З святом іудейки Есфір

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 7 бер 2011.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ну...это не мусор...это культурный слой, выражаясь языком археологов...:rolleyes:

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви випадково вийдіть за простір культури "рашен" і в вас може волосся дибом стати від масовості таких "однодумців".
    Але це вже з теми про "совка", якому вдовбачили багато таких "свят".
    Пропоную ввести свято першого понеділка вересня, як "масове биття головою об стіну". Після кельтських гарбузів та дурнуватих "23.02" приживеться.

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Нет ничего проще и приятнее, чем сделать женщине приятное.

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Тем более, пан Самойлович, тем более...

5. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Шановний пане Прокіп, если в свободной, демократической Польше уже более 20 лет отмечается день 8 марта (Dzień Kobiet), праздник вполне нормальный, а не совковый.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну раз в Польщі, а це майже чистилище, то зрозуміло. Тільки при чому тут "совковий", коли він іудейський? Хоча більшовизм теж євреї придумали.

7. kertis

kertis миється в бані

ВСЁ было проще.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось якби ще й вказали організаторів цього маршу, їх національну приналежність.
    Дійсно, все просто - євреї без ніякого злого умислу приурочили ці марші до свого свята Пурім. І нічого поганого та соромного в цьому немає. Тільки навіщо приховувати це?!

9. kertis

kertis миється в бані

Вы антисемит?

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Такий же, як і антислов'янин. Все тому, що слов'яни та семіти - це дуже широкий спектр. Відповім більш точно - я не з тих недоумків, які видумали для українця лиш одну "невістку", на яку вішають всіх собак.
    А цією темою я просто хотів сказати де кому, що й це "свято" має дещо давніше коріння ніж це видавалося. Про Есфір варто знати, як і про Роксолану.
    А до єврейського народу в мене є й повага і певні претензії, як, до речі, й до свого.

11. bars

bars Well-Known Member

При великому бажанні завжди можна знайти свято, яке відзначається, наприклад, в племені "тумбо-юмбо" якраз в той день, коли ви намірились святкувати своє. То це значить, що своє свято ви "скачали" від того племені? Хоча, ви писали, вам подобаються деякі "скачані" свята, хоча скачали ви їх від єдиноплемінників цієї особи...
    Ви вважаєте, що ткачині вийшли в цей день, щоби відзначити свято вашої ненависної Есфір? Невже така знаменита серед простого народу?о_О

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Головне, не хто виходив, а хто організовував. Про Майдан та його наслідки згадуйте.
    А мені Есфір не "ненависна", вона для мене просто історичний персонаж.
    І чому люди обов'язково ліплять до всього ярлики. Та тут не про євреїв йде мова, а про мавпуючих українців, які з'їдають любу підкинуту їжу. Подібне я міг би написати й про кельтів та їх гарбуз зі свічкою всередині.

13. bars

bars Well-Known Member

Ви ж їсте і різдво и паску...Самі казали... Чому не можна їсти іншим інше?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Барс, ну ви просто дивуєте мене своєю нелогічністю. Я їм паску та кутю в честь того, хто підніс нам Заповіді, які я ціную. А ось ви 8 березня теж згадуєте Есфір чи просто без "зайвих думок в голові" дудлите горілку, як колись і мільйони рабів "святкували" День перевороту (7 листопада), який поставив народ на коліна?

а де твій аватар? :)