За кого ви ..?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 4 сер 2011.

?

Ваш вибір?

1. Свобода

28,1%
  2. Батьківщина

14,0%
  3. Фронт змін

5,3%
  4. УДАР

1,8%
  5. Українська партія

0 голосів
    0,0%
  6. Партія регіонів

5,3%
  7. Європейська партія України

0 голосів
    0,0%
  8. Наша Україна

3,5%
  9. Соціалістична партія

0 голосів
    0,0%
  10. Сильна Україна

3,5%
  11. Відродження

0 голосів
    0,0%
  12. ХДС

0 голосів
    0,0%
  13. Народна партія

0 голосів
    0,0%
  14. ЄЦ

0 голосів
    0,0%
  15. Собор

0 голосів
    0,0%
  16. УНП

0 голосів
    0,0%
  17. КПУ

0 голосів
    0,0%
  18. Народний Рух України

1,8%
  19. ще не знаю

22,8%
  20. інша партія (прохання написати у дописі)

14,0%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Таких партій щоб туди вступили 200 чоловік - по 5 коп. за відро. Треба ще щоб за них голосували.

І моє глибоке переконання.

2. Skim

Skim Active Member

Поглянув як там на інших форумах іде голосування і бачу що на форумі "Вільний степ"
    результати голосування схожі з тим що відбувається на форумі "Теревені"
    Отже виходить результати досить об'єктивні. Цікаво ще те, що активність людей в голосуванні дуже невисока, схоже люди добряче розчарувалися. Але не спішіть розчаровуватися, Помаранчева революція ще не завершена, зміни тривають. Не довго януковцям залишилося правити. Я вірю, що на виборах до Парламенту у 2012 році переможуть партії націоналістичного спрямування і Україна посяде гідне місце серед провідних країн світу.

3. tiktak

tiktak New Member

Голосував би за Свободу. До речі, почитайте програму таких відомих партій, як ПР, БЮТ, Фронт Змін, Наша Україна. А потім поміркуйте за кого голосуєте. Бо там нічого не написано, пусті слова, нічого конкретного . Я помітив більшу чи меншу конкретність тільки в програмі Свободи та Європейської Партії. Все. За що люди голосують, коли навіть не знають за що голосують!?

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Заб"єм на літру "Франківської з перцем", що першість буде у Регіонів, а оранжоїди, як завжди пролетять?

5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та то ж аксіома за нинішньої влади...Школа Підрах-уя, ітіть її... Заключали б парі на те, чи вибори будуть справді вільними і чесними...

6. Spika

Spika Well-Known Member

Вижу вам тяжело читается по-русски... Во всяком случае, понимается.... Я вопреки вами недопонятому, КРИЧУ простым людям - вникайте в политику и экономику! Разберитесь, какой вы хотите видеть страну. Интеллигентным людям - вы больше знаете, ведите за собой простых людей; объясняйте им ситуацию!
    Но вначале разберитесь, что же вы все таки хотите. Хватит строить без проекта.

Запутывает людей тот, кто хочет их обмануть. Я ж не Тягныбок!
    То есть вы согласны, чтоб решение какой должна быть Украина вам принесли на блюде профессиональные политологи, экономисты, финансисты. Вам стало быть вникать в ситуацию не надо? То есть это вы предлагаете людям не вникать в суть вещей, довериться "нормальным" партиям, и идти "копать города"?! А абзацем выше вы утверждали, что "копать города" вы, типа, против. По-моему, вы нас путаете. (читай - пытаетесь обмануть).

Похоже вы ни дня в своей жизни не работали. Открою вам один секрет капиталистического производства (которое нынче имеется в Украине) - люди работают за деньги. А благо Украины, это уже как ей, Украине, повезет совпасть с интересами работодателя. Повезет - получит она себе благо. Не повезет - продукты с ГМО; вакцина с убийственными побочными явлениями; распродажа госсобственности; шельф острова Змеиный; ВО Свобода...

Когда недоумки из указанных вами партий подавали иск на Румынию по шельфу Змеиного они хотели Украине блага? А что получили в итоге эти ваши "нормальные" экономисты, финансисты, юристы, ...аисты? Потерю территорий, потерю денег, потерю авторитета страны. А почему? А потому, что любовь их только на словах? Не Украину они любят, а себя в вышиванке на трибуне. И очень хочется им покерувать. Не поуправлять, чтоб развить страну. А именно покерувать, чтоб навязать остальным свою глупую идею. И именно навязать, а не убедить.
    Когда мужчина (или иной человек :) ) кого-то любит он никогда не подвергнет объект любви сомнительным испытания. Любимую очень берегут и оберегают.

С этим вашим изречением я согласен. И призываю вас именно так и поступать.

