а я ним стану :))) Ну і вибачусь за пустобрьохів. Можу навіть привселюдно!
    Але я вже збирався вступити в КУН -брехуни, в БЮТ - брехуни, в Нашу Україну - брехуни. До Сєні навіть не збирався, я в його штабі водярку пив із штабнюками :)))
    От тепер спробую у Свободу вступити, на радість Юркові з Дрогобича... ;)

• Подобається Подобається x 2
  20. Spika

Spika Well-Known Member

Доклад дать почитать или сами справитесь?

а де твій аватар? :)