Я уже давно ігнорую вибори. І надалі так робити буду . Не піду, або піду і так як минулого разу картинку (пристойну) на бюлетні намалюю.
Нє. Я так не можу. Я голосую в своїй школі. Там мої вчителі. Мені буде перед ними встидно якшо шось з курсу анатомії намалюю. Я минулого року чото забоявся і намалював ручкою просто. А наступного разу планую взяти кольорові кредки, жеби було видно шо то моє волевиявлення. А шо? Хіба не маю такого права намалювати на бюлетні пейзаж?
Маєте. Але. Не має значення - хто буде красти. Має значення куди при цьому буде йти..............................................
може і за Янека таки голосувати мости, стадіони он будуют сі а то шо погано живем - то криза, і попередні накрали будем жити ліпше он Азаров базар якийсь відкрив
То ви тим, що в Луганську розкажіть та ми то так... донецьким акції роздав? нє не олігархам... народу ) ---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ---------- На жаль... жаль, що в нас так багато "слабаків", які не готові голосувати відкрито...
а шо в Луганську розказувати там ітак необхідний кворум зроблять навіть якщо і за ПР реально ніхто не проголосує
Безумовно шо воно таємне, але ж я свою творчість ховати не збираюся. Я її малюю з зовнішнього боку бюлетня.
Головне щоб прибрали піаністів.http://www.youtube.com/watch?v=J5_Xyrhsbss&feature=player_embedded#at=151
За кого би ви голосували, як би не ... За кого би ви голосували, як би не було у списку вашого кандидата? Наприклад, я би глосував за ... Юльку, як би не було Свободи. Або я би голосував за Кірпу, як би його не вбили. (і мені пофіг з якою партією він би зв'язався) (думаю ригіоналам буде найважче відповідати)
Ви його слухали? Нових тез - "0" Готовність до нового - "0" Страх перед майбутнім - 100 відсотків. Він старіший від діда Грицьківа... Ні, я б такому країну не довірив... Говорив з ним цієї весни То вже як нікого не буде - то би певно за нього голосував...
Чи не вперше згшідний зі Святом!!! Стецьків старіший за діда Щукаря... Розумовий інвалід і базікало... Але голосувати за нього ? Ніколи... Навіть якби всі інші виздихали... Королєвская. Або Бєрєжная. Або Горіна. Шкода, що красивих жінок мало в політиці...