Если б россияне занимались только своей Россией, то не было б у Украины ни Крыма, ни Галичины, ни Закарпатья, как территорий :))
    А Грузия, это вам прекрасный пример того, как управлять государством НЕ НУЖНО. А также с кем дружить плохо. Даже более того - западло.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

Сформулируйте членораздельно пожелания программы - и, думаю, и такое реально. Я с вами тут не собираюсь спорить, или в чем-то переубеждать... Просто выскажу (подарю) идею.
    Все партии говорят, ЧТО НАДО ДЕЛАТЬ. Но ни одна из ныне существующих не говорит, ЧТО БУДЕТ В ИТОГЕ. В лучшем случае говорят - ЛЮДЯМ БУДЕТ ХОРОШО (без уточнения каким людЯм именно). Если вы сформулируете программу в стиле - хочу видеть УКРАИНУ, как, к примеру, Швецию (Норвегию, Данию, и т.п.) то вам поверят круче, чем нынешним партиям. А путей достижения цели "как Швеция" может быть несколько.
    Это конечно же отчасти шутка... Просто по-моему мнению новых, альтернативных партий действительно пока не видно. Они еще только ДОЛЖНЫ СОЗДАТЬСЯ. Основной критерий кадров должен стать - порядочность. Тут все идет по естественным законам социума. Появляется однородная масса людей (однодумцы) они по-любому выстроят себя в "пирамиду" (такова суть людей). Обязательно появятся и организации (партии), и лидер. Пока только начинают появляться однодумцы.И это не те люди, которые хотят каких-то экономических поблажек. С эти только начинается протестный процесс. Это будут те, кто хочет изменить именно систему - ОТОБРАТЬ ВЛАСТЬ И РЫЧАГИ УПРАВЛЕНИЯ ГОСУДАРСТВОМ У ОЛИГАРХОВ. (пока даже коммунисты, социалисты и националисты до такого лозунга "не дошли". они предлагают отобрать у них заводы, фабрики, СМИ..., но не рычаги управления. Рычаги управления вырываются из рук олигархов только путем ПРЕКРАЩЕНИЯ ВЫБОРОВ ВЛАСТИ. Выбирать госчиновников даже высшего ранга - президента, парламентариев..., НУЖНО. Но вот тот орган, который будет визировать указы президента, и утверждать законы, проголосованные парламентом, ТОТ ОРГАН МЕНЯТЬСЯ НЕ ДОЛЖЕН.)

7. Skim

Skim Active Member

Ту так звісно, януковці завжди наперед знають результати виворів...:haha:

Будуть фальшувати - отримають Майдан. Досвід у людей вже є...

Spika, почитав я всю оту вашу муть. Розумні мене зрозуміють...:)))
    А щодо Грузії, то це справжні щирі друзі України.

• Подобається Подобається x 2
  8. Spika

Spika Well-Known Member

А ваше "муть" вполне можно расценить, как "бред". А значение этого мне уже разъяснять приходилось не единожды:

Да, ребята-то они хорошие! Но "хороший парень", это не профессия. А управлять страной, это работа, это профессия. И они управляют страной плохо. Продажно и глупо.

9. Yarema

Ви в цьому впевнені?;)
    Чому ж так? Хіба Грузія не показує світові певних успіхів, маючі доволі обмеженні ресурси? І чому це з нею дружити ганебно? Вона вимагає у України якісь території? Шантажує газом? Втручається в внутрішні справи? Чим вона нам завинила?
    Джамахірія?о_О Чучхе?:sad: Синедріон? Великий білий Батько?
    А приклад гарного керівництва країною не наведете?;)
    Вам не соромно повторювати пропагандистські вигадки брехунів з пресслужби партії регіонів? Які цією димовою завісою прикрили своє нахабне фальшування місцевих виборів... Ви вірите, що партія регіонів взяла більшість в місцевих органах влади майже в усій Україні? Це занадто казково, щоб бути правдою;)...

10. Skim

Skim Active Member

Мабуть Бамбарбія :)))

Оце точно! :good:

11. Spika

Spika Well-Known Member

Да, уверен. Другого развития истории не существует. Это Россия присоединила к Украине и Крым, и Галичину с Закарпатьем.

Не показывает. Это полицейское государство.

С Саакашвили - просто западло. Хотя я имел в виду иные государства, с которыми дружит Грузия. Кроме Саакашвили дружить западло с США. Это они втянули Грузию в свои геополитические разборки с Россией. Пострадала Грузия.

А что хотите, лишь бы не олигархат.

Из вам знакомых - Путин.
    И каверзный вопрос вам на засыпку - а кто дергает госчиновников за "ниточки" в России? У кого там власть? У нас, у олигархов. А там?

Не, не стыдно... Я этих "наблюдателей" с "корреспондентами" бил на одном из избирательных пунктов лично и не давал им тращить урны с бюлетенями. Пока СБУшники не вмешались. Растращили часть.
    Да и по гостиницам пришлось за ними побегать малость.

Канешна - НЕТ. Выборы это спектакль. ПР его сыграла отлично. Они просто обмишурили оппонентов. КАК ВО ВСЕХ "ДЕМОКРАТИЯХ". В выборах во власть побеждает не самый талантливый человек, а самый талантливый жулик!

12. Yarema

Але якщо іншого шляху історії не існувало і все зумовлено Фатумом, то за що ж дякувати Росії, як сліпому знаряддю?;)
    А як давно Ви там були особисто?
    Продовжуєм лінію...Западло дружити і з Європою, бо вони дружать з США...І так далі... Залишається товаришувати з Рассєєй-мамой і КНДР...Там є справжнє вільне суспільство, а не поліційна держава...:)))
    Тобто один надвеликий монопольний олігарх кращий за конкуренцію між олігархами?;)
    І щоб видати цю протухлу ідейку, Ви нагорнули повну купу словесного сміття!?о_О

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З рейтингом 15% це як спати з кобітов, яка тебе ненавидить. Але деяким товаришам з 99% рівнем цинізму в крові таке не завада.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

:haha:
    ющ > дауна в 2005
    БЮТ+НУНС+СПУ > ПР/КПУ в 2007
    БЮТ+НУНС > ПР в 2008
    інша справа що ПР може мати і 50 голосів в ВР, але раз - і 90% БЮТу в коаліції

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

різниця між програмою Свободи і ПР у наявності в першій слів "бандера", "бандеризація", "свій до свого по своє", "москалі", "кляті москалі", "геть клятих москалів"

15. vseprav

vseprav Well-Known Member

через таку позицію і вибирають зеків у нашій кріїні

• Подобається Подобається x 6
  16. Spika

Spika Well-Known Member

С таким подходом, обусловившись фатумом, вы и родителей своих почитать разучитесь и друзьям за помощь спасибо говорить перестанете. :russian_ru: Если конечно есть кому такое спасибо говорить...

Я не был там лично уже очень давно. Но вы ж сами тут рассказывали о том как полицейские режимы подкармливают и поощряют разных силовых "хищников". Там "беркуты" всякие и т.п.
    Так вот в Грузии средняя пенсия 40дол., а средняя зарплата полицейского - 400дол. На кого опирается такое государство? Да и их задавливание оппозиции наглядное тому подтверждение.

Ну, сказать что Европа дружит с США неправильно. Они просто не ссорятся. А так и в ЕС объединились, чтоб противостоять США...
    Но все равно и с ЕС, и с США Украине можно сотрудничать. А дружить - нет. И те и другие не считают вас за равных. И дело не в экономическом потенциале страны. Они именно вас - украинцев, не считают равными себе. Так как в соответствии с их планом Лугано, наша территория подлежит заселению совсем другими народами.

Не монопольный олигарх..., а - коллектив из порядочных людей, лучше, чем коллектив из олигархов.

Так а иных (Китай, Иран, Японию, Кювейт... Ту же Ливию.) вам приводить бессмысленно.

Вот именно потому, что я прекрасно знал сценарии фальсификаций со стороны ВСЕХ участников выборов, я и сам на них не пошел, и другим не советовал, и не советую в них участвовать нынче.

А грузин били не за выборы. Грузин били за хамство и высокомерие. Они уже тогда вели себя здесь как "познавшие правоту и силу демократии". Ну, так они таки ошибались!

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

Зная, что перед вами карточные шулера, вы сядете играть с ними в карты? Если только совсем обезбашенный (глупый. лох.)... Правда?

А зная, что перед вами "шулера избирательных процессов" вы вдруг рискуете с ними повыбирать. А даже надеетесь выбрать что-то стоящее? Ну, типа тут без башни действовать можно.... И уже стал и не глупый, и не лох?:nea:

17. kym

kym Well-Known Member

А я бачу вам тяжко читається по українськи на землі україни. Ви уже настільки вникли в політику що не побачили як бандити стали коло влади. Немає у вас інтелігенції.... ні один справжній інтелігент не позволить щоб ним керував неінтелігент та ще й двічі суджений. І саме головне що більшість українців хочуть бвчити державу без таких як ви...... Ви двадцять років мутите воду ... то комуністів до парламенту відсилаєте то руских шпіонів, то всяких аферистів... то тепер бандитів.... назвіть мені хоч одного академіка, який був депутатом від Донецька до ВР.... нема і небуде.... через те таких як ви треба позбавляти право голосу на виборах бо ви дбаєте про сусідню державу а не про ту де живете

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви знаєте, я також не підтримую ніяких радикалів, особливо націонал всіляких.

Але я підтримую те, що кожна людина має право на висловлення своєї думки.

Який це був мудрий чоловік що сказав, я можу не погоджуватись з твоєю думкою але я зроблю все можливе що ти зміг її висловити.

• Подобається Подобається x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

США на Грузію не нападало, нє?
    А що до Росії, то гляньте навколо неї. Сусідів-друзів у неї просто нема. Кожному Росія насолила.

20. vseprav

vseprav Well-Known Member

то по вашому хай намахують нас і далі?

а де твій аватар? :)