Додано через 6 хвилин Фільм мені не сподобався. На перших же хвилин подумку запитав себе - в якому році його знімали. Фільм нагадує дитячі фентезі 10 річної давності. Особливих спецєфектів не спостерігається, як і масовок теж. Головна битва відбуватиметься в лісі (!!!) , друга по значимості в темноті під час бурі. Таке враження - що знімали фільм регіонального маштабу. Зняли і збулися. Отож. Є фермер. На його хату нападають орки. Потім на сусіднє поселення. Батьків, сина - убивають. Дружину - беруть в полон. А далі наш герой іде рятувати свою половинку. По дорозі - він виявляється сином короля,і коли того вбивають у битві - унаслідує корону.... Проникає в тил до ворога - і відбувається фінальний бій, у якому переможну крапку ставить дружина героя. Все - хепі енд. Моя оцінка 3/5.
Відповідь: За ім'я короля: Історія облоги підземелля (2006) /In the Name of the King: Стетем - це, звичайно, круто. Але після перегляду трейлеру не те, що в кінотеатр не захотілось йти - навіть на закачку ставити.
Відповідь: За ім'я короля: Історія облоги підземелля (2006) /In the Name of the King: Він не сучасний. Якби його пустили в прокат , років так 10 назад. Думаю, успіх би був гарантований. Сучасний - в плані операторської роботи, сюжетної лінії...
Відповідь: За ім'я короля: Історія облоги підземелля (2006) /In the Name of the King: а в основу (від якої в назві два слова лишили) лягла гра Dungeon Siege...