Пропонуєте вибрати Германчиху? Чи Ващучку? Чи може Григорович? Чи Самойличиху? Чи невже Ляшка ---------- Додано в 02:22 ---------- Попередній допис був написаний в 02:22 ---------- Я вибирав красивих... А Вам чого від них треба?
Інша партія і ЄДИНОПРАВИЛЬНА партія - то зовсім різні речі. Це всілякі ПР з бЮТами треба в інші партії...
Здається, нам однієї більш ніж вистачає... Красива жінка це само по собі небезпечна річ, а в політиці тим більше.
Господин Svjato меня не видит - то подскажите кто-нибудь из его побратимов - пусть все-же добавит ненавистный ему пункт - противсіх. Поскольку - среди приведенного списка я уже определился - т.е. - уже знаю, что ни за кого. Новых партий - не вижу (может - кто подскажет?).... Уж если его интересуют действительно результаты - а не желание показать, что "свобода" чего-то стоит - пусть добавит...
как вы так можете, да и еще из такого славного шахтерского трудового региона да такие вещи то говорить вот и мост в Киеве достроили, и стадионы строят и дороги, и базар открыли новый ведетесь на дешевую пропаганду оранжевой нечисти еще вчера были за наших, а сегодня уже "протывсих" так и до бандеровцев недалеко
Я сейчас как раз в Киеве живу, так что попрошу без сказок: мост был достроен при предыдущей власти: АЗаров просто его гордо открыл, с новыми станциями метро тоже самое. Ну а про стадионы и дороги лучше вообще не заикаться.
Цікаво, за кого голосуватимуть ПРОТИВСІХИ, якщо Ющенко не буде брати участі у Виборах? (теми об'єднали, тому і запитую... як би?)
Тут ще треба врахувати, що вибори будуть відбуватися по змішаній системі. І багато буде залежати від особистості депутата, що висувається. Я, наприклад, за БЮТ голосувати не буду в будь-якому разі, мені подобаються більш партії, що входили раніш до ющенковської "Нашої України": Європейська, Громадянська позиція, Рух тощо, але якщо Аваков з БЮТу буде балотуватися, як мажоритарщик від району, то буду за нього голосувати, бо вважаю його порядною та розумною людиною.
Без місцевого самоврядування із достатнім самофінансуванням усі балачки про депутатів - це розмови ні про що. Ми знову наплодимо божків, які будуть мати невідворотню владу ходити куди хочеш. Слід формувати абсолютно нові відносини між виборцем і депутатом. Тепер це холоп і пахан. А треба щоб було громадянин і законотворець. Не можна давати депутатам надправа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вони повинні залишатися такими, як були - без прівілегій. Пільги вгробили цю країну і доб'ють до кінця. Ви праві в одному - вибирати треба гідну людину! Якщо Аваков такий, то може бути хоч в партії диких рейнджерів... Я би голосував за таких, Кірпа. Хоч крав, проте робив щось для країни - а отже для народу